ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Oguzzz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Kasım 2008 16:59
Son Ziyaret:
03 Kasım 2011 17:33
Toplam Mesaj:
1321 [0.24 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Oğuz EMEM
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1970
Yaş:
54
İl:
Izmir
Meslek:
Dış Ticaret
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Oğuz Emem
Üzülme, doğruların kaderidir yalnızlık,
Kargalar sürü ile, kartallar yalnız uçar.

SON 10 MESAJI

Lepistes Derneği ve Hedeflerimiz
Barış Kardeşim,
 
Hobiye, özellikle lepistes türüne olan ilgin ve hayranlığınla çıktığın bu yolda, umarım başarılı olursun. Önümüzdeki dönemde çok güzel başarılara imza atacağından eminim. Bireysel çabalarınla bir şeyleri başarabilmek için nasıl çabalayıp didindiğini bildiğim için, başarısız olma ihtimalini aklıma bile getirmiyorum.
 
Tekrar tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Allah kolaylıklar versin...
Lepistes Derneği (Türkiye) Hakkında Bilgilendirme
Barış Kardeşim,
 
Umarım bütün bu uğraşılarının neticesini alırsın. Daha önceleri Refet'in de belirttiği gibi, türlere uzmanlaşmış site, forum ve derneklerin artması, bu hobiye gönül veren insanların diledikleri bilgilere daha kolay ulaşmasına yardımcı olacaktır.
 
Allah kolaylıklar versin...
 
İzmir ( Ege Bölge) Şubesi Kurulması
Can Kardeşim,
 
Yazında az biraz sitem, biraz da anılar var Kahkaha Önce sitemine cevap vereyim. Ben "Haftasonu toplantıları olursa, bu işte ben yokum" demedim. Veya bu anlama çekilecek birşey yazmak istemedim. Ben toplantılara katılamasam bile her türlü desteği vereceğimi beyan ettim Tey%20Tey
 
Senin başkanlık için elini taşın altına sokmanı takdir ettim Kazanannn En azından bu iş için birisinin açıkça çıkıp "Ben varım!" demesi çok güzel bir gelişme. Eğer birden fazla kişi olursa tabii ki daha iyi olur, çünkü demokratik bir seçimle başa gelen bir başkan olur Kahkaha
 
Yukarıda da belirttim. Ben her türlü desteği vermeye hazırım. Toplantılara katılsam da, katılmasam da. İzmir'deki fan kulüpleri bir çatı altında toplamak, insanların ortak hobileri için beraber çalışmaları beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Ben sadece yönetimde yer almamın çok ta mümkün olmadığını, hasbelkader yönetimde olursam da, çok faydalı olamayacağımı ifade etmeye çalıştım. Sürç-i lisan olduysa affola Alkis
 
Gelelim "anılara". Sen zaten bu tür oluşumlar için fazlasıyla tecrübelisin. Yazdıkalrından bunu anlıyorum. İnşallah birleştirici bir başkan olabilirsin diyorum.
 
Sağlıklı günler...
 
İzmir ( Ege Bölge) Şubesi Kurulması
Sevgili Dostlarım,
 
Uzun zamandır kişisel sorunlarım ve üstüne gelen iş yoğunluğu nedeniyle hem toplantılara katılamadım, hem de konuyu forumlarda takip edemedim. Hepinizden özür dilerim.
 
Öncelikle, Refet'in değindiği noktaya sonuna kadar katılıyorum. İlk toplantıda, Şube kuruluşu ile ilgili sorumluluk alacak kişi/kişilerin belirlenmesi gerekiyor. Aksi takdirde, kumda top oynamaya -maalesef- devam ederiz. Bu görevi almak için istekli olan, ama kendisini ön plana çıkarmaktan çekinen arkadaşlar olduğunu biliyorum. Gerekiyorsa (zorlama olarak değil) bu arkadaşlara teklifte de bulunulabilir.
 
Toplantıların gün ve saati konusunda ise şunu söyleyebilirim: Toplantıların hafta içi olması benim önerimdi. Haftasonu olacak toplantılara (evimin Aliağa'da olması nedeniyle) katılamayacağımı beyan etmiştim. Ancak, benim amacım, ilk hareketi yaratmak, birşeyleri başlatmak için ilk adımı atmaktı. Görüyorum ki artık dişliler dönmeye başladı. İnsanlar en azından sanal ortamda fikirlerini beyan eder duruma geldiler. Dolayısıyla artık toplantıların haftasonu olmasının, benim katılıp katılmamamın da çok önemi yok. Öyle veya böyle, sonuçta bu Derneğin bir üyesi olarak ben de elimden gelen destek ve gayreti göstereceğim, bundan kimsenin şüphesi olmasın.
 
Yukarıda da belirttiğim gibi, yapılacak olan ilk toplantıda, yönetime talip olan kişiler ve/veya yönetimde bulunmasını istediğiniz kişiler üzerinde artık karar verirseniz, işler daha da hızlanacaktır.
 
Sağlıklı günler...
 
İzmir ( Ege Bölge) Şubesi Kurulması
Arkadaşlar,

Çok güzel bir toplantı oldu, eminim. Mazeretim nedeniyle aranızda olamadığım için özür dilerim. Güzel resimlerin yanısıra, konuşulan konular ve alınan kararlar hakkında da bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Sağlıklı günler...
Erkekler neden çoğunlukta!
Ercan Bey,
 
Sanırım geç kalmışsınız Kahkaha
 
 
Sağlıklı günler...
 
İzmir ( Ege Bölge) Şubesi Kurulması
Sevgili Akvarist Dostlarımız,
 
Dün (07.01.2010 Perşembe) akşam saat 19.30'da planlanan ve daha önce duyurulmuş olan toplantımızı aşağıda isimleri yazılı arkadaşlarımızın katılımı ile yapmış bulunuyoruz.
 
1- Ümit Birkol
2- Hakan Sümer
3- Oğuz Emem
4- F.Barış Er
5- Arif Çınar
6- Görkem Baykal
7- Aylin Erhan
8- Oktay Çakır
9- Saygun Ürgen
10- Alper Özelbir
11- Osman Çelik
12- Gürcan Boy
13- Anıl Altın
14- Ceylan Şen
15- F.Kaan Ulusoy
 
İlk Toplantımızda alınan kararlar şu şekildeydi:
 
1- Akvaristler Derneği İzmir Şubesi'nin kuruluşuna desteğimiz tamdır.
2- Şubenin kurulumu için gerekli olan üye sayısına ulaşılması gerektiğinden, dileyen arkadaşlar Derneğe üye olacaklardır. Üyelik ile ilgili gerekli bilgiler için: http://www.akvaristler.org.tr/uyelik.asp 
3- Yeterli üye sayısına ulaşıldığında Şube Yönetim Kurulu oluşturulacak ve Dernek Merkezi'ne bildirilecektir. Mayıs ayı içinde yapılacak olan ilk Olağan Genel Kurul'da şubemizin kuruluşu resmi olarak tamamlanacaktır.
4- Şube Yönetim Kurulunun oluşturulmasının ardından Şubemizin yapacağı falliyetler ile ilgili çalışma ve açıklamalar yapılacaktır.
5- Dernek toplantılarımız düzenli olarak devam edecek olup, üye olan/olmayan tüm dostlarımızın katılımına açıktır. Takip eden ilk toplantımız, 21.01.2010 Perşembe akşamı saat 19.30'da Konak YKM arkası EFES Cafe'de yapılacaktır.
 
 
Dün akşamki toplantımıza katılan tüm arkadaşlarımıza, şahsım adına teşekkür ederim. Çok hoş bir zaman geçirdik, güzel ve yapıcı tartışmalar yaptık. Şu andan itibaren önemli olan, Şubemizin kuruluşunu hızlandırarak, bir an önce faaliyetlerimize başlamamızdır.
 
Sağlıklı günler...
 
İzmir ( Ege Bölge) Şubesi Kurulması
Ali bey,
 
Toplantımıza katılmak için yaş sınırlaması yok. Ancak, üyelik için 18 yaş sınırı var.
 
Sağlıklı günler...
 
İzmir ( Ege Bölge) Şubesi Kurulması
Sevgili Akvarist Dostlarımız,
 
Daha önce tarihini belirtmiş olduğumuz toplantımızın, tüm İzmirli akvaristlerin ulaşımın en kolay olacağı, merkez nokta olan Konak'ta yapılasının uygun olacağını düşünüyorum.
 
Tüm dostlarımızı, 07.01.2010 Perşembe günü, saat 19.30'da Konak, YKM Binası arkası, Opera Binası karşısında, Sanat Cafe'de yapılacak ilk toplantımıza bekliyoruz.
 
Sağlıklı günler...
 
Site İle İlgili Tavsiyeleriniz
Gelen Özel Mesajları cevapladığımızda, cevaplandı şeklinde bir ikon görmemiz mümkün olabilir mi acaba? Hangi ö.m. cevapladığımı giden kutusundan takip etmekten daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.

Sağlıklı günler...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.