ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
nightmann
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Aralık 2015 22:37
Toplam Mesaj:
58 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Recep TEMEL
Doğum Tarihi:
08 Eylül 1978
İl:
Antalya
Meslek:
Turizm
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Recep T. Antalya
85*40*45
Canlı doğuran Bitkili
https://www.akvaryum.com/Forum/80x40x45_canli_doguran_bitkili_tankim_k764650.asp
85*40*45
Canlı doğuran Bitkili
https://www.akvaryum.com/Forum/80x40x45_canli_doguran_bitkili_tankim_k764650.asp
SON 10 MESAJI
Dış filtre yetmeyince basit bir üst sump :)
Merhaba arkadaşlar dış filtrem yetersiz gelince yaptığım üst sumpu paylaşmak istedim belkide sizinde işinize yarar sumpun temizliğini hiçbirşey vermiyor. Yapılış aşaması yok ama sanırsam resimler herşeyi acıklıyordur.
nightmann 2015-05-28 18:42:26
Merhaba arkadaşlar dış filtrem yetersiz gelince yaptığım üst sumpu paylaşmak istedim belkide sizinde işinize yarar sumpun temizliğini hiçbirşey vermiyor. Yapılış aşaması yok ama sanırsam resimler herşeyi acıklıyordur.
Resimlerde dikkatinizi belki cekmiştir su cıkışı bazı fotolarda 1 tane son haline 2 tane. Sebebi içindeki elyaftan dolayı su dolduğu kadar hızlı boşalmıyordu bir kere neredeyse talıyordu üstteki 2 emniyet cıkışı su taşacak duruma gelirse diye :)
Herkeze İyi Hobiler dilerim
Antalya'Daki akvaryumcular.
Selam arkadaşlar benim en büyük problemim Antalya'da doğru dürüst bitki satan yok.Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı.Ben Havalimanı tarafında oturuyorum. Genelde Dönerciler çarşısınız oradaki pasajdan alışveriş yapıyorum ama bitki konusunda gercekten 1 numara diyebileceğim bir yer bulamadım.nightmann 2015-05-28 18:40:15
Selam arkadaşlar benim en büyük problemim Antalya'da doğru dürüst bitki satan yok.Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı.Ben Havalimanı tarafında oturuyorum. Genelde Dönerciler çarşısınız oradaki pasajdan alışveriş yapıyorum ama bitki konusunda gercekten 1 numara diyebileceğim bir yer bulamadım.
85*40*45 Canlı Doğuran Bitkili sil Baştan nasıl
Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba Arkadaşlar,
85*40*45 Canlı Doğuran grubu Bitkili bir akvaryum kuracağım. Daha doğrusu kurdum bitkilerde genelde hüsrana uğradım yada istediğim gibi olmadı. Şimdi hepsini cıkarıp yeniden kuracağım.
Tabana
Hindiztan cevizi torfu ve Kömür tozunu karıştırıp sereceğim (kömür tozunu nette araştırdım bitkileri için iyi olduğu söyleniyor)
Onun üstüne 10 Kg Lav kırığı aldım ve en üst tabakayada akvaryumumda olan Nehir kumu yaklaşık 15-20 kg kadar var.
Normalde 3 tane bitki floresanım var 25 Wattlık ama kullanmayı düşünmüyorum Power Led le devam edeceğim. Yani High tech değilde Low Tech :(
Üç tane delikli kayam var Akvaryumda onların üstüne Moss bulursam Flame Moss yada Chrismass moss ortada olacak bunlar arka tarafa sesiflora gibi kolay yetişen bir kaç bitki onede taban bitkilerinden daha karar veremedim birşeyler ekmeyi düşünüyorum. Hatta eve yakın bir yerde akarsu var gidip oradan şansıma nasıl bitkiler cıkarsa deneyeceğim.
Umarım kafanızda canlandırabilmişsinizdir. Bu son kurulumum olacak tekrar tekrar bozup yapmaktan sıkıldım.
Kuruluma gecmeden eklememi istediğiniz tavsiye ettiğiniz bu böyle olmaz böyle yap diyeceğiniz her konuya acığım .
Fikirlerini bildiren herkeze teşekkürler
80*40*45 Canlı Doğuran Bitkili Tankım
Arkadaki fon beyaz Duvar kağıdı. Fazla olan bitkilerin hepsini çöpe attım sakal yosunuyla baş edemedim en güzel sade az bitkili
Arkadaki fon beyaz Duvar kağıdı. Fazla olan bitkilerin hepsini çöpe attım sakal yosunuyla baş edemedim en güzel sade az bitkili
80*40*45 Canlı Doğuran Bitkili Tankım

nightmann 2014-03-23 18:42:53

Buda Midyenin hareket videosu
[VID]http://youtu.be/hrxlSMdeTb4[/VID]
üst sump hakkında 1-2 sorum olacak resimdeki proje
evet haklısın daha önceki akvaryumda öyle yapmıştım ama bu sefer ki bitkili akvaryum kapak yaptım üstüne ışıklandırma sistemi için motoru aşağıda bırakırsam hortumu dışarıya cıkarabileceğim sadece bir yemleme boşluğu var onuda oradan cıkarıp sumpa takmak büyük işkence olur önceki akvaryumumdan biliyorum o yüzden seyar sump olsa daha iyi kapağı cıkardığımda kapakla beraber oda gelecek :) Ayrıca akvaryumun içinde motorun oluşturduğu kirlilikte kalkmış olacak
evet haklısın daha önceki akvaryumda öyle yapmıştım ama bu sefer ki bitkili akvaryum kapak yaptım üstüne ışıklandırma sistemi için motoru aşağıda bırakırsam hortumu dışarıya cıkarabileceğim sadece bir yemleme boşluğu var onuda oradan cıkarıp sumpa takmak büyük işkence olur önceki akvaryumumdan biliyorum o yüzden seyar sump olsa daha iyi kapağı cıkardığımda kapakla beraber oda gelecek :) Ayrıca akvaryumun içinde motorun oluşturduğu kirlilikte kalkmış olacak
ok sağol bir deneyelim başka fikri eklemek istiği önerisi olan varsa sevinirim teşekkürler
ok sağol bir deneyelim başka fikri eklemek istiği önerisi olan varsa sevinirim teşekkürler
peki bu dış motor su dışında kalırsa yanmaz değil mi bir de ilk çalıştırmada içinde hava olacak borunun sıkıntı yaratır mı o ?
peki bu dış motor su dışında kalırsa yanmaz değil mi bir de ilk çalıştırmada içinde hava olacak borunun sıkıntı yaratır mı o ?
Merhaba arkadaşlar 85*40*45 akvaryumum var Dış motor var ve içindede iç Motor var canlıdoğuran bitkili bir akvaryum. Akvaryum cok cabuk pisleniyor.Daha önce küçük bir akvaryumum vardı onda ic filtreden cıkan suyu hortum yoluyla saklama kabına oradanda yercekimi sayesinde tekrar akvaryuma katmıştım. Akvaryum suyum cok berrraktı.
Merhaba arkadaşlar 85*40*45 akvaryumum var Dış motor var ve içindede iç Motor var canlıdoğuran bitkili bir akvaryum. Akvaryum cok cabuk pisleniyor.Daha önce küçük bir akvaryumum vardı onda ic filtreden cıkan suyu hortum yoluyla saklama kabına oradanda yercekimi sayesinde tekrar akvaryuma katmıştım. Akvaryum suyum cok berrraktı.
Şimdi Akvaryumun boyu büyüdü kendim üstüne suntadan kapak yaptım onun üstüneden saklama kabından bir sump yapmayı düşünüyorum altta ki resmi işteyken cizdim kaba taslak düşüncem bu.
Sorum şu iç filtrenin alttaki kapağını söksem süngerin olduğu bölüme oraya plastık bir boru takıp ic motoru sumpun içine koysam olur mu suyu cekermi ?
Kaba taslak ne demek istediğimi cizdim açaba olur mu? Değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
İç motoru akvaryumun içinde bırakamıyor sebep yaptığım kapak sabıt sadece yemleme boşluğu var amac borular oradan girip cıkacak istediğim zaman sump ayrılabilecek Filtre icerideyken hortumu o kapaktan cıkarıp sumpa girmem zor
SON MESAJLAR
- Beyaz Prenses Cinsiyet Yardımı? Amatör balıkçı, 02:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus harpet, 02:06
Akvaryum Tanıtımı - Fluval 407 Yorumlarınız Srknatmn, 02:03
Filtreleme Seçenekleri - Uyumlu Türler Amatör balıkçı, 01:53
Yeni Üye Forumu - Zemine Moss Ekimi Cyber_Scout, 01:38
Bitki Türleri ve Bakımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Cyber_Scout, 01:36
Canlı Doğuranlar - Tetra Aps 100 Tetra Aps 150 Hoppala, 01:22
Yeni Üye Forumu - Su Düzenleyici Kullanımı? Cyber_Scout, 01:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Modül Led İle Bitki Yetiştime Kaangzkr, 01:11
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Cyber_Scout, 01:01
Labirentliler - Albino Full White Platinum Guppy Kuyruk Erimesi Cyber_Scout, 00:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Askı Dış Filtre Cyber_Scout, 00:40
Filtreleme Seçenekleri - Betta Macrostoma Cyber_Scout, 00:23
Labirentliler Tanıtımı - Lepistes Amatör balıkçı, 23:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre Yetersiz Fatih_hakankaan, 23:24
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Karides Kurulumu Hakkında mustafayurdakul, 23:15
Omurgasızlar - 60x40x40 Bitkili Akvaryum modukon, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - 90*45*45 Natural Style CoryCory, 22:37
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Başlangıcı EmiirKaan, 22:16
Yeni Üye Forumu - 60*40*40 Kaç Adet Zebra Danio harpet, 20:23
Sazansıgiller - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 19:34
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Zaid, 17:52
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Mobidic Akvaryum Mehmet Asaf, 16:38
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 30 Litre Betta Akvaryumum Hsyncandd, 15:19
Akvaryum Tanıtımı - Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 13:38
Akvaryum Tanıtımı - Killifish Serüvenim teksas_tombiks, 13:14
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum İçin Sıvı Gübre Önerisi Anselmo458, 13:05
Bitki Akvaryumları Genel - 75lt Tank İçin Isıtıcı Önerisi Zaid, 12:40
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - G. Amerika Biyotop Kurulumu - Guapore Nehri sametyildiz, 10:21
Akvaryum Tanıtımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Oguzca, 10:11
Yeni Üye Forumu - Yine Yeniden Flower Horn Street Parrot, 08:55
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Co2 Sistem Kurulumu secreteriat, 00:53
Yeni Üye Forumu - Jbl Sansibar White Mı Snow Mu? enginkara, 00:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dişi Betamın Alt Gövde Kısmı Yan Duruyor Hsyncandd, 23:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Japonlarımdan Birinde Darbe Gibi Kırmızı İzler Var N.E.M.O, 23:46
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitkili Akvaryumum CoryCory, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - Bluedragonribbon Ne Zmn Doğurur Ve Ribbon Hakkında Adamın dibi, 23:27
Canlı Doğuranlar - Sıfırdan Kurulum HKuzgun35, 23:23
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Akvaryum Bitki Önerisi peaXeee, 23:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Endler Ve Kiraz Karides Akvaryumu Endlerci, 23:12
Yeni Üye Forumu - Bitkili Canlı Doğuran Ve Yavru Akvaryumum Endlerci, 23:11
Akvaryum Tanıtımı - Yerli Toprak (hezer Soil Turk) İle Tank Kurulumu Tuffi, 22:34
Akvaryum Tanıtımı - 40-50l Civarında Akvaryum Balık Önerisi FerhatDumann, 21:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lowtech Walstad Akvaryum FerhatDumann, 21:21
Akvaryum Tanıtımı - Eheim Compact On 1000 Mehmetbrk, 21:20
Şikayet Var! - Beta Balığı Akvaryuma Geçiş JujuSeri, 19:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Aldım Ama Hiç Bişey Bilmiyorum KaanE, 18:52
Yeni Üye Forumu - 3d Baskı Şelale Aparatı KaanE, 18:50
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bitkili Akvaryumda Bulanıklık(sümüksü Beyazlık) KaanE, 18:41
Bitki Akvaryumları Genel - 35*35*35 Bitkili Akvaryum Değerlendirme CoryCory, 16:39
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Sunsun Hbl 601 Askı Filtre 500 L\h 5w Kturan06 01:23
- Periuvan Altum Melek Kaliteli Renk Kturan06 01:23
- Bitkili Akvaryum Tam Takım Satılık Gemlik 00:51
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:39
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:39
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:39
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:39
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:39
- L144,lda16, Süperred Çift Ve Yavrular rebelde 23:24
- Tropica Aktif Soil Powder 9 Lt DEPP 23:12
- Aquel Fzn Pro 400 FurkanTezcan 22:52
- Koleksiyon Luk Endler Ve Guppy Varyeteleri Lotus88 22:45
- Canlı Yemler. Lotus88 22:45
- Kenyi - Sarı - Beyaz - Yunus - Auratus - Venüstüs Malawi market 22:12
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 22:00
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:00
- 2.67 Tüp Furcifer 21:51
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 21:51
- Creaqua Nano Elit Furcifer 21:51
- 24 Adet Erkek Kitumba DenizUlucutsoy 20:28
- Lepistes 5 Adet 3 Erkek 2 Dişi kasim12 19:45
- 7 Adet Hayalet Melek Balığı hakanycl 19:30
- Satılık-takas Malzeme demasonici 18:55
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 18:49
- Apistogramma Şahinöztürk 18:21
- Jbl Manado Ve Aquabasis Kum Cihanturk 17:46
- Afrika Cichlidleri devito 17:42
- Amazon Hançerleri kerem1135 17:37
- Haqos Expro 500- Yati Kökü Mehari 17:06
- Sunsun Hw-603b Mehari 17:06
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 16:27
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 16:27
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 16:27
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 16:14
- Corydoras Sterbai nikon_ 16:14
- Beyaz Ve Mikro Kurt Kültürleri nikon_ 16:14
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 15:30
- 30x30x30 Full Clear Akvaryum Wolkan 15:14
- 50x30x30 Sumplı Akvaryumlar Wolkan 15:14
- Blodyy Mary Wolkan 15:14
- Albıno Cüce Vatoz ferhattt 14:57
- Eheim 2213 Dış Filtre the__legend 14:42
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 14:04
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 14:04
- Java Fer Türleri Balikcidede 14:04
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 14:04
- Karides Türleri karidesrehberi 13:43
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 13:43
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 13:43
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 13:43
KULLANICILAR
- 84 Online Kullanıcı, 47 Üye
Online Kullanıcılar
sakal34,
osmandbnl,
BETA.4,
selman37,
kambortam,
Omer_MG,
peaXeee,
Gökdeniz Kale,
urzais,
Samoo,
ekcengiz,
suleymanonsay,
Jeveux,
rahmankaradag,
Josemaries,
HaydarGul,
ofyymz,
Cyber_Scout,
MiSoSiKiaN,
bayramses,
Xxxxxxxxxxx,
Cüneyt ERGÜN,
rupee,
Sahinn,
Amatör balıkçı,
sina cen,
Oquanus,
Raytingen,
Redko,
Oktay1453,
nurtensultan,
azizkaraca,
mrah,
Canerkartal,
bayerische_M52,
Mirza Adar,
alicankinay,
kastaniga,
Adamın dibi,
TheDS,
SinanBulut,
Joec,
HarunYILDIRIM,
Furcifer,
CELALSUTCU06,
Hoppala,
Tolga8995,
koraykbl,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.