ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Volkan ERİKÇİ
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Haziran 2009 21:38
Son Ziyaret:
13 Kasım 2023 13:39
Toplam Mesaj:
173 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
volkan erikçi
Doğum Tarihi:
05 Temmuz 1980
Yaş:
43
İl:
Konya
Meslek:
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

150-60-60 Akvaryuma Dalga Motoru
Çok teşekkür ederim bilgilendimeler için.
150-60-60 Akvaryuma Dalga Motoru
Peki bir hususta daha yardım isteyeceğim sizden. Ses yapmıyor ama vantuzları sağlam değil deniliyor. Sessiz olduğu ve vantuzların sağlam olmadığı doğru mudur? [EDIT]Volkan ERİKÇİ,2022-12-01 09:33:50[/EDIT]
150-60-60 Akvaryuma Dalga Motoru
Merhaba arkadaşlar. 150.60.60 ölçülerinde bir akvaryumum var. Sobo wp 400 dalga motorundan sipariş geçeceğim. 10 bin litre devirdaim yapıyormuş. Acaba benim akvaryumum için uygun mudur yoksa daha yükseğini mi almamız lazım?
marin fish yem .
İnce balıklarınız ahli kalın olan mavi imparator. Eğer ki o yemi yemediyse aç bırakın bir iki gün sonrasında hala yemezlerse yedikleri yemi almanız gerekir. Alışık olmadığı yemi yemez balıklar. Ayrıca balıklarınız etçil. Etçil yem kullanın.
Ucuza Malzemelerinizi Temin Edin Kandırılmayın
Çok güzel ve faydalı bir başlık olmuş. Ellerinize sağlık.
OTOMATİK SU DEGİŞİMİ ve karma troheus vdeo sf 4
Akvaryumla ilgilenen ve düzenli su değişimi yapan herkes bilir ki su değişimleri bir zaman sonra adamı bıktırır. Sen bu akvaryumda çok büyük bir iş çıkardın Ercan. Arkadaşlar Ercan kardeşimizin akvaryumunu düzenli olarak ziyaret ederim. Akvaryumunda dünyanın balığı olduğu ve sık sık yemlediği halde su cam gibi. Pırıl pırıl. Evimden taşınırken yapacağım ilk iş Ercan'ın bu sisteminden kurmak akvaryumuma. Açıkça 150-60-60 ile 200-70-70 olan iki akvaryumun sularını değiştirmekten gerçek anlamda bıktım. Ancak Ercan sadece akvaryumun karşısına kurulup keyif çatıyor. Ne nitrat derdi, ne bulanıklık, ne su değiştirme derdi. Akıllı adamın/akvaryumun hali başka oluyor. Balıklarınla ilgili yorumları da balıklarının fotoğraflarını paylaşınca yazalım. Ancak şunu diyebilirim ki şimdiden, duboisi sevmeyen ben duboisilerine hayran kaldım. Daha iyisi sanırım olamaz. Devamı balıkların fotoğrafları gelince... Takipteyiz Ercan. ;)
Konya Ceren Akvaryum Malawiler
Ali Yeşil gerçekten dürüst bir satıcıdır. Beraber yaşamayacak balıkları satmak için yaşar demez asla. Balıktan da iyi anlar. Uzun yıllar üreticilik de yapmıştır zaten. Tavsiye ederim.
İkola Salyangoz yermi?
Şöyle, yemesine yemezler ancak hareket ettikleri ve ufak olduklarından yem gibi gözükmelerinden dolayı sürekli ağızlarına alıp tükürüyorlar böylelikle beslenmelerine engel oluyorlar. Haliyle de bir süre sonra salyangoz ölüyor. Sampımda yaşamalarına rağmen ana tankta sürekli hiç salyangoz görmüyorum. Sizinkiler de salyangozları sürekli rahatsız eder ve beslenmelerine mani olurlarsa bir süre sonra salyangozlar öleceklerdir. Onun için denemek gerekiyor. Ufak atarsanız kesinlikle yaşatmazlar ancak büyükleri denemek gerekiyor. Büyüklerde bir sorun çıkmaz gibi geliyor.
Yumurtalar Sağlıklı mı?
Yarısı beyazlamış olanlardan yavru çıkmaz. İşleri bitmiş durumda. Gördüğüm kadarıyla hepsinin.
İkola Salyangoz yermi?
Kabuklu şekilde yemez. Kabuksuz olarak atıldığında yer. Ben ara sıra kabuklarında ayıklar verirdim ikolalarıma. Ancak kabuklu bir şekilde adi salyangozları ağızlarına alıp tükürüyorlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.