ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
veletifo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Aralık 2008 03:19
Son Ziyaret:
23 Eylül 2012 20:53
Toplam Mesaj:
24 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
irfan guven
Doğum Tarihi:
18 Şubat 1987
Yaş:
37
İl:
Istanbul
Meslek:
elektronik teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

belirsiz

SON 10 MESAJI

Efes Harebeleri 3d fon :).
[QUOTE=gencturizmci_58]
Uzun bir araştırma sonucu yapmaya karar verdiğim efes harebelerini bitirdim :)) benim için güzel olduğuna inandığım bu çalışmayı umarım sizlerde beğenirsiniz. Derz ve renk işine bu günden itibaren başlayacağım inş. :))

Renk konusunda kararsızım önerilerinizi bekliyorum. ..

Malzemeler:
5cm lik strafor 1 adet
2cm lik strafor 1 adet
akvaryum silikonu
maket bıçağı
lehim makinesi





[/QUOTE]
ben göremiyorum arkadaslar
ARKA FON ÇALIŞMASI
BİRŞEY DAHA BELİRTMEK İSTİYORUM AMA COK TEPKİ ALACAGIMI TAHMİN EDİYORUM
AKVARYUMUMUN BOYUTU
BOY:67
EN:28
YUKSEKLIK:34
VE 16 ADET ZEBRA CHİLD İM 1 ADET VATOZUM 15CM BOYUNDA VE 1 COPCUM VAR.
BİRDAHAKİ YAPACAK OLUCAGIM FON İÇİN NASIL BİR GORUNUM TAVSIYE EDERSINIZ
ARKA FON ÇALIŞMASI
HAKLISINIZ
DEDİGİM GİBİ İLK TECRUBEDE UFAK TEFEK AKSAKLIKLAR,UNUTKANLIKLAR,EVDEKİ HESAP CARSIYA UYMAYABİLİR.ASLINDA BENIM BU FONU YAPMA AMACIM MERAK EDİP NASIL YAPILDIGINI OGRENMEK,ACEMİLİK ASAMASINI BİR NEBZE OLSUN ATMAK VE YENİ BİRSEY ORTAYA CIKARMAKTI.YAPARKENDE BARI BOSA UGRASMIYIM GUZEL OLURSA KULLANABILIRIM AMACI DOGDU.FONUN ARKA KISMINI BİLEREK CAMA SİLİKONLAMADIM.FON İLE KARSI CAM ARASINA 4 ADET PLASTİK BORU(JALUZİLERDEKİ PLASTİK CUBUK) YARDIMI İLE SABİTLEME YAPTIMKİ BİRDAHAKİ FONUMU KOYMAMDA BANA KOLAYLIK SAGLASIN.CAPI 1 CM OLAN PLASTİK BORUMUN USTUNEDE KUMLARI YERLESTIRDIMDil%20Çikarma
SIZLERDEN OGRENDIKLERIMIDE SIZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM.
DEDİGİNİZ UYARILARI BİRDAHAKİ FONUMDA DİKKATE ALARAK DAHA MUHTEŞEM BİRSEY CIKARMAYI PLANLIYORUM VE ARKADASLARIMDAN RICA EDIYORUM LUTFEN GORUSLERINIZI VE ELESTRILERINIZI BILDIRINKI ORTAYA HARİKA SEYLER CIAKRTALIM
SAYGILARIMLA
Normal silikon akvaryum?

Vallahi 2 kere akvaryumumu silikonladım ve 2 saat suda beklettim(suyun ısınmasını bekledim aslında) ve hiçbir sey olmadı. Yine aynı şekilde arka fon yaptım arkafonu bırlestırmek ıcın ortadan sılıkonladım,arka fonu yaptıgım gibi yerleştirdim, yıne 2 saat bekledim balıklarımı attım hiçbir sey olmadı. Yanı bakıyorum da forumda amannn amannnn bir hava esiyor. Tabikii  bende birsey olmadı diye kimsede birsey olmıycak dıye bır sey yok ama 3kere silikon asamasından sonra balıklarım hala yasıyor. Çok da fazla amann amannnn lara kapılmayın.

Erdal Hoca2009-02-12 08:49:10
ARKA FON ÇALIŞMASI

EVET UFAK TEFEK EKSİKLERİM VAR BİRDAHAKİ  DENEMEMDE HERSEY DAHA GUZEL OLUCAK.ELEŞTİRİNİZ İÇİN TESEKKURLER.ELEŞTRİLER OLUCAKKİ BİZDE EN GUZELİ EN İYİSİNİ YAPALIM,YANLSILARIMIZI GÖRÜP DÜZELTELİM.

ARKA FON ÇALIŞMASI
ARKADAŞLAR DERZ DOLGUYU SURERKEN FOTOGRAFLIYAMADIMMutsuz
 BU YUZDEN SIZLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM SUAN BALIKLARIMI KOYMADIM.UtangaçBALIKLARI KOYDUGUMDADA YENİ FOTOGRAFLAR EKLİYECEGİM.
BİR BAŞKA PROJEDE BİTİŞ AŞAMASINDA .Big%20smileBİTİCEK OLAN PROJEDE MIKNATISLI CAMSİL!! SADECE ÜZERİNE MİCROBEZ KAPLAMASI KALDI ,KAPLADIKTAN SONRA O PROJEYİDE SİZLERLE PAYLAŞICAM.MİCROBEZ OLMASINDAKİ AMAC HEM DAHA İYİ TEMİZLİYOR HEMDE CAMDA HAREKETİ SUNGER VEYA DİGER BEZLERE ORANLA DAHA ENEK.
ŞİMDİLİK FOTORAFLADIĞIM FON RESİMLERİM.Tebessüm
 
 
 
ÖLÇÜLER TAM OLMASINA RAGMEN!! AKVARYUMUMDAKİ ALEMİNYUM KUŞAK NEDENİYLE FONU KESMEK ZORUNDA KALDIM VE 2 PARCA HALINDE SOKTUM
KISMETSİZLİK PEŞİMİ BIRAKMADI VE SAĞ DİP TARAFA YAPTIGIM DIS MOTOR GİRİŞ VE CIKISLARI KUSAGIN ALTINA GELİP HORTUMLARIN GEÇİŞİNE İZİN VERMEDİGİ İÇİN 4 CM DAHA UFALTARAK FONU SOLA CEKTIM VE AKVARYUMUN SAĞINDA 5 CM LIK BOSLUK OLUSTU DERKENN ISITICI İÇİN AYIRDIGIM FON UZERINDEKI OYUK ISITICI İÇİN UFAK GELDİ .AglamaAglamaAglama TABİKİ BU İLK DENEYİMİMDİ.YİNEDE GUZEL Bİ ÇALIŞMA OLDUGUNA İNANIYORUM.
 
veletifo2009-02-12 04:01:24
Çalışmayan tasarruf ampullerini atmayın!
arkadaşlar bie elektronik teknikeri olarak hatırlatmamda fayda olucak bir konu oldugunu dusundum.
gerçekten geri donusum için cok guzel bir çalışma yanlız kopan kabloları lehimlemeye çalışırsanız dikkat edin kablonun bir teli bile kısa devre yapmasın hatta bilginiz yoksa kopan kabloyu lehimlemeyin,bağlantı yapmayın.insanın geri dönüşü olmaz!izolesini iyi yapmanızı tavsiye ederim cunku sulu iş akvaryum işi allah korusun yanlıslıkla içine su girer hem balıklarınız hemde sizin için facia ya yol açabilir.arkadaşlar lutfen dikkatli olun.
DIY Cam temizleme zımbırtısı
bende bir cam temizleme zımbırtısı yaptım resımlerı ekleyıp başlık acıcam
DIY Cam temizleme zımbırtısı
arkadaşlar bu bez yada sunger yerine slikonlu bez kullanılırsa daha güzel sonuç elde ediceğimize inanıyorum ve yarın iş yerine gidince cift taraflı el yapımı bir cam sil yapmayı dusunuyorum fotograflayıp konuyu acarım ilerki gunlerde
zebra leke

arkadaşlar balıklarımın rengi soldu ve alt taraflarında solungaçlarının ortaki kısımında beyazlıklar gozlemlıyorum bilgisi olan arkadaslarım bana bilgi verirse ve eger bir sorun ile karşı karşıya isem bana cozum yolunu anlatabilirlerse cok memnun kalıcam.

yapıcagınız yorumlar için teşekkur ederim!!
veletifo2009-01-09 23:55:32

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.