ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SEDAT ŞENOL
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Ağustos 2010 01:16
Son Ziyaret:
02 Kasım 2022 09:18
Toplam Mesaj:
440 [0.09 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
sedat şenol
Doğum Tarihi:
11 Haziran 1977
Yaş:
46
İl:
Istanbul
Meslek:
güvenlikVEmüzisyen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

L144 Longfin Blue Eye,low tech bitkili
        SEDAT ŞENOL

SON 10 MESAJI

Site İle İlgili Tavsiyeleriniz
Fotoğraf ekleme konusunda oldukça fazla şikayetler var göz önüne alınırsa faydalı olur diye düşünüyorum eski sistem oldukca güzel ve üyeler açısından faydalıydı bunun için eski sistem e dönüş gibi bir çalışma söz konusu olabilirmi ?
knifefish (Recep SARMA) Hayatini Kaybetti
Allah kendisine rahmet geride kalan yakınlarına ve sevenlerine  sabır diliyorum yapmış olduğumuz bir organizede yüz yüze tanışma fırsatı bulmuştuk rabbim rahmet eylesin :(
Yiğitcan AY
Arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun hep söylüyoruz yine söyleyelim sizlerden ricam şehir dışı canlı gönderimi üzerine pek fazla durmayın mümkün olduğu kadar elden,yerinde,görülerek yapılması en uygun olanıdır geçmiş olsun dileklerimle.
İlk deneyim Low tech yeni resimler s.3
Gökhan bey yosun yiyicilerde bir yere kadar aslında ilaç takviyesi kimi zaman olmazsa olmazlardan maaelesef sae,garrarufa gibi bir çok yosun yiyici türünden sonra sıkıntı yok şükür uzun zamandır birazda vatoz desteğiyle ama dediğim gibi ilaçsız bir yere kadar.
Siline Bilir
Öncelikle hayırlı olsun başlangıç olarak ortaya limon veya söğüt sağ sol arkalara ise gül yapabilirsin kumu ise arkalara doğru yükseltebilir isen daha derin bir görünüm elde edersiniz ilerleyen zamanlarda araştırdıkca daha güzeli ortaya çıkacağına inanıyorum hayırlı olsun.
Giresunlu akvaristleri görelim :)
Merhaba GİRESUN Merkez Lapa köyündeyim Tüm hemşerilerime selamlar
Tropheus İçin Akvaryum Tavsiyesi
Fiyat olarak uygun mobilya durumunuz nedir sonuçta 360 Litrelik bir hacim söz konusu daha detaylı bilgi paylaşırsanız ayrıca 120 50 60-120 60 50 farkeden pek bir şey olmaz litre bazında aynı tanklar biri dekor yönünden (120 60 50) daha uygun ve hoş bir görünüme sahip olur farkı bu olur sadece.
400 litre ithal akvaryum bombeli patlar mı
Özkan bey merhaba öncelikle şunu belirtmeliyim'ki 1.Akvaryumu akmadan önce bir araştırma yapsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum. 2. Olarak'ta arkadaşlarında söylediği gibi ithalde olmuş olsa neticede piyasada kabul edilmiş kendini kanıtlamış hazır sistem bir akvaryum ve belirli testlerden geçtikten sonra üretimine girilen bir model netiicede kendine ait bir pazarı var.Kısacası endişe edilecek bir durum söz konusu değildir bu konu ile alakalı canınızı sıkıp yine kendinizi hobiden soğutmamanız dileğim ile sağlıklı bir hobi dilerim.
Neon Ve Çiklet
[QUOTE=Marlbora]Saol da böyle yavru prenseslerden alsam bişey olurmu veya neonla cardinalle hangi balıklara bakılabilir[/QUOTE]

Tetra türlerinin yanına tropikal bir karma yapabilirsiniz  bitkili bölümünden fikir sahibi olabilirsiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.