ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tasita
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Şubat 2007 16:09
Son Ziyaret:
01 Kasım 2021 17:08
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tayfun
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1971
Yaş:
53
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Unutma Oyunun Sonunda Şah ve Piyonlar Aynı Kutuya Konur!...

SON 10 MESAJI

Sp Yavru Atıyor
Arkadaşlar sarı prensesim 2 kere yavru aldı.Maalesef ikisinde de yavruları 2-3 gün sonra attı.Sebebi ne olabilir. Yavru aldığı zaman ana akvaryumdan ayırayım mı? Çünkü dikkat ettim balıkları yemlerken yeme hücum edip daha sonra vazgeçiyor. Acaba açlığa mı dayanamıyor. Bu arada akvaryumum 65 cm.
Sarı Prenseste Yavru mu Var
Arkadaşlar bu sabah farkettim balıkları yemlediğimde dişi olan bir sarı prensesim hiç yemlere yaklaşmıyor. Ağzını geviş getirir gibi hareket ettiriyor. Ağzında yavru var diyeceğim;fakat ağzı şişkin değil. Acaba yavru var da az sayıda mı???Cevaplarınız için teşekkürler:))))
Ağzı dolu sp + DIY
İyi ama diğer balıklar anneye rahat vermiyor.Ayırmam gerekmez mi?
Ağzı dolu sp + DIY
       Arkadaşlar dün sarı prensesim ağzına ilk kez yavru aldı. Ben de kusturmadan yavrularını kendisinin bırakmasını istiyorum (doğal yoldan);fakat yavruluk akvaryumum yok. Bunu yerine pet şişeden yavruluk (DIY) yapıp anneyi içine koymayı düşünüyorum. Konuyla ilgili sorularım şunlardır:

     1)Anne pet şişe şeffaf olduğu için diğer balıkları sürekli gördüğünden strese girip yavrularını bırakmama ihtimali var mıdır?Yoksa zamanı gelince bırakır mı?
     2) Eğer sorun yok diyorsanız anneyi ne zaman pet şişeye ayırayım (yavruları dün aldı)?

TebessümCevaplarınız için teşekkürler Tebessüm
Akvaryum'da kireç sorunu...
Kireçli yerleri sirke ile güzelce silin birşey kalmaz....
Canlı Doğurganlar Video Arşivi...
Elinize sağlık. Lepistesin doğumunu gösteren bir çok video internette bulunabiliyor; fakat çiftleşmesini ben aradım bulamadım. Elinizde lepistesin çiftleşme anı görüntüleri varsa koyabilirmisiniz. Teşekkürler.
Aysmen yavrulama
Arkadaşlar aysmenimin ağzı dolu olduğu için 15 gün önce  ayrı bir tanka ayırdım. Nihayet 2 gün önce yavrularını kendi bıraktı. Fakat yavruların kesecikleri hala duruyor. Anneyi ordan ayırıp besiye aldım. Sorum şu eğer zamanı gelipte bıraktıysa niçin yavrular hala keseli bir sorun mu var? Birde keseler geçinceye kadar yemleme yapmayacağım doğru mu? Cevaplarınız için teşekkürler, saygılar....
Kendi etrafında dönüyor!
Arkadaşım balığın muhtemelen whirling disease (dönme hastalığına) yakalandı. Kurtulması zor ama şu bağlantıya bi göz at istersen.

http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=85927&KW=whirling
Vent kontrolü
Arkadaşlar sp cinsiyet kontrolü için, vent kontrolü yaptım. Her iki balığımında ventleri oldukca büyük fakat anüslerini tespit edemedim. Acaba bu balıklar dişi midir?
Erkek davranışlı Dişi Sp
Arkadaşlar 7 cm boyunda bir sarı prensesim var. Akvaryumcudan dişi diye aldım. Yüzgeçlerinde hiç siyahlık yok, yani gerçektende dişi gibi. Fakat diğer balıklarımı hastalık sonucu kaybettim bu balık tek kaldı, fakat kumu kazmaya başladı. Acaba akvaryumda tek kaldığı için erkek gibi mi davranmaya başladı? Çünkü forumda bir yerlerde böyle bir durumla karşılaşan bir arkadaş hatırlıyorum. Teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.