ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
inspector
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Kasım 2006 23:00
Son Ziyaret:
19 Nisan 2024 16:16
Toplam Mesaj:
83 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
fatih korkmaz
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1977
Yaş:
47
İl:
Ankara
Meslek:
Müfettiş
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Fatih KORKMAZ

SON 10 MESAJI

1700 (200.100.60h) Litre Deniz Akvaryumum
[:nazar:]Maşallah nazar değmesin, emeğinize sağlık[:iyi:] Her hobicinin hayali ama yüksek gerilim hattı gibi yanaşmaya çekindiğimiz bir alan tuzlu su[;)]
Yeniden Devam
Özcan abi merhaba, eline sağlık maşallah. Uzun zamandır görünmüyorsun ?
Power Led Tavsiye.
Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. Benim 120*40*50 lik akavaryumun kapağında aydınlatma olarak 2*54 watt t5 floresan var. Dün bunların arasına bir elektrikçi de 3 şerit led bağladım. ( Bilgisayar şarj aletini adaptör olarak kullandı) Ama adaptör aşırı derede ısındı. Ayrıca kapaktan da yanık kokusuna benzemeyen değişik bir koku yayılmaya başladı. Yaptırdığım elektrikçiyi aradım, adaptörü değiştirelim, lede uygun bir adaptör bağlayalım dedi. Kapaktan gelen koku için de slikonlar erimiştir dedi. t5 lerin arasında bu sistem çalışır mı? Buradan araştırdığımda fanları ve soğutma levhalarından haberdar oldum. 

Anlattığım şekilde tehlikeli bir durum oluşturur mu? Eğer varsa tamamen iptal edip sökeceğim. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. 
Arteamia seti
[QUOTE=djmus]http://www.youtube.com/watch?v=0HSu1hCGbkk

buyurun burda video ekledim
anlatayim simdi suyu koydukdan sonra yumartalari da koydukdan sonra
olay hava moturunda degil yumurtalar acildikdan sonra artemialar isik olan yere geliyor ve dogal olara ortadaki yere geliyor videoya bakin anlarsiniz
turkcem biraz zayif oldugu icin kusura bakmayin
[/QUOTE]

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
Arteamia seti
[QUOTE=djmus]slm ben yurt disinda yasiyorum bu aletden iki tane var bende ve super bir sey gayet iyi isliyor bol artemia aliyorum

[/QUOTE]

Bu sistem nasıl çalışıyor, ayrıntılı bilgi verebilirseniz ya da video paylaşabilirseniz seviniriz.
Eheim jager 300w ısıtıcı üst kısmında buharlaşma
Benim ısıtıcımda da aynı problem vardı. Bugün yukarıdaki servis numarasını arayıp bilgi aldım. Suya tamamen batırmaktan kaynaklandığını, ayar düğmesinin olduğu kısmı biraz yukarı kaldırdığımda sorunun düzeleceğini söylediler. 
700 Litrelik Meksika Kerervit ve Karides Akvaryumum
Özcan abi çok keyifli bir akvaryum olmuş, eline emeğine sağlık. Yalnız arkadaşlara katılıyorum; bir an evvel yapay bitkilerden kurtulman gerekli. 
YAŞMUT TUNÇ SÖNMEZOĞLU
Ben Tunç Bey'in misket gübresini kullandım. Suda herhangi bir değişiklik olmadı. Başka bir arkadaşa da vermiştim o da kullandı herhangi bir sorundan bahsetmedi.  Diğer ürünlerinden de kullandım bir sorunla karşılaşmadım.
 
Saygılar.
Türkiye'nin Tek Karides Çiftliğinden Görüntüler.
Tebrik ederim, gerçekten çok güzel bir üretimhane. Hobici arkadaşlar da daha ucuza istediği türleri besleyebiliyorlar bu sayede. Ayrıca Özcan Abiyi orada görmek de güzeldi. Çünkü kendisi yıllarını vermiş bu hobiye; kendisinin de tecrübelerinden yararlanılması gerektiğini düşünüyorum.
 
Saygılar.
CO2 mayalı sistem video
Mayalı sistem tamam karbondioksit çıkışı gerçekleşiyor fakat çözülmeden su yüzeyine çıkarak etkisi azalıyor. Tavsiyem reaktör kullanmanız ya forumdaki dıy reaktörlerden yapmanız veya hazır reaktörlerden temin etmeniz. Ayrıca aydınlatma açıkken timer kullanarak hava motorunu kapalı hale getirmeniz gerekiyor. Bu sayede karbondioksitin suda daha fazla kalmasını sağlamış olursunuz. Geceleri de hava motorunu aktif hale gelecek şekilde ayarlayıp canlıları riskten kurtamış olursunuz.
Saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.