ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tkarnak
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Mart 2013 01:20
Son Ziyaret:
07 Nisan 2021 16:33
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tarık Karnak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Diz çökerek yaşamaktansa Ayakta ölmek yeğdir..

Tarık Karnak

SON 2 MESAJI

Türkçe Açıklama
Merhaba Sayın Pet Garden yetkilileri;

Sizlere JBL ürünleri hakkında bir şikayet ve önerim olacak. Bugün JBL Florapol 700Gr ürününden aldım. Fakat ürünün üzerine yapıştırılmış olan Türkçe Açıklama etiketinde sadece Uygulama için 2 satır yazı yazmaktadır. Ürünün içinden çıkan içerik kağıdında ise diller olarak tahmin ettiğim kadarıyla JBL'nin ihraç edildiği dünya ülkelerinin kullanmış olduğu diller yer almaktadır ve Türkçe herhangi bir açıklamaya yer verilmemektedir. Benim bitkili akvaryum konusunda çok fazla bir bilgim olmadığı için almış olduğum ürünün içinden çıkan kağıtta veya ürün üzerindeki bilgilere ihtiyacım vardır. Dolayısla herhangi bir tatmin edici bilgi olmadığı için ürün tecrübesiz kullanıcıların aklında birçok soru işareti bırakmaktadır. Bu kadar büyük bir markanın ve Türkiye pazarında ciddi yer etmiş bir markanın ürünlerin içerisinde veya üzerinde yeterli bir Türkçe açıklama olmamasını bana göre ciddi bir sıkıntıdır. Sizlerden ricam bu uygulamayı biraz daha ağırlık vererek incelemeniz. Bu konu hakkında M.Tuna arkadaşımızda daha önceden bahsetmiş ve siz gayet açık bir şekilde şuan ki süreç hakkında bilgilendirme yapmışsınız. Konuyu az önce gördüğüm için mesajımı düzeltme ihtiyacında bulundum. Açıklamanız için teşekkürler. Alttaki konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

İkinci sorunum ise; yeni kuracağım bitkili tankımda taban malzemesi olarak en alt katmana JBL Florapol üzerineJBL Aqua Basis Plus Bitki Gübresi ve üzerine JBL Manado Bitki kumu kullanmak istiyorum. Bu 3 ürünü bir arada kullanmamda herhangi bir problem yaratırmı yada bu kadar ürünü bir arada kullanmama gerek varmıdır?
Bu konular hakkında yardımcı olursanız çok memnun kalırım.

İyi Çalışmalar...

tkarnak2013-05-01 01:01:21
Aquatic Design - Takashi Amano
Mutlu Bey'e kesinlikle katılıyorum. Tamam Takashi abimiz büyük bir üstadımız ama kullandığı bitkilerin miktarı çok çok fazla. Benim düşüncem o kadar bitkinin bizim arkadaşlarımızda olsa Takashi'nin kurduğu tanklar ile kesinlikle yarışabilecek duruma gelir. Biz iki üç öbek cuba ile iki üç ay zemini kaplamasını beklerken adamın ikinci haftasında tüm zemin cuba sarıyor. Bence Takashi Amano biraz abartılmıştır. Bizim Adistimiz yeter...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.