ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
unjust
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
11
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Haziran 2007 00:08
Son Ziyaret:
22 Temmuz 2017 00:25
Toplam Mesaj:
58 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Osman GÖZCÜ
Doğum Tarihi:
16 Şubat 1991
Yaş:
33
İl:
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Biologist.

SON 10 MESAJI

Japon Akvaryumum
Biz daha birbirmize alışamadık malesef [:)] Ama zamanla oda olacaktır. Kum eklemesi yapacağım en kısa zamanda 1 kök anubiasla. İç filtre konusunda akıntı pek sevmediklerini okumuştum o yüzden pipo taktım 24 saat çalışıyor
Japon Akvaryumum
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Testiyi çıkardım ,yapay bitkiyide çıkaracağım. Kum ekleyip 1 kök anubias ekliycem ilerleyen zamanlarda. Kum olarak lav kırığı düşünüyorum rengini sevdiğim için. Değişiklikleri yaptıktan sonra tekrar foto paylaşırım.[:)]
Japon Akvaryumum
Siyah kumu seviyorum aslında ancak bu ışık rengi siyah kumu pembe gibi gösteriyor. Beyaz flo ya geçtiğimde kum eklemeyi düşünüyorum. Kumsuz akvaryumlarda bakım daha kolay sadece pipo filtre kullandığım için haftada 1 dip çekimiyle temizlik sağlanmış oluyor.Testiyi çıkarıcam siz dedikten sonra benimde gözüme hoş gelmedi. Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Japon Akvaryumum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/28720/2.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/28720/3.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/28720/4.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/28720/1.jpg[/IMG]

Yeni kurduğum japon akvaryumum. Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. [:)] [:nazar:]
Yeni Tank 150x45x65h
Mustafa Bey bende Nazilli de oturuyorum dediğiniz gibi maalesef buralarda istediğinizi bulamıyorsunuz. Ben bir haftadır akvaryum bitkisi aradım ancak bulamadım. Aydından sevidiğim bir abi 10 15 kök bitki hediye etti. Denizli yada Aydına başvurmanız gerekiyor herhangi bir malzeme lazım olduğunda. İnternet üzerinden de güvenilir sitelerden alışveriş yapabilirsiniz.
İzmirde Beta ?
İzmir de değişik renklerde Beta bulabileceğim yerler nereler ? Hep klasik mavi, kırmızı ölmek üzere olan betalar var petshoplarda , Varmı satan yada bir yer önerebilcek olan ? 
Lamba pırpır ediyor
Lamba kapaktaysa buharlaşan su klemensleri zamanla küflendiriyor .Bir keresinde benim labma patlamıştı sigorta falan atmıştı. Ona dikkat edin derim ben. Suyla irtibatı kesmelisin ben cam kestirdim koydum mesela lambayla su arasına.
 




 


yardımcı olabilmişimdir inşallah.
yeni aldığım lepistes hamilemi
Ben hamile olmayan bir lepistes görmedim zaten bugüne kadar :) 1 akvaryumda erkek lepistes varsa hamile dişi olmama ihtimali yok denecek kadar az :) 
Sylviana Grolüx Florasan
[QUOTE=Pleasewait]Sylviana aquastar ve daylight kullanırsanız daha güzel olur. [/QUOTE]

2sini birlikte mi kullanacağız ?
Sylviana Grolüx Florasan
Şu ana kadar kurduğum akvaryumlarda hep bu markayı tercih ettim. Balıkların görselliğini çok iyi yansıtmakta ancak tabandaki kumun rengini de bozduğunu düşünmekteyim. Siyah hagen kullandım mesela bu florasanla biraz rengi sarıya kaçtı kumun hoş durmadı. Dere kumu kullandım onunda rengini daha çok kırmızımsı bir görüntü verdi oda doğal durmadı. Bununla alakalı bir tavsiyesi olan varmı?Beyaz renkte Florasanla da balılar biraz sönük kalıyor. Bir Fİkri olan yada bir tavsiyesi olan varsa sevinirim. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.