ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
FSMFSM
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Şubat 2008 11:06
Son Ziyaret:
19 Nisan 2024 00:08
Toplam Mesaj:
77 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
13 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
fatih metin
Doğum Tarihi:
15 Şubat 1982
Yaş:
42
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatih METİN
sanma sakin herkesi sen sadikane yar olur
herkesi sen dost mu sandin belki ol agyar olur
sadikane belki ol alemde bir serdar olur
yar olur agyar olur serdar olur dildar olur

SON 10 MESAJI

Kabukçul Türleri Nereden Temin Ediyorsunuz?
[QUOTE=Neothauma ]Selamlar,

Ilanlar bolumunde gordugum birkac ilan var. Ilanlari takip edebilirsiniz.

[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/tanganyika_kabukcullari_i113365.asp[/URL]

[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/kamakonde__ornatus_ocellatus_blue_i113390.asp[/URL]

Benim gorduklerim bunlar.

Ankara'da piyasa nasil bilmiyorum. Birkac yil oncesi gibi pek revacta olan turler degiller. Yine de iyi bilinen, ithalat yapan akvaryumcularla iletisime gecebilirsiniz. [/QUOTE]

teşekkürler fakat 3 aya yakındır ilanlardan ve akvaryumculardan aramadığım yer kalmadı, çoğu tür yok. lelupi, calvus gibi türler var ama yazdıklarım yok. akvaryumcular da balıkların 80 li 100 lü paket geldiğini o nedenle bazı türleri getirmenin mantıksız olduğunu söylüyor. bakalım artık mecbur bekleyeceğiz belki yazın biraz hareketlenme olur.
Kabukçul Türleri Nereden Temin Ediyorsunuz?
Yıllardır hevesim bir kabukçul tankı kurmaktı, tankı aldık, dekoru tamamladık, deniz kabuğu, yem ne varsa hallettik ama balık bulamıyorum. ocellatus gold, multifaciatus, similis gibi çoğu tür hiçbir yerde yok. Forumlarda besleyenler görüyorum ama hiç satana rastlamadım.
Tanganyika Başlangıç
Harika tank olmuş. Acaba canlıları nereden temin ettiniz? Kaç aydır caudo, ocellatus gol, multifaciastur arıyorum hiçbir yerde bulamadım.
Apistogramma Bilgi
Bence 2 erkek 4 dişi olarak akvaryumun ortasından birbirlerini göremeyecek şekilde bir dekor yaparsanız sıkıntı çıkmaz. İki ayrı tarafa hindistan cevizi kabuğu ve biraz bitki yapın hemen yer tutuyorlar.
Ramirezi Ve Apistogramma Cacatuoides
İkisini de beledim 1 erkek 2 dişi 2 erkek 4 dişi 1 erkek 1 dişi her şekilde kavga bitmiyor. Baskın olmayan dişiler ısıtıcının filan arkasında heba oluyor. Bol bol kayalık ve dekorla kavgalar bir nebze olsun düşer ama bir şekilde baskın olmayan balıklar zayıf düşüp ölüyor. 130 cm altında tankınız varsa tavsiye etmem.
Apistogramma Bilgi
Akvaryum eğer 130-150 değilse çok fazla kavga oluyor. 100*40*35 tankta kakadu, ramirazi besledim dişi sayısı ne olursa olsun kavga gürültü bitmiyordu. Bol bol kayalık ve bitki ekledikten sonra biraz duruldular ama bu kez de balıklar hiç görünmez oldu. Diğer türleri bilemem ama bu iki tür bana illallah dedirtti.
Petshop Açıyorum - Hobihanem
Hayırlı olsun uzun zamandır takip ediyorum, hobiyi seven birinin kendini geliştirmesi çok güzel. Elinizde çok güzel türler var, umarım shop tamamlandığında türkiye'de çok zor bulunan kabukçul türlere de yer verirsiniz.
📣ilginç Akvaryum Canlıları Ve Sürüngenler Sergisi
Tebrikler. Çok güzel bir organizasyona benziyor, bir aksilik olmazsa ziyaret edeceğim.
Yeni Tanganyika Tankı İçin Sorular.
Bu hafta 110*50*50 ölçülerinde tank kurdum. Bu tankta 5 adet lelupi, 4 adet calvus ve 3 adet ocellatus olacak. Balık sayısı fazla mı? Türler uyumlu mu? Akvaryumun üzeri açık acaba bu türlerde atlama ihtimali olur mu? Ve son olarak bu tank için yosun yiyici olarak hangi tür canlı eklenebilir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Avcılar Akvaryum Dizayn Merkezi Hakkında Sorunlar
Geçmiş olsun ama bunun yeri burası değil, sonuç almak istiyorsanız tüketici hakem heyetine başvurun. 20 yıllık esnafım henüz hiçbir konuda hakem heyetinde haklı çıkamadım, kesin müşteri haklı görüyorlar. O akvaryumu sıfır olarak kapınıza kadar getirirler merak etmeyin. Başvuru da çok kolay e-devlet üzerinden 5 dakikada halledersiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.