ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mystic
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Nisan 2010 19:10
Son Ziyaret:
01 Mayıs 2010 12:23
Toplam Mesaj:
53 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Nilgün Kuştarcı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
İşletme
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

NİLGÜN KUŞTARCIK

SON 10 MESAJI

İki başlı sarı prenses
Sanki keçeli kalemle kova boyanmış yada tesadüf bir resim gibi.Bana çok inandırıcı gelmedi.Akvaryum içinde bir fotoğraf koyabilirse ikna olurum.Herkese iyi forumlar...
Discus-Frontoza-Yunus
Kararımı sizlerinde yardımıyla discus olarak verdim.Bitki çeşitlerine karar vermeye çalışıyorum.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Discus-Frontoza-Yunus
R/o arıtma cihazımıdır.Eğer öyleyse dinlenmiş damacana su koysam olurmu?
Discus-Frontoza-Yunus
Öncelikle gerçekten içten teşekkür ediyorum şu saatte zamanınızı ayırıp yardımcı olmaya çalıştığınız için.

Anladığım kadarıyla görsellik anlamın yunus frontoza arasında seçim yunus gözüküyor ama stresli balık deniyor bu konuda neye dikkat etmem gerekir?

Discus tercihinde balık açısından bitkili olmasımı daha iyi yoksa olmasada olur bir durummu var?
1 ay boyunca sadece bitkiler olacak sanırım balık koymayacağım.Su ısısı tam ne olmalı?Ve kararsız kaldığım ve öğrenmem gereken en önemli konulardan biride discuslarda hangi türü beslemeliyim ve bunu nekadar büyüklükte başlamalıyım?




Mystic2010-04-25 02:26:14
Discus-Frontoza-Yunus
Bu konuda kısmen bilgim var aslında bu konuyu sizlerle paylaşmadan discus konusunda makaleleri,yem yememeden tutun yavrulamaya kadar bir kaç konu hakkındaki sıkıntıları okudum.Ve bu balık türünü besleyebilceğimi düşünüyorum ama elbet yardıma ihtiyacım var.Yunus ve Frontozayı zaten mevcut balıklarımı beslerkende takip ediyordum.Elbet Discus'a göre daha kolay gözüküyor ama ben sıfırdan başlıyormuş gibi hareket etcem.Bu çerçevede ne yapmalıyım?

Herkese iyi forumlar...
Discus-Frontoza-Yunus
Uç noktalar derken zor demek istediniz heralde.Sonuçta hiçbirine yatkınlığım yok tecrübem olmadığı için ve bu türlerin beslediğim türlere göre biraz daha hassas olduğunu bildiğim için yardımlarınız gerekiyor.Bu yüzden yardımlarınız beni bu geçiş döneminde olumlu yönde etkileyecektir.Akvaryumculara güvenmemek heralde en iyisi diye düşünüyorum.

Herkese iyi forumlar...
Discus-Frontoza-Yunus
400-500 lt. olan tankımdaki cichlidlerimi akvaryumcuya verip tek tür beslemek istiyorum.Bundada yunus ile daha önce tecrübem olmayan discus ve frontoza arasında kararsızım.

Artısıyla,eksisiyle beni aydınlatırsanız,tavsiyelerinizle karar vercem.Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar...
Albino Beyaz Benek
Teşekkür ederim Engin bey.Elimden geleni yaptım ama olmadı Mutsuz . Mystic2010-04-25 01:12:56
Gözü çıkan balığım
Hemen balık sahibini suçlamak yanlış.Bendede çöpçü var,yanında olmaması gereken balıklarda var ama ben zararını görmedim.Unutmayınki insan insana zarar veriyor ozaman birarada yaşamamız gerekiyor.Midas yeri geliyor eşini öldürüyor ama oscarla çok iyi yaşayabiliyor.Bence balıkda her canlı gibi saati saatine uymuyor.Şunu söyleyebilirim tank büyük ve balıklar birlikte büyüdüyse farklı türlerde olsa iyi anlaşabiliyor(çok ekstrem olmamak şartı ile).Herkese iyi forumlar...
Akvaryum Tv?
Yaban tv de yanılmıyorsam salı günü (resmi sitesinden öğrenilebilir) fly fishing diye bir program var.Tanganika gölündeki balıklarıda işleyeceklerdi.Takip ederseniz belki beslediğimiz balıklarla ilgili güzel bir program izlenebilirsiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.