ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kunti
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Haziran 2008 12:30
Son Ziyaret:
01 Nisan 2020 17:59
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat erdem
Doğum Tarihi:
15 Şubat 1976
Yaş:
48
İl:
Istanbul
Meslek:
Bilgisayar
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Çengelköy / İSTANBUL

SON 10 MESAJI

çin plajı gibi
Esin Bey  ilan kısmını kullanabilirsiniz.
Life Tech 838 de kömür sorunu hakkında
Onur bey haklı bende bilyayı çıkaralı uzun süre oldu. Korkmana gerek yok. Bendeki 6 seneyi doldurdu. Geçen sene  Mıknatısı ve mili değiştirdim sadece hala çalışıyor:))
İnşaat kumu hakkında
4-5 sene önce bende inşaat kumu kullanmıştım. Biraz uğraştım olmayınca direk akvaryuma döküp filtreyi çalıştırdım. Bir hafta sonra su tertemiz olmuştu. Filtedeki malzemeleri temizleyip elyafları yeniledim. Bir hafta boş çalıştırıp bakteri oluşumu için bekledikten sonra bitki ve balık eklemiştim hiçbir sıkıntı olmamıştı.
Gynas kaya nedir?
Merhaba özgür Bey

gynas kayaları görüntü açısından akvaryumda hoş durur. Zevk senin istediğin kayayı güzelce temizledikten sonra kullanırsın. Mermercide gördüğün kayanın gynas kayası olduğuna eminsen sorun olmaz. Mermer tarzı bir şey alırsan salınım yapar durur su devamlı puslu görünür. Çevrendeki peyzaj işi yapan yerlerede bakabilirsin. Ellerinde akvaryum için çok çeşitli kayalar bulunur akvaryumculara nazaran çok daha uygun fiyata temin edebilirsin. .
Life Tech 838 de kömür sorunu hakkında
Merhaba Barış Bey

aynı filtreyi ben 6 seneyi geçti hala 200 litre akvaryumda kullanıyorum. Bu süre zarfında geçen sene ses yapmaya başladı mıknatısını yeniledim. Sorunsuz çalışıyor. İçerisinden çıkan malzemeler pek kaliteli değil. Ben ilk temizlikte hepsini attım. Daha kaliteli ürünlerde daha iyi filitrasyon yapıyor. Karbon yerine seachem matrix kullanıyorum. Sizede tavsiye ederim. .
hangi kum ph yükseltir

Aragonit aradığın kum

NLS Cichlid Formula'nın 0.5mm olanı var mı?
Slm
 
Thera sarmısak katkısı var hastalık yönünden iyi olur. Hepsinin içeriklerine bakarsan hemen hemen birbirine yakın. Devamlı bu yemi kullanmıyacaksan sorun olmaz. Ara öğün olarak kullanabilirsin. Bir kaç değişik yemle balıklar daha sağlılı büyürler.
Akvaryum camı çiziği

Merhaba

bu tarz ürünlerin hiçbir işe yaramadığından emin olabilirsiniz. Ben daha önceden bu tarz ürünlerden hem akvaryumumda hemde aracımda denedim bir performans alamadım. Çok ince çizikleri direk araçlarda kullanılan pasta cila ile bir miktar azaltıyor. Şunu da göz ardı etmeyelim bu ürünler sonuçta ince bir zımpara görevini görüyor yani camı inceltiyor. Benim tavsiyemde akvaryumun arkadaşların dediği gibi arka kısmı öne getirin. .

AYDINLATMA ve STRES
Buğra arkadaşımızın dediği gibi gündüzleri açık kalması iyi olur. Mavi ışıktan ilk etapta korkabilirler zamanla alışırlar. Hatta ışığınıza bir timer bağlarsanız hergün aynı saatlerde ışıklar açılıp kapanırsa daha iyi olur. kunti2009-07-01 20:55:56

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.