ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
denizim20
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
362
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Ocak 2012 21:04
Son Ziyaret:
11 Saat 3 Dakika önce
Toplam Mesaj:
1880 [0.42 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
7 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Deniz TURAL
Doğum Tarihi:
14 Nisan 1992
Yaş:
31
İl:
Istanbul
Meslek:
Tarih Öğretmeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Varlığı belirsizin anlaşılır mı yokluğu? Hangi dil anlatmaya yetkin yeterince sonsuzu?

SON 10 MESAJI

Salyangozlar Balık Yermi?
Salyangozlar sadece ölü balıkları yerler içiniz rahat olsun. :)
Platy Karnı Şiş
Son attığınız fotoğrafta eğer yanlış görmüyorsam columnaris hastalığı var gibi. Ölümcül sonuçlar doğurabilecek yapıda bir hastalık. Karın şişliği ise eğer hamilelik değilse, pullarında da kabarmalar mevcutsa dropsy olma ihtimali var. İki şekilde de su değerlerinde yaşanan sıkıntılar bu durumlara sebebiyet göstermiş oluyor. Düzenli dip çekimi, dinlenmiş su eklemesi yapın. Bunun dışında hasta gibi görünen tüm balıkları ayrı bir yere ayırmanızda (akvaryum) yarar var. Geçmiş olsun.
Lepistesim Hamile Mi
Doğum çok yakın attığınız fotoğrafa bakacak olursak. Balığın anüs bölgesi oldukça kararmış ve üçgen halini almaya başlamış. Eli kulağında.
Önüne Geçilemeyen Ölüm Sorunu
Son zamanlarda akvaryuma balık eklemesi yaptınız mı? Ya da herhangi bir canlı. Bakteri çakışması durumu söz konusu olabilir. Herhangi bir canlıda var olan hastalığın diğer canlılar üzerine sirayet etmesi mümkün olabilir. Geçmiş olsun.
Yavru Lepisteslerin Kuyrukları Yenmiş.
Yavruların kuyrukları yeniden çıkacaktır. Ara ara kovalamacalar olur ve hatta yenenler de olabilir aralarında özellikle çelimsiz olanlar. Ama nihayetinde güçlü ve sağlıklı yavrular büyür.
Balığım Ters Yüzüyor
Balığın yüksek ihtimal hava kesesi patlamış gibi görünüyor. Bu saatten sonra da genel anlamda düzelme şansı pek olmuyor. Adım adım vücut yamulmaya devam eder ve takriben de birkaç gün içinde de ölmüş olur. Yem attığınız zaman aslında yemeye çalışır ama yemin ağzının önüne düşmesi lazım ki yemeyi başarabilsin aksi halde alması zorlaşıyor. Arkadaki turuncu kuyruklu lepistes de pek sağlıklı görünmüyor gibi bu arada.
Lepistesim Doğuramıyor Biri Öldü
Sebep fotoğrafta gizli aslında. Yavruluk balıklar için eziyetten başka bir şey değil maalesef ki. Balıklar için büyük stres kaynağı.
Plati Balığım Doğuracak Mı?
Balık hamile değil. Ayrıca fotoğraf yanıltıyor olabilir ama alt yüzgecini kısmış da olabilir bilemiyorum ancak erkeğe benzettim.
Tatlı Su Akvaryumuna Büyük Balık İstiyorum
[QUOTE=GhostKoi]

Kavadyum ne demek? Bu kavramı hiç duymadım. 45 litrede belirttiğiniz canlılardan fazla sayıda besleyemeyeceğiniz gibi, herhangi büyük bir balığı da tek başına bile besleyemezsiniz. Bu sevdadan vazgeçin ya da akvaryumu büyütmeniz halinde size tür tavsiyelerinde bulunulabilir. Burda sormanıza da gerek yok, forum ansiklopedisinde bütün canlıların en fazla büyüdüğü boy, minimum hacim gereksinimleri, uyumlu olduğu türler.... Hepsi bir tıkla elinizin altında. Selam olsun, bu hobiye gönül verenlere![/QUOTE]
Akvaryum yazılmak istenmiş :)
Guramiler Yüzeyden Yem Yemiyor
Küçük bir bardağa yemleri koyup içine de su koyup çalkalayıp yavaşça dökerseniz dibe batacağı için guramiler de yiyecektir. Ayrıca yemin yumuşak olması daha iyidir sindirimleri açısından.[EDIT]denizim20,2022-12-30 01:42:21[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.