ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gokhan0412
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
23
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Ocak 2011 21:08
Son Ziyaret:
09 Mayıs 2021 12:59
Toplam Mesaj:
265 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gökhan Demir
Doğum Tarihi:
15 Temmuz 1989
Yaş:
34
İl:
Ankara
Meslek:
Satış Müdürü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir. Gökhan

SON 10 MESAJI

Silis Kum Tavsiyesi Bursa
Merhabalar hocam. Besleyeceğiniz tür kriza gold olacak ise siyah arka plan ve güzel bir ışıklandırma balıkları çok güzel gösterecektir diye düşünüyorum ama chipimbi koyu tonlu bir balık olduğu için arka planın turkuaz rengi olması benim tercihim olurdu. Yine de forumda illaki belirttiğiniz türlerden besleyen ve belirttiğiniz fonlardan kullananlar vardır onlarında tavsiyelerini tecrübelerini dinlemek lazım. [:iyi:]
1,3 Ton Kare Akvaryum
[:nazar:][:nazar:]Seyir zevki yüksek olsa gerek [:)] Böyle akvaryumlar gördükçe istemsizce gülümsüyorum ve çok hoşuma gidiyor. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. [:nazar:][:nazar:]
Yeni Aldm 120×60×45 Ne Yapmam Lazım
Yemin ediyorum hangi yoruma güleceğimi şaşırdım [:D] yeniden gelip hataları yoksayarcasına her şey normalmiş gibi anlatmaya devam etmesine mi güleyim ? Sopayla balık eğitmeye çalışmasına mı güleyim ? Kayıt kuşak var olmasaydı olanlar olurdu esnerdi demesine mi güleyim ? [:D][:D][:D]
Yeni Aldm 120×60×45 Ne Yapmam Lazım
Merhabalar hocam. Öncelikle akvaryumunuz hayırlı olsun. İnşallah bir sıkıntı vs çıkartmaz size. Yazmak istediğim bazı şeyler var. Konuyu baştan sona heyecanla okudum gerçekten kafanıza göre hareket eden birisisiniz. Buraya yazmanızdaki amaç elbetteki yeni üye formu olduğu için bilgi edinmeniz ama okuduğunuz bilgileri veya verilen tavsiyeleri uygulamıyorsunuz. Tecrübeli kardeşlerimizin ve abilerimizin hiç birinin tavsiyesine uymamışsınız zaten. Akvaryum konusunda çok aceleci davranıyorsunuz ve bu size çok fazla yanlışlık yaptırıyor. Evet şu an akvaryumu yaptım koydum yerine içinde su da kum da balık da var hiç bir şey olmadı diyebilirsin. Fakat yaptığın işlemler sonucunda akvaryumunda büyük bir risk var. En azından kayıt kuşak olayını tam yapsaydın keşke. Neyse konuyu çok dağıttım belkide ama söylemek istediğim şey şu hocam size 'Herkese inat yaptım ve istediğimi de yaparım oldururum' felsefesinden vazgeçin. Bazı şeyleri kafada tasarlamak yetmiyor, tecrübe edinen kişilerden de yardım almak gerekiyor. Ha bu arada sarı prenses hala akvaryumda ise [:kotu:]
120-40-60h Akvaryumum.
Merhabalar. Murat beye katılmakla beraber ben akvaryumda değişiklik yapmak istesem herhalde fon değişikliğine giderdim sadece. Kaya dizilimleri vs fondan sonra kendini daha fazla belli eder diye düşünüyorum.
Balıklarım Neden Bunu Yapıyor?
Akvaryum ölçüleri balık sayısına göre çok düşük gelebilir. akvaryumun önden çekilmiş bir fotoğrafını koyabilir misiniz ? bir de balıkların boyları ve sayıları nedir acaba ?
Betta Yemi
Hocam bende bir keresinde yem konusunda çaresiz kaldığımda bu yemden kullanmıştım veya çok çok benziyodu bu yeme diyim emin olmadığım için. O zaman yavrular yiyordu bu yemi. Ama o zamanlar prenses yavrularına vermiştim.
Dekorasyon Ve Bitki Tavsiyesi İstiyorum Üstadlar
Hocam teşekkür ederim. Akvaryumda baya bir değişikliğe gittim. Kumundan kayasına kadar değiştirdim. Aydınlatma konusunda biraz sıkıntı çekiyorum şu an, nedeni ise önce kapak yapmak istiyorum. Sadece bitkilendirmek ve aydınlatmam kaldı geriye. Son hali çok fazla hoşuma gitti benim ama siz değerli abilerim ve kardeşlerimin de görüşlerini almak isterim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/105375/240820171607281.jpg[/IMG]
Dekorasyon Ve Bitki Tavsiyesi İstiyorum Üstadlar
Arkadaşlar merhaba herkesin tavsiyesine çok çok ihtiyacım var şu an. Akvaryum ölçülerim 100*50*65h ölçülerinde. Akvaryum için siyah bazalt kum aldım 50-55kg civarında. Şimdi bu kumu kullanarak bir dekor yapmayı düşünüyorum ama aklıma inan hiç düzgün bir fikir gelmiyor. Lepisteste olduğu için bitkilendirmek istiyorum akvaryumumu. Kullanmak istediğm bitkiler ise ışığı fazla önemsemeyen bitkilerin olmasını istiyorum ( amazon sazlık vs ). Sizce nasıl bir dekor yapabilirim. Eldeki malzemeler resimdeki malzemelerdir. Bunların dışında da yuvarlak düz kayalar mevcut siyah ve gri renklerde. Hem bitki koymak istiyorum hem de siyah kumun kendini belli etmesini istiyorum. Bitki ve tasarım tavsiyelerinize ihtiyacım var üstadlarım.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/105375/210720171017301.jpg[/IMG]
Yeni Lepistes Yeni Kurulum Tavsiye
Arkadaşlar kum olarak hagen pahalı geldiği için mecburen bazalt kum aldım bi 50-55kg civarında. zeminde bunun dışında bir şey kullanmam gerekir mi acaba ? Bir de bitkiler hariç gnays kayalar kullanıp üzerlerini bitkilendirmek istiyorum. Bunun için hangi bitkiyi kullanmam gerekiyor ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.