ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
yucelburaq
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
08 Temmuz 2015 23:16
Toplam Mesaj:
23 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
yücel burak
Doğum Tarihi:
04 Ağustos 1988
İl:
Bilecik
Meslek:
otomotiv teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
yücel
100*40*35 + 150*65*50
100*40*35 + 150*65*50
SON 10 MESAJI
Kafa yapan yunus yemi
Selam arkadaşlar
Selam arkadaşlar
TürkiyeYem Merkezinden
Kafalı Yunus Balıklarınız İçin Çok Çeşit Balık Yemi adı altında satılan aşağıda sıraladığım yemlerden aldım.Sizlere bir takım sorularım olacak değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
1-Yemleri denediğimde bazı yemlere karşı pek istekli değiller ağza alıp geri tükürmeler mevcut bu yemlerden yunuslar için uygun olmayan var mı?
2-Yemleri küçük bir hazneye hepsinden eşit şekilde koyarak akvaryumu belirli ölçekte döküyorum bu doğru mu?
3-Vitaminden çok az ilave ediyorum yeme bu sağlıklı mı?Doğru yöntem nedir?
3-Şuan sadece öğlenleri Tetra Pro Vegetable Algae yeminden veriyorum diğer öğünler karma.
Sera Granu Red - 200 Gram
Sera Granu Green - 200 Gram
Tetra Discus Bits - 200 Gram
Tropical Super Forte Granulat - 200 Gram
Dainichi Ultima Krill - 100 gram
Jbl Novo Tab - 200 Adet
Sera Granu Green - 200 Gram
Tetra Discus Bits - 200 Gram
Tropical Super Forte Granulat - 200 Gram
Dainichi Ultima Krill - 100 gram
Jbl Novo Tab - 200 Adet
SIFIR KURULUM
Aynen Kaan ihtimal dahilinde ama biraz daha beklemek istiyorum emin olayım hiç ilaç atmak istemiyorum çünkü
Aynen Kaan ihtimal dahilinde ama biraz daha beklemek istiyorum emin olayım hiç ilaç atmak istemiyorum çünkü
atakan yunuslarım yeşerdi
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
akvaryumu kuralı 1 ay civarında oldu sanırım ve 30 adet yavru yunusumun şuan kumlara normalden fazla sürüntüğünü fark ettim yada bana öyle geliyor,görsel olarak belirti sırtlarında yeşil bir yosun tabakasına benzeyen bir renklenme mevcut deep fix algend yosun giderici bir ilaçtan yosunlanma çok diye biraz atmıştım (20 damla kadar) bu sebebiyet vermiş olabilir mi;?
bu sorunu yaşayan oldu mu,yardımlarınızı rica ediyorum,günde 1 otçul 2 öğün ise protein yem kullanıyorum,akvaryum ısısı 23 derece
SIFIR KURULUM
zeus arkadaş insanın içini karartma diyeceğim ama şimdiden haklısın diyebilirim ama denize ve sahile bayılırım akvaryum benim hoby odamda o yüzden sıkıntı yok :) aynen Kaan hocam alışverişe çıkan bayanlar gibi yorulmak bilmeden bir o tarafa bir bu tarafa yüzüp duruyorlar lakin bir sıkıntı mevcut hastalık kısmınada ekleyeceğim fakat aklıma gelmişken yazayım geçenlerde yosunlanma çok diye yosun giderici ilaçtan az bir miktar dahil ettim sanki balıklarda sürtünme arttı ve sırt kısımları böyle hafif yosun rengini aldı gibi böyle bir sorun yaşayan oldu mu? keyfim kaçtı açıkcası,kullandığım ilaç deep fix algend diye bir şey yosun giderici yazıyor korka korka döktüm biraz zaten şüpheliydim hepten nem kaptım resim atacağım lakin çok seriler belli olmuyor fotoda.
zeus arkadaş insanın içini karartma diyeceğim ama şimdiden haklısın diyebilirim ama denize ve sahile bayılırım akvaryum benim hoby odamda o yüzden sıkıntı yok :) aynen Kaan hocam alışverişe çıkan bayanlar gibi yorulmak bilmeden bir o tarafa bir bu tarafa yüzüp duruyorlar lakin bir sıkıntı mevcut hastalık kısmınada ekleyeceğim fakat aklıma gelmişken yazayım geçenlerde yosunlanma çok diye yosun giderici ilaçtan az bir miktar dahil ettim sanki balıklarda sürtünme arttı ve sırt kısımları böyle hafif yosun rengini aldı gibi böyle bir sorun yaşayan oldu mu? keyfim kaçtı açıkcası,kullandığım ilaç deep fix algend diye bir şey yosun giderici yazıyor korka korka döktüm biraz zaten şüpheliydim hepten nem kaptım resim atacağım lakin çok seriler belli olmuyor fotoda.
Mobilyalı,Buhar Camlı Akvaryumda Oto. Yem Makinesi
aynı soruyu soruyorum şu günlerde,akvaryumun çok az acık kalan kısmını kullanmaktan başka çare yok nemlemme sorununa gelecek olursak kaliteli bir cihaz bu sorunu çözer diye düşünüyorum ama hangi marka? Bir yem makinası için 100 lira bile büyük rakam şahsi fikrim,her zaman olduğu gibi kullanıcı yorumlarını bekliyor olacağım.
aynı soruyu soruyorum şu günlerde,akvaryumun çok az acık kalan kısmını kullanmaktan başka çare yok nemlemme sorununa gelecek olursak kaliteli bir cihaz bu sorunu çözer diye düşünüyorum ama hangi marka? Bir yem makinası için 100 lira bile büyük rakam şahsi fikrim,her zaman olduğu gibi kullanıcı yorumlarını bekliyor olacağım.
SIFIR KURULUM
kesinlikle haklısın hocam 15 tanesini arkadaşım için aldım kalan 15 dende eleme usulü tam bir koloni kalır diye düşünmekteyim her zaman az öz ve tek türden yanayım belki frontaza ekleme ihtimalim olabilir
kesinlikle haklısın hocam 15 tanesini arkadaşım için aldım kalan 15 dende eleme usulü tam bir koloni kalır diye düşünmekteyim her zaman az öz ve tek türden yanayım belki frontaza ekleme ihtimalim olabilir
SIFIR KURULUM
değerli arkadaşlar çok vakit bulamıyorum akvaryumu doldurdum ve 30 adet atakan yunuslarımı salmış bulunmaktayım sump demek ses demek değil yeter ki bir kaç dokunuş yapın :) sessiz ve huzurlu
değerli arkadaşlar çok vakit bulamıyorum akvaryumu doldurdum ve 30 adet atakan yunuslarımı salmış bulunmaktayım sump demek ses demek değil yeter ki bir kaç dokunuş yapın :) sessiz ve huzurlu
ay sonunu atlatırsam detay geçeceğim inşallah
SIFIR KURULUM
hocam ellerine sağlık gayet güzel bir yazı olmuş,yunusların o derecede mutlu olabileceklerini bilmiyordum öğrenmiş oldum,600 litre su da 1 derece bile büyük bir enerji sarfiyatı demek sonuçta,kesinlikle yavrudan yetiştirmek çok daha mantıklı ama insanlara güvenip güzel bir nesilden gelen balığı bulmak zor,bakalım kumum hazır adını henüz bilmiyorum ama ince taneli ve yunusların oynayacağı türden kayam 3 adet olacak fazla abartmayacağım hava hortumunu almadım henüz o yüzden kumu sermedim,hava motoru arayışlarımda sürüyor,elektrik kesintileri çok oluyor bizim buralarda o yüzden şarj takviyesi olan bir şey düşünüyorum,ns 7200 e baktım bugün balıkçımda sessiz gibi duruyor,fon işini okyanus tarzı olsun diye düşündüm lakin en yakın bunu buldum daha sonra akvaryum içi dekor hazırlamayı düşünüyorum hayalimde bir kale yapmak var içine inşallah üstesinden gelirim şuan yapıştırma ile kuracağım.sump Allaha emanet şuan ama deneme yanılmayla idare edeceğiz sanırım ,uzun süredir farklı türler besledim ama sump olayına fransızım açıkcası.Bu arada Eskişehir ve Kütahyada hatta Bursada yavru güzel yunusları olan arkadaşlar yazımı görürlerse iletişime geçebiliriz
hocam ellerine sağlık gayet güzel bir yazı olmuş,yunusların o derecede mutlu olabileceklerini bilmiyordum öğrenmiş oldum,600 litre su da 1 derece bile büyük bir enerji sarfiyatı demek sonuçta,kesinlikle yavrudan yetiştirmek çok daha mantıklı ama insanlara güvenip güzel bir nesilden gelen balığı bulmak zor,bakalım kumum hazır adını henüz bilmiyorum ama ince taneli ve yunusların oynayacağı türden kayam 3 adet olacak fazla abartmayacağım hava hortumunu almadım henüz o yüzden kumu sermedim,hava motoru arayışlarımda sürüyor,elektrik kesintileri çok oluyor bizim buralarda o yüzden şarj takviyesi olan bir şey düşünüyorum,ns 7200 e baktım bugün balıkçımda sessiz gibi duruyor,fon işini okyanus tarzı olsun diye düşündüm lakin en yakın bunu buldum daha sonra akvaryum içi dekor hazırlamayı düşünüyorum hayalimde bir kale yapmak var içine inşallah üstesinden gelirim şuan yapıştırma ile kuracağım.sump Allaha emanet şuan ama deneme yanılmayla idare edeceğiz sanırım ,uzun süredir farklı türler besledim ama sump olayına fransızım açıkcası.Bu arada Eskişehir ve Kütahyada hatta Bursada yavru güzel yunusları olan arkadaşlar yazımı görürlerse iletişime geçebiliriz
SIFIR KURULUM
Öneriniz için teşekkür ederim akvaryumu aldığımda öyleydi mavi bir arka plan vardı yunusları pek göstermez koyu mavi diye değiştirme ihtiyacı duydum ama bu konuyu yeniden gözden geçirebilirim,hava motoru sizinde söz ettiğiniz gibi görsellikten öteye gitmeyecek sanırım en fazla dipteki pislikleri kaldırmada yardımcı olabilir.
Öneriniz için teşekkür ederim akvaryumu aldığımda öyleydi mavi bir arka plan vardı yunusları pek göstermez koyu mavi diye değiştirme ihtiyacı duydum ama bu konuyu yeniden gözden geçirebilirim,hava motoru sizinde söz ettiğiniz gibi görsellikten öteye gitmeyecek sanırım en fazla dipteki pislikleri kaldırmada yardımcı olabilir.
SIFIR KURULUM
yeniden merhaba,
yucelburaq 2014-09-06 18:52:40
yeniden merhaba,
Sonunda hedeflediğim ebatta bir akvaryum satıl aldım ve kurulumuna başlıyorum,tabi ki sizsiz başlayacak değilim lafı çok uzatmadan özetle bilgi verecek olursam,yunus cichlid bakacağım ve muhtemelen tek tür olacak (1 metrede verim alamayınca içimde bir heves kalmıştı) çok kaliteli sarı prenses denk gelirse belki biraz renk katsın diye ekleyebilirim,akvaryum ebatları 150*50*60 resimlerle başlamak en güzeli olacak sanırım elimde ne malzeme varsa ekleyeceğim ne kadarı gerekli ne kadarı gereksiz sizlerden yardım isteyeceğim.Özellikle sump içi malzeme dizilimi konusunda sıfır bilgiye sahibim,bu konuda desteğe ihtiyacım var.Şuan uğraşım sürmekte hafta sonu bu işi bitirmem gerek o yüzden yayınlıyorum.

her türlü fikre açığım,kumu şuan ekleyemiyorum tek söz edebileceğim beyaz olması 

kafa motoru New jet 3000
dalga motoru jvp-102
ısıtıcı eheım jager 300 w
hava motoru 3 adet var ama hiç birini beğenmedim o yüzden yeni bir şey alayım diyorum sessiz olsun bu konuda da destek rica ediyorum,
ışıklandırma 3 adet var kapak altında ama 40 w gerek yok beyaz ledle çözeceğim inşallah
SON MESAJLAR
- Mid Tech-high Tech Arası F/p Armatür Ahmet53, 15:02
Yeni Üye Forumu - Ramshorn Hakkında Her Şey BLGHN, 14:56
Omurgasızlar Tanıtımı - Elma Salyangozu Güncel BLGHN, 14:54
Omurgasızlar Tanıtımı - Sunsun 603 B Kullanıcı Deneyimleriniz Fatih_hakankaan, 14:15
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Akvaryum Kurulumu Oozer3466, 13:51
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumum ogurcay, 13:45
Akvaryum Tanıtımı - Rgb Olmayan Işıkla Kırmızı Bitkiler Kızarır Mı? halilvr5, 13:31
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 11 Yavru Yunus İle Akvaryum Frkn, 13:29
Akvaryum Tanıtımı - 60p High-tech Bitkili aquaticathearmi, 13:24
Akvaryum Tanıtımı - Low-tech Akvaryum İçin Zemin Bitkisi NightWist, 13:00
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Akvaryum Um Apses, 11:58
Yeni Üye Forumu - 60p Dutch Style alocello, 11:45
Akvaryum Tanıtımı - 500 Litre İçimde Kaldı Bitecek Bu Sevda İnci Kefali, 07:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum İçin Aydınlatma Önerisi Aguamentist, 07:45
Aydınlatma - Eheim 2217 Çin-Alman ayrımı Jotunheim, 01:54
Filtreleme Seçenekleri - Apisto Borelli Yüzme Zorluğu Urar, 22:15
Hastalıklar ve İlaçlar - High Tech Bitkili Akvaryum İlk Kurulum Eminsalih, 21:30
Yeni Üye Forumu - Su Kaplumbağası Hastalık APOSIKEN, 20:37
Yeni Üye Forumu - Panda Coryduras Garip Hareketler huseyin280, 20:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Aldığım Balıklar Teker Teker Ölüyor huseyin280, 19:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Tür Önerisi Ozmoziz, 16:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - High-tech Bitkili Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye Giftsy, 16:16
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum Balık Önerileri Ve Balık Alımı Ogzhn.cbn, 15:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Aydınlatması Bitki İçin Yeterli Mi? Hidro Dinamik, 12:28
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 12:06
Akvaryum Tanıtımı - Buda Benden Olsun (: sahinugurr66, 11:53
Akvaryum Tanıtımı - Uyumlu Olur Mu Ardaozedemir, 01:49
Yeni Üye Forumu - Laptop Soğutucu Fan Kullanılarak Akvaryum Soğutma Aqualung, 22:27
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Betta Balığımın Kuyruğunun Düzelmemesi NautilusLordu, 19:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Pamuksu hakanmorcicek, 19:02
Hastalıklar ve İlaçlar - 60x35x35 High Bitkili Kurulum Başlangıcım Kturan06, 18:03
Akvaryum Tanıtımı - 30x30x30 Tankla Yeni Gelmedik,geri Geldik😁 Kturan06, 17:21
Akvaryum Tanıtımı - Dış Filtre Önerisi Ardaozedemir, 17:19
Yeni Üye Forumu - Ro Su Ve Remineralize Kturan06, 17:18
Bitki Akvaryumları Genel - Hava Motoru Musa Yıldız, 16:31
Yeni Üye Forumu - Lepistes Cinsi sahinugurr66, 13:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Sıfırdan Akvaryum Yaptırmak Fatih_hakankaan, 13:40
Yeni Üye Forumu - 40x40x40 akvaristsaglam, 12:47
Akvaryum Tanıtımı - Sobo Wp-628h Filtre Ses Sorunu nniiaa, 07:05
Filtreleme Seçenekleri - Apistogramma Kakadu Yem Yemiyor Urar, 23:26
Güney Amerikan Cichlidleri - 450 L Sump Veya Dış Filte rohembus, 18:01
Akvaryum Tanıtımı - L144 Longfine Vatoz Hidro Dinamik, 16:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Melekler İçin Bu Sistem Yeterli Mi? Akvaryumcu_Doru, 15:54
Yeni Üye Forumu - Riparyum | Günce HunnicKhan, 15:01
Akvaryum Tanıtımı - Betamda Kuyruk Erimesi Mi Var? Riveraa, 14:42
Yeni Üye Forumu - Lampeye Killifish,pseudomogil Gertrude Akvaryumu √olkaπ, 12:50
Akvaryum Tanıtımı - Kayalık - Yosunlu Doğal Akvaryum Kurulumu 🪸 HunnicKhan, 12:07
Akvaryum Tanıtımı - 144 Litre Akvaryuma Bitkili Blod Marry+ Tetra mmerttt, 07:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Zeminde Leonardit Ve Zeolit Kullanımı efkango, 01:26
Yeni Üye Forumu - Adım Adım Blackwater √olkaπ, 23:36
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 15:33
- Hb White Lepistes omererbas 15:17
- Electric Blue Acara (andinoacara Pulcher) omererbas 15:17
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 15:12
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 15:12
- 🐬˚˖𓍢✨໋ 🐋✧˚koleksiyonluk Bitkiler˚˖🐬˚✨໋ 🐋✧˚.🐟 hasancn 14:50
- 1 Metrelik Set Akvaryumlar Ve Co2 Tüp kadir0606 14:49
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 14:38
- Kalın Bant Duboisi Maswa Yavru &ramshorn Salyangoz yns325 14:15
- L144 Tülden Olma Düz Kuyruk Çiftler yns325 14:15
- Genç Damızlık Süper Red Shortfin ( Tülden Doğma ) SinanBulut 14:12
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 13:49
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 12:56
- Flame Moss , Java Moss gyunda 12:56
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 12:56
- Bitki Kumu Karışık Takasa Uygun ozgurnez 11:42
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 11:04
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 11:04
- Moss Teli CevdetSERBEST 11:04
- Japonlarımı Ücretsiz Sahiplendiriyorum hakanmorcicek 10:53
- Blackline Tetra Jumbo Boy rasporasrc 10:46
- Sarı Ateş Neon Karides (neocaridina) rasporasrc 10:46
- Megastoma - Cacatuoides - T.candidi HarunYILDIRIM 10:44
- Yerli Üretim Apistogramma Trifasciata rhn35 10:38
- Kampanyalı Siyah Bazalt Bitki Kumu Öğretmen Ali 10:37
- Sadece Bursa Endler Sılver Black Flame-cüce Vatoz Öğretmen Ali 10:37
- Yeni Paket-bu Sezonun En Büyük Kampanyası-ücretsiz Öğretmen Ali 10:37
- Cüce Kerevit Umt61 10:33
- Full 3 Kat Üretim Seti Umt61 10:33
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:10
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:47
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 09:44
- Blue Acara orimohito 09:28
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-02/05/26 osmandbnl 09:25
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:24
- Melek Çift, Koi Betta, Red Cap Oranda nikon_ 09:24
- Mikro Kurt Kültürü, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:24
- Akvaryum İçin Tüm Malzemeler zen666 08:41
- Satılık Malzemeler-akvaryum-full Set 35 Küp Aporetti 08:40
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 08:38
- High Tech Paketleri %40 İndimli Tek Paket hasancn 08:38
- Helena Salyangozu -samsun orcrist 08:16
- Apistogramma Abacaxis Çift apistoman 08:01
- 30x30x30 Ultra Clear Kurulu Sistem Akvaryum apistoman 08:01
- L144 Mavi Göz Pala Vatoz Kanlar FULL RED MEHMET 08:01
- Reeflowers Pearl Whıte Sand Kum 200 Kg FULL RED MEHMET 08:01
- Dophin C1300 Dış Filtre Sıfırdan Farksız Garantili FULL RED MEHMET 08:01
- Lepistes Endler, Yerli Üretim 20 Tl Birtek 07:08
- Filitre Motor Mili Ve Ehaim Parçaları Arıyorum Birtek 07:08
- Crypto Wendti Green Brown. Birtek 07:08
KULLANICILAR
- 94 Online Kullanıcı, 51 Üye
Online Kullanıcılar
Malawi34,
a.gumrah,
ilkayocak,
musti9411,
aquaticathearmi,
Koksal Gurkan,
buhgalters_xqSl,
Oozer3466,
sekomiko,
hasancn,
bysmokin,
İsmail YILDIRIM,
riderfish,
AnatoliaAquatics,
osmandbnl,
ulutasatilla,
aredhelrim,
EKAR,
fikret43,
GzmTnr,
HamdiOngan,
HaydarGul,
Quaan,
hakanmorcicek,
Falez06,
GokKurt,
BeyzPl,
Mithrandirr,
buhgalters_weer,
Akvaryumdünyası,
Edera,
şansal,
Fatih_hakankaan,
abunil,
NightWist,
Tahirbgc,
cihadtengirsen,
servet,
Şahinöztürk,
ternapi,
tarikyksl,
youngaquarist,
Murat Sezgin,
tuzlanıl,
Jotunheim,
MDForensic,
Hidro Dinamik,
AC-72,
2023çiçek,
swordfishhhh,
Neothauma,
yns325,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.