ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ulgengokmen
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Ekim 2011 18:43
Son Ziyaret:
30 Ekim 2014 10:22
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gökmen Ülgen
Doğum Tarihi:
17 Kasım 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Sinema-Tv
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Gökmen Ülgen

SON 9 MESAJI

Triops türlerinin yetiştirilmesi
Selamlar arkadaşlar, Türkiye'de patentli Triops yetiştirme kiti sağlayan işletmenin sahibiyim. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler, seve seve yardımcı olurum.  
Cüce vatozun cinsiyeti nedir?
Kesinlikle erkek, bunun tartışılması bile gereksiz..
lepistes olur mu?
Lepistesleriniz için uygun bir habitat yaratmanızı öneririm. Ben olsam sadece trio yani üç adet lepistes alırdım, anca buna elverişli akvaryumunuz (2dişi,1erkek). Doğru habitatı yakalamak içinse size taş ve yapay bitkiler yerine, tabana lav kırığı 1 adet mango kökü ve bolca bitki tavsiye ederim. 
lepistes dogum
Dişi lepistesler ortalama ayda bir yavrular. Doğuma yakın olan dişilerin göbekleri şiş ve arka kısımlarında siyah noktacıklar (yavruların gözleri) belirmeye başlar. Ayrıca akvaryumda ya saklanır yada saklanacak yer ararlar. Doğuma yakın olduğunu gözlemlediğin dişileri yavruluğa almanı tavsiye ederim, böylece yavrularının çoğu hayatta kalacaktır. 
SİHİRLİ BALIK
Selamlar arkadaşlar ben Gökmen. 

Patentli ve Türkiye'de ilk ve tek olan Sihirli Balık ve Yaşayan Fosil ürünlerinin sahibiyim. Öncelikle konuyu açan EERDAL arkadaşımıza, sonra fikirlerini beyan eden tüm arkadaşlara şahsım ve firmam adına teşekkür ederim. Aşağı yukarı 14 yıldır balık hobisiyle uğraşmaktayım ve kendi ürünüm olduğu için değil, bir hobici olarak böyle bir ürünü denemek cidden çok keyif verici ve aynı zamanda eğitici. Hazır böyle bir konu açılmışken size Sihirli Balık ürünümüzden kısaca bahsetmek isterim. Sihirli Balık, Nothobranchius Rachovii Beira 98 yumurtalarının bulunduğu bir canlı balık yetiştirme kitidir. Yumurtalar dışında kitin içerisinde detaylı kullanım kılavuzu, yavrular için Artemia yem, yetişkinler için yem, mini akvaryum, doğurtma kabı, renkli taş dekoru, büyüteç, yavru transferleri ve temizlik işlemleri için 1 adet pastör pipeti bulunmaktadır. %100 canlanma garantili olan ürünümüz kısa süre 1 paket ekstra killifish yumurtasıyla gelmektedir, bu kitlerden ortalama 20 ila 30 yavru doğmaktadır. İyi bakılıp talimatlara uyulduğunda %80-90 başarı oranlarını yakalayıp bu canlıları büyütebilirsiniz.

Tekrar ilgi duyan herkese teşekkür eder, tüm hobici arkadaşların denemesini tavsiye ederim.

Ürünün resmi satış sitesi;
www.cgcticaret.com

Facebook sayfalarımız;
https://www.facebook.com/SihirliBalik
https://www.facebook.com/yfosil


Silinebilir
Videoyu yeni gördüm, bunlar kesinlikle karides yavrusu olamaz. Bir önceki yorumumu kale almayın :) Akvaryumda  başka ne balıklar var? 
Silinebilir
Bu normal bir durumdur, karides daha yumurtasından tam çıkmadığı için gelişimi titreşim şeklinde devam etmektedir. 1-2 güne yumurtalarından kurtulup özgür yüzmeye başlayacaklar. Saygılar
Mini Mini Üretimhane Macerası
Sağlıklı bol üretimler diliyorum.. Çok güzel olmuş odanız. Koi kılıçkuyruk üretimi yapmanızı öneriyorum! 
Çabuk olun :(
Durumu vahim anlaşıldığı üzere, ağzının şişip iniyor dediğin solunumunun zorlandığı anlamına geliyor. Yani balığın nefes alamıyor. Yapabileceğin çok bişey yok ama hava motoru kullanmıyorsan alabilirsin, solunumunu kolaylaştıracaktır. Geçmiş olsun...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 7 Online Kullanıcı, 4 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.