ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cannboybas
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Eylül 2015 14:37
Son Ziyaret:
19 Eylül 2015 16:09
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Rıza Can Boybaş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Rıza Can Boybaş

SON 4 MESAJI

Lepistes'den Ciklet'e Geçeceğim
[QUOTE][/QUOTE][QUOTE=Mactavish][QUOTE=cannboybas] Neon sürüsünü birkaç defa dahil etmişliğim var 2 yıl önceden , gerçekten eğlenceli hayvanlar :) ama büyükken almıştım geçen ay 5 neondan 1 tanesi kaldı . Tetrazon'a baktım biraz agresif olmaları dışında bakabilirim diye düşünüyorum aranızda besleyeniniz varsa cidden o balığı besleyebilirim :)
[/QUOTE]Gerçekten bir çok türü besledim.Ama en görselliği olan canlı doğurandı bana göre.Bol yavrulaması,çeşitli renkler,cinsler gibi.En güzeli canlı doğuran.Bence canlı doğurandan vazgeçmeyin derim.[/QUOTE]
3 yıl oldu görsel açıdan da iyiler evet belki lepistes'i bırakıp moli ve plati'ye de geçebilirim ama bu tetrazon gerçekten hoşuma gitti :) şimdiki balıklarım bir doğursun köklü bir değişime gideceğim akvaryumda teşekkürler :)
Lepistes'den Ciklet'e Geçeceğim
Neon sürüsünü birkaç defa dahil etmişliğim var 2 yıl önceden , gerçekten eğlenceli hayvanlar :) ama büyükken almıştım geçen ay 5 neondan 1 tanesi kaldı . Tetrazon'a baktım biraz agresif olmaları dışında bakabilirim diye düşünüyorum aranızda besleyeniniz varsa cidden o balığı besleyebilirim :)
Lepistes'den Ciklet'e Geçeceğim
Canlı Doğuranlar dışında tavsiye edeceğiniz balık var mıdır ? Japon da olabilir ama üremesi zor olur heralde...
Lepistes'den Ciklet'e Geçeceğim
3 yıldır lepistes besliyorum açıkçası sıkıldım bu balıklardan :) yaklaşık 50 adet yetişkin 10-15 tane yavru var hiç yavruluk kullanmadım 3 balıkla başlamıştım yeni doğan balıklardan yaşayan yaşadı ,geri kalanıyla ilgilenmedim , ama sürekli bir doğum vs. oluyordu akvaryumda şimdi 3 tane hamile balığı yavruluğa aldım 1 hafta civarında onlar da doğuracak, yani 150'ye yakın lepistesim olacak, söyleyeceğim şudur ; 150 tane lepistesi akvaryumcular vs. satın alır mı ya da internetten satma şansım olur mu ? Kaç para eder ? Ben balıkları aldığım zaman (3 yıl önce) yetişkin lepistes 2.50 tl idi.Son sorum da 60 litre akvaryumda en fazla kaç tane ciklet beslerim ? Uzun oldu ama :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.