ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
xyzkisisi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
23
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Ağustos 2018 17:17
Son Ziyaret:
21 Şubat 2020 23:37
Toplam Mesaj:
25 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tarık
Doğum Tarihi:
20 Temmuz 1987
Yaş:
36
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Akvaryum Camı İçin 4mm Çok Güvenli Mi ?
kurşun geçirmez yapaydın kardeşim :D
Tatlı Su Akvaryum Tuzu
[QUOTE=GirayKaan]25 litre tanka 10 kılıçkuyruk normal diyeni de gördüm ya zirvede bırakayım bu hobiyi hiç boşuna uğraşmayım [:)]

Tank zaten dekorlarla fanusa dönmüş.......... neyse konuşmayım en iyisi erhan abi sen konuş [:)][/QUOTE]
Kardeşim yeni başlayan bir adamın şevkini kırma oda zamanla büyütecektir tankını. Sen pille çalışan ampüle elektrik verirsen o ampül patlar. Sonra sen değil o bırakır hobiyi.
Tatlı Su Akvaryum Tuzu
Adam yeni kurmuş hayırlı olsun diyosun gözü yoruyor canlı bitki ekle diyorsun. Herhalde önce herşeyin en basitinden başlaması gerekiyor. Bence akvaryum başlangıç için gayet güzel gözüküyor balık seçimi ve sayısında normal. Canlı bitkiye şimdilik gerek yok. Tuz için ise kaya tuzu haftada bir kere bir tutam yani yarım çay kaşığı bir suda eritip atabilirsin. Olmasa da sorun değil. üç günde bir falan taze su eklemesi yap bu akvaryum için 1 lt falan yapsan yeterli hafta da birde filtreni temizle yeter dekorları falan çok iyi oynama zevkini çıkar.
Melek Baliklarim Kavga Ediyor
İyi akşamlar, melekler baskın balıklardır herkes birbirine saldırabilir ama bu çok şiddetli olmaz bi tık vur bırakır. Özellikle kızgınlık dönemlerinde daha çok olur. Veya erkek dişinin yumurtlaması için baskı yapar, veya erkek diğer erkekler arasında baskın olmak için daha zayıflarına vurabilir. Veya eş tutmuştur diğerlerini yanına yaklaştırmamak için vurabilir bunlar hepsi bir melek akvaryumunda olabilecek şeyler. Resimden anladığım kadarıyla sendekiler 2 dişi 1 erkek.[EDIT]xyzkisisi,2018-11-18 22:49:07[/EDIT]
Bu Balığın Türü
[QUOTE=yasarcannn]Cüce gurami[/QUOTE]
Nokta
Canli Doguran Tankim
Güzel kardeşim balıklar rahat gözüküyor ilerleyen zamanlarda biraz daha büyütüp java moss veya java fern koyabilirsin yavrular saklansın.
Rotifish Kabuksuz Artemia
[QUOTE=ONRAYDN]

Türk olanı hangisi?[/QUOTE]

AquaTech Erişkin Artemia Konserve, yalnız bunu alırsan aklında bulunsun kullandıktan sonra buzdolabına koyman gerekiyor. Birde direk akvaryumun içine direk atma o zaman balıklar yemiyor bi sıcak su kullanacağın kadarını karıştır sonra süz sonra tekrar soğuk ile karıştır ve balıklara gönder manisada mesir macunu dağıtılırkenki kapışma gibi olur.
Rotifish Kabuksuz Artemia
Bu amerikan malı, ben bunun türk malı olanını kullanıyorum hem daha çok hem daha iyi. Bunların tek sorunu bildiğim kadarıyla besin değerleri canlı artemiaya göre yüzde 40-50 daha az diye okumuştum bi yerde. Yinede büyük kolaylık ama türk olanını araştır derim.
Bitkili Lepistes Akvaryumu Kurulumu
Başlangıç için sahte bit olabilir tabiki ama canlı bitki her zaman daha iyi alacağın sadece yavru lepistes ise saklanmaya çok ihtiyaç duymayacaktır. Ama karışık alacaksan eğer moss saz bitkisi olabilir.
Japonlar akvaryumun aşağısında dolaşıyorlar
Senin akvaryumda balıklara kafa yapıcı birşeyler mi var acaba :) vatoz ters yüzüyor japonlar dipte saklanıyor. Şaka yapıyorum bence vatozu ve japonları çıkart (duradabilir) yerine moly veya bir kaç lepistes al, taşları at midye kırığı al, motoru arka uzun camın sol tarafına yasla, ön camın sol kısa cam ile uzun camın birleştiği köşesine doğru vurmasını sağla. şelale şeklinde olmasın. suyun yukarıdan gelip yüzeye çarpması belki balıkları tedirgin etmiş olabilir. birde ısıtıcı al akvaryuma. başka ne yapılabilir bilemedim. benim diyeceklerim bu kadar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.