ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SaRCoPhiLiuS
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2999
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Ekim 2005 00:04
Son Ziyaret:
14 Mart 2024 15:22
Toplam Mesaj:
4644 [0.69 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
1 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Süleyman Sülün
Doğum Tarihi:
18 Nisan 1983
Yaş:
40
İl:
Tekirdag
Meslek:
C.İ.T.E.M.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Süleyman, Yönetici Eskisi, Tebdil-i Kıyafet Moderatör..

SON 10 MESAJI

Dişi Lepistes Erkeğe Dönüşürmü?
Lepistes dönüşmez. Lakin bazı türlerde bu görülebiliyor.
Denizden Alınan Taş Akvaryumda Kullanılır Mı
Topladığınız taşların üstüne sirke dökün, köpürme varsa salınım yapabileceğini gösterir. Sonra sulandırılmış çamaşır suyu ile güzelce yıkayıp, sonrasında durular ve kullanabilir hale getirirsiniz. Ben yıllardır kullanırım, yıllarca da kullanıcam Allah nasip kısmet ederse. Sorun yaşamazsınız.
Salyongozun Türü
İstilacı bir tür, evet adi salyangoz. Tek başına ürer, zarardan çok faydası vardır. Popülasyon çok artarsa bir kaç helena eklersiniz sıkıntı olmaz.
Balığım Ne Zaman Doğurur? (canlı Doğuran)
Ben yavruluğu tasvip etmiyorum lakin balığınızın doğumu yakındır.
Balığım Akvaryumdan Atladı
Bettalar sık sık atlar tezini ben, benim bettalar -ki 20 yıldır bakarım, hep küçük bir tankımda olur. Gelir yaşar ölür yenisi gelir yaşar ölür (eceli ile vesselam tabi) hiç atladığını görmedim. Onlarca besledim.. Benim gözlemlediğim kılıçlar, balta balıkları ve leptasomalar atlama eğilimi çok yüksek türler. Bu türlerden maalesef yerden topladığım.
Monte Carlo Bitkisi Co2 İstermi?
Japon ile monte olmaz. Monte için öncelik ışık sonrası gübre ve co2. Japon balıkları ile anubias, buce, crptyo türleri ve saz denenebilir. Denenebilir diyorum bu japon herşeyi yediği için pek ümitli olmamak lazım.
Su Sıcaklığı
İkisi de aynı işi yapacak ve aynı miktarda faturanıza yük olacak. Bir tanesi daha hızlı ideal sıcaklığa çıkaracak, diğeri biraz daha zaman alacak. İdeal sıcaklıkta tutmanın çevre koşullarla da alakası mevcut. Kısacası markaları neler? Önce marka sonra ebat olarak kamufle etme düşüncelerini ön plana alıp seçim yapılabilir. Bahse konu tank için 100w yeterli gelir.
Salyangoz
Ta kendisi. Faydalı yumurcaklar bunlar. Bence rahatsız olmuyorsanız bırakın kalsın. Bir kaç helena ekleyerek popülasyonu elinizde tutabilirsiniz. Ancak haz etmiyorsanız erken davranın derim, istilacılar.
Ramirezi Cinsiyeti Nedir
Ram'lerde evet üst yüzgeçten cinsiyet tahmini sizi ters köşe edebilir. Balık vücut formları, renkleri, davranışları iyi bir gözlem ile netice verir. Anüs-vent iyi bir göz ile kesin çözüm hemen hemen her türde.
Bitki Tavsiyesi
Guppy grass, elodea,crptyo türleri, su üstü için S.natans, frogbit. Bunlar ekstra pek birşey bekelemeyen ve yavru sığınağı olabilen güzel bitkiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.