ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cilgin_berk11
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Kasım 2009 17:47
Son Ziyaret:
19 Kasım 2010 14:25
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Berk Türkyılmaz
Doğum Tarihi:
11 Mayıs 1977
Yaş:
46
İl:
Erzurum
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

cılgın

SON 7 MESAJI

Akvaryumumun son hali
Göürşleriniz için teşekkürler ilerleyen zamanlarda dediğiniz gibi dekorlar kayalar elime geçince düzenliycem. Kum zaten İstanbul veya Eskişehirden alıcam  Burda çeşit az ve pahalı. Burdan alacağım fiyatın belkide yarısına oralardan alırım.  
Akvaryumumun son hali
[QUOTE=ozgenccoskun] Üzülerek söylüyorum hiç beğenmedim akvaryumunuzu çok karışık allak pullak herşey yapay çok şey var.

1. Arka fon tek renk seçilmeli (Siyah-Lacivert)
2. Testileri çıkarıp kaya eklemelisiniz yapay hiçbirşey bulunmasın bol kayalık iyi olucaktır kaya olarak(Ağaç Fosil Kaya-Kayrak taşı sanırım o tarz birşeyler güzel durur)

Bu şekilde gerçekten güzel görüntü oluşturmuyor gözü yoruyor daha iyisini yapcağınıza eminim iyi akşamlar.
[/QUOTE]
 
 
 
 
Boyut (cm):96*45*30
Kapasite (litre): 130 litre

dediğin gibi karışık allak bullak gibi görünüyor fakat balıklar oradan oraya gitmeleri benim hoşuma gidiyor. Dediğiniz gibi kaya kullandım. Fakat doğallık güzel durmadı. Beni açmadı Belki kum değiştirebilirim. Fakat burda kum pahalı 2010 yazında İstanbul veya Eskişehire tatile gidicem orda tek renk kum seçicem. Şu an böyle devam edecek.  Görüşleriniz için teşekkürler

 


Akvaryumumun son hali
Fotoğraf:
 
 
 
Dekor için kayalar edinmiştim. Hoşuma gitmedi. Bende gidip hazır dekorlar aldım böyle daha hoşuma gitti. Lespistesleri bi arkadaşıma verdim. Sekiz yada dokuz cins var şu anda akvaryumda beliki  balık fazla diyeceksiniz fakat balıklarım 4-veya 5 aylık daha;  İlerleyen zamanlarda değiştirebilirim bilmiyorum. Kullandığım çömlek testiye hayran kalacaksınız eminim. bıcakla ortasını güzelce oydum sonra salınım yapar diye fırınladım. Akvaryumda harika duruyor bence. Görüşlerinizi almak istiyorum.
 

Boyut (cm):

Kapasite (litre):
Canlılar: Beyaz, Sarı, Mavi, Portakal Prensesler, Yaşayan kaya, Ahli, Kadanga, Yunus ve Ice man, İmparator, Vatoz, Çöpçüler  Yaklaşık 30 kadar balık var.

Malzemeler:

Akvaryum Bakımı:

Kullanılan Yemler:

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:

Benim 2.Akvaryumum
[QUOTE=diablo3520]

      Berk Bey araştırma yaptığınızı söylüyorsunuz ama cichlidler ile canlı doğuranların aynı akvaryumda beslenemiyecekleri bilmiyorsunuz...Rica ediyorum çöpçü ve lepisteslerinizi o akvaryumdan acilen çıkarın...

[/QUOTE]
 
 
Lepistesleri biliyorum da çöpçüleri bilmiyordum. Şu ana kadar bi problem yok. Balıklar yavru olduğu için. Etrafımda lepstes bakan yok Balıkçıda istemedi Zorunlu olarak akvaryumdalar. Yanlış olduğunun farkındayım fakat dedim ya zorunlu lepistesler mecburen orda yaşayacaklar belli bir süre araştırıyorum isteyen olursa vericem.
buda benim akvaryumum
Gayet güzel görünüyor. Fakat balıkların bence yüzme alanları biraz az gibi.
Benim 2.Akvaryumum
[QUOTE=joseph629]Hemşerim araştırmaya devam,çünkü akvaryumuna çok fazla balık koymussun.bir de daha fazla resim koyarsan dekor hakkında da daha net  yorumlar yapılır. [/QUOTE]
 
 
Balıklar daha yavru hangisi daha iyi tür diye çok aldım ilerde balıkların durumuna göre karar vericem. Hangisine bakıp bakmayacağımı. yeni fotolar ekliycem.
Benim 2.Akvaryumum

Fotoğraf:


 

Boyut (cm):96*45*30
Kapasite (litre): 130 litre
Canlılar: 3 sarı, 4 beyaz prenses, 2 ahli, 3 yunus, 2 yaşayan kaya, 1 ice man, 2 vatoz, 1 bronz çöpcü , 1 komando çöpçü, 2 kadanga ve 4 adet önceki akvaryumumdan lepistes bulunuyor
Malzemeler: Bitkiler mercan kaya Salyangoz kabuğu çömlek karışık kum

Akvaryum Bakımı: Haftada bir kez dip çekimi,1  kez filitre içi temizliği yeterli

Kullanılan Yemler: ciklet yemi

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: arada sırada tuz ve 1 bardak çay demi
Öncelikle bu siteyi kurmak içi çaba sarfeden emek harcayan herkese çok çok teşekkürler. Sağolun sizin sayenizde bayağı bilgilendim akvaryumculuk konusunda; Yaklaşık olarak 9 aydır akvaryumculuk la uğraşıyorum. Herkes gibi bende fanula başladım sonra 50*35*15 ölçülerinde bir akvaryum aldım. Şİmdi 96*45*30 ölüçülerinde akvaryumum her akşam yatarken izliyorum. Bende bayağı sitres atıyor. Akvaryumum hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Herkese saygılar.
cilgin_berk112009-11-15 21:39:47

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.