ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
zehr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Kullanıcı Başlığı:
[B]3004,1[/B]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Ocak 2007 15:42
Son Ziyaret:
12 Ağustos 2009 02:24
Toplam Mesaj:
132 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Güçhan Alkan
Doğum Tarihi:
08 Mart 1985
Yaş:
39
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Güçhan Alkan

SON 10 MESAJI

Terraryum, Son Foto. Syf 6. (Süper fotolar)
Büyük ihtimalle ithal değil doğadan toplanmıştır. Bence öncelikle ülkemizde bulunan yengeç türlerinden başlamalısınız. Oldukça güzel bir hayvan, güle güle besleyin, umarım daha geniş bir alana en kısa zamanda kavuşur.zehr2009-01-06 01:18:02
Yeni bitkili kurulum
Öncelikle beyaz benek hastalığına sebep olan canlılar mantar değildir, bakteridir. Eğer su şartlarınız iyi değilse istediğiniz kadar ilaçla tedavi yapın, yine de kurtulamazsınız. Onur Bey'in dediği gibi eğer balıklarınız sağlıklı, bağışıklık sistemleri güçlü ve stresten uzak ise hastalığa zaten yakalanmazlar. Düzenli dip çekimi ve kaliteli, çeşitli bir menü ile balıklarınızın sağlığını koruyabilirsiniz.
Forumdaki Art Niyetli Kişiler
Geçmiş olsun Uğur Bey, hakkınızı en doğru biçimde aradığınız için tebrik ederim.
Bu alışveriş konusunda forumda "gittigidiyor"dakine benzer bir uygulama yapılsa acaba nasıl olur? Evet burası ticari bir site değil ama yine de bir kişinin daha önce yaptığı alışverişlerin bir listesi olsa ve her bir alışveriş için bir puan ve o kişi için de toplam bir puan olsa böyle istenmeyen olayların önüne geçilebilir diye düşünüyorum. Getirilerini ve götürülerini tartıştıktan sonra tabii ki.
Bu yumurtalar kimin?
Ben de Murat Bey'e katılıyorum. Akvaryumumda bolca bulunan "Physa Acuta" türü salyangozun yumurtalarına çok benziyor.
Mini bitkili akvaryum (Dekor değişti)
Beta bence de güzel bir seçim, ama o hacimde birden fazla erkek beta ya da bir erkek bir dişi beta yaşatmak mümkün değil, ama sadece dişi olmak üzere birden fazla beta koyabilirsiniz. Neonların ise en az 10-12 adet olması lazım ki hem siz izlemekten keyif alın hem de balıklar mutlu olsun. 2-3 hafta balık seçmek için yeterli bir süre. 6-8 balıklık bir rasbora sürüsü de yine o akvaryuma uygun olur. Hangi şehirde oturduğunuzu bilmiyorum ama eğer bulabilirseniz bu aralar piyasada galaxy rasbora mevcut(Ankara). Gerçekten çok güzel ve az bulunan bir balık türü. Yine 6-8 balıklık bir sürü oluşturursanız, güzel bir dekor ile birlikte seyir zevki yüksek bir akvaryumunuz olacaktır.
Mini bitkili akvaryum (Dekor değişti)
Neonları bu hacimde yaşatmak oldukça zor bir iştir, eğer tecrübeniz yoksa çokça balık kaybedebilrsiniz. Size tavsiyem kiraz barb ya da kırmızı gözlü tetra ile başlamanız olacaktır. Ayrıca balık eklemeden önce 3 hafta beklemeniz iyi olur.
Tetrazon mu? Malawi mi?Son Karar verildi. Malawi:)
Yanlış hatırlamıyorsam siz o mükemmel fonun sahibisiniz. Ben de küçük sürü balıklarını çok seviyorum ancak o fona ve o akvaryuma malavi ya da tanganyika daha çok yakışır. Yaptığınız fona uygun kayalarla dekorunuzu tamamladığınızda gerçekten çok güzel olacağına inanıyorum.
Dekoratif Kaya-Taş Fotoğrafları
Aynı çeşitleri ve daha fazlasını Karşıyaka mezarlığının karşısındaki peyzajcılarda da bulmak mümkün. Kilo fiyatı 50-75 kuruş arasında değişiyor.
Yağmur Akvaryumum Esnedi
Buradaki amaç esnemeyi tamamen ortadan kaldırmaktır. Eğer plastik çerçevelere rağmen esneme varsa risk altındasınız demektir. Bence aldığınız yerle bir görüşün, onlar için akvaryuma kayıt-kuşak atmak 10 dakika sürer. Ya da kendiniz yapmak isterseniz resimden örnek alabilirsiniz.

lafayette2009-03-09 09:24:50

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.