ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kkk7
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Temmuz 2009 16:57
Son Ziyaret:
25 Mayıs 2012 00:38
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ahmet suphi
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ahmet suphi

SON 4 MESAJI

Elma salyangozu yumurtaları
Arkadaşım merak etme lepistesler, çöpcüler ve diğer elma salyongazları salyongaz yavrularını yemiyor. Yavrular yumurtadan çıkınca zaten suya düşmesi gerekiyor düşmedikleri zaman kuruyup ölüyorlar. Yumurtalar 2-3 hafta içerisinde çıkar. Hepsi aynı anda açılmıyor tamamının çıkması 1 hafta kadar sürüyor. Ancak yavru sayısı çok fazla olacağından yemleme-su değişimi-akvaryum havalandırmasına dikkat et. Bitkisel yemleme ile çok kısa sürede gelişirler.
Elma ve çöpçü
Arkadaşım hiç merak etme ilk başta arkadaşlarında dediği gibi meraktan uğraşıyorlar. Benim elma salyongozumdan lepistes akvaryumunda iki defa yumurta aldım ilkinden yavrular çıkalı bir hafta oldu ikinciside yakındır lepistes ve çöpcülerim yavrulara bile hiç dokunmuyorlar.
Akvaryumun suyu KIRMIZI
Arkadaşım aynı kırmızı su sorununu bende yaşadım ve diğer arkadaşların dediği gibi yemi değiştirdim o zaman geçti akvaryumcunun sana verdiği yem kaliteli bir yem olabilir akvaryumcular kendileride onu kullanıyor. Ancak o yemde renk pigmentleri var ve balıklar o yemi yiyince renkleri daha güzel oluyor bu yüzden akvaryumcuların işine geliyor. Tabi uzun süre kullanmak pek sağlıklı değil balık açısından. Onun yerine renk yapmayan yemlerden al hatta mümkünse elindeki yemde dahil birkaç yemi karıştırarak ver. Ayrıca balıklarında kararma ve dikine siyah çizgiler muhtemelen stresten kaynaklanıyordur. Akvaryum ölçülerin sarı prenses için küçük en az 120 litre olması gerekiyor.
60 litrelik akvaryumda kaç balık beslenir
Arkadaşlar malesef akvaryumcular böyle benimde 40 litre akvaryumum vardı sarı prenses dedi üstelikte tetrazonla birlikte aldım. Sonra araştırdım gittim 120 litre aldım tetrazonları elimden çıkardım. Aslında fenada olmadı 40 litrede yavruluk oldu. O adamlara kalsa akvaryumda babamda yaşar diyecekler. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.