ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
St_ZmdStree
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Kasım 2007 16:23
Son Ziyaret:
26 Nisan 2008 01:38
Toplam Mesaj:
38 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
melih öcal
Doğum Tarihi:
30 Nisan 1989
Yaş:
35
İl:
Sinop
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

melih öcal

SON 10 MESAJI

İptal

CAnlı doğuran kılıç vede moli koymussunuz zaten ebat olarak bunlar çok büyüyo birde lepistesle denemenizi önerırım:D

Cins Lepistesler

Kaliteli yemleme,Haftalık su değişimleri vede sıcaklıgnızı 25 26 derecede sabit tutman gerekiyor.Akvaryumun bitkili deil ise yavrulayacak balığı yavruluga almanız gerekiyor..

Cins Lepistesler

Arkadaslar pek çok ciklit türünden yavru almayı başardıktan sonra tekrar lepistese sarmış durumdayım:)Size sorum şu; cins lepistesler alabilmenin püf noktası nedir?Ben genelde 2 nesilden falan yavru aldığım için ve de yavruları sağa sola dağıttım için pek büyüdükleri hali göremedim:) Bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.

lafayette2008-01-25 17:42:19
Arka Fonlarım..
Ellerinize sağlık gayet hoş duruyor.
Çöpçümün Suratını Yemişler

:( geçm olsun.Yaşayabilir fakat ayrı bir tankta güzel bir şekilde beslemeniz gerekecek.Bu genelde çöpçülerin zayıf düşmelerinden kaynaklanıyor.Ağzını yediklerini ilk defa duyuyorum,genelde kuyruk ve yüzgeçlerden giderek yavaş yavaş yiyorlar.Eğer çöpçünüz hastalıklı ve zayıf düşmüş ise...

lafayette2007-12-18 08:42:39
Discus İle Ters Yüzen Çöpçü ?

Arkadaşım bu balık cok cabuk büyüyor ve 15 cm kadar oluyor sanırm.Arkaşımın akvaryumunda flower horn,buttikoferi,reddevil, gbi sert türlerle sorunsuz yaşıo :)Saydığım balıkların en küçüğü 20 cm olmasna rağmen.Benım cekıncem su akvaryumnuzdakı dıscus makrakanta ve vatoslarla sorunsuz yaşar fakat,baya buyudukten sonra neonların tadına bakma ıhtıyacı duyarmı bılemıorum.Onun cvbını daha tecrubelı arkdslar verecektır sanırm.

KILIÇ BALIĞIM ÇOK ATLIYOR
Doğaldır.Bendede atlıyorlardı kım beslediyse hemen hemen bole bir sonuc alıo genelde:)Onerım sudur akvaryumunuzun kapagı tam kapalı olsun hem balıgınız atlıyamaz hemde sıcaklık cok fazla dısarı cıkmayacgndan ısıtıcıdan tasarruf saglarsınz.
Beyaz benek için başka ne yapmam gerek

Ayrı bir tankta ısıyı 28 29 dereceye kadar çıkartın yeteri kadar metilen mavisi ve biraz kaya tuzu ekleyin bol havalandırma olması da şart.Filitre kullanmayın ilacı emiyor çünki ben hep bu şekilde kurtardım.

Koi ve sazanlar dipte yatıyor

İki adet dış filitre baglı solunumları hızlı ama havalandırma sureklkı calısmakta bazılarının pulları dokulmus kaya carpmalarından kaynaklandıgını sanmıorum Bazılarında deride de hasar var yem ise tetranın pek çok çeşidini karıştırarak veriyoruz.Dediğim gbi renkleri de solgun ısıtıcı hıc kullanılmadı su andada kullanılmamakta pek çoğu dipte uyur vaziyette  yatıyor yardımca olursanız cok sevınırm.

Koi ve sazanlar dipte yatıyor
Arkadaşlar bi tanıdıgımın 500 lt lik sezan ve koilerden olusan bır akvaryumu var.Su andakı sorun su akvaryumda ısıtıcı yok balıklar dipte yatıyor ve cok hareketsizler ayrıca zor nefes alıyorlar.(sureklı hava motoru calısmakta).Balıkların rengi solmus durumda ve bazıların tek tük pulları dökülmüş ne yapabiliriz?Bugun akvaryum suyuna 30 ml lik ıkı şişe tetra aqutan attık.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.