ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
iwagumiankara
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
31
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Aralık 2019 05:57
Son Ziyaret:
07 Mart 2024 15:04
Toplam Mesaj:
31 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
12 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İwagumi Ankara
Doğum Tarihi:
06 Aralık 1990
Yaş:
33
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İwagumi ve Bitkili akvaryumlar konusunda meraklı ve ilgili bir dost.

SON 10 MESAJI

Beyaz Kurt Yaz Aylarında Nasıl Muhafaza Edilmeli
Henüz bende üretimlerine başlamadım ama bir tahmin yürütmek gerekirse, eviniz o sıcaklıklara ulaşıyorsa eğer bir kömürlüğünüz varsa orada ideal ısılara düşebilirsiniz diye düşünüyorum.

Merdiven boşlukları veya benzeri yerlerde işinizi görebilir bir şekilde ısı ölçülerek muhafaza edilecek bir yer bulunur diye düşünüyorum
Ramshron Salyangozlarda Yamyamlık Ve Tavsiye
Bu türün yamyamlık yaptığını ilk defa duydum. Kurtluk kanunu geçerli sanırım düşeni yiyorlar. Bu arada adet gerçekten çokmuş, özel olarak bu tür salyangoz besleyende ilk defa gördüğüm için şaşkınım sanırım popülasyon yeterli kıvama geldiğinde yemeyi durdururlar.
Iwagumi Diye Başlayıp Ortaya Karışık Olan Akvaryum
Görünüm olarak çok eğlenceli ve kendine çeken bir tarafı olduğu kesin. Tebrik ederim.
Betta Kuyruk Kopması
[QUOTE=MCY4]

Aydınlatmam sanırm 18 watt gücünde ve Armatürk marka. Zemin bitkisi tecrübem hiç olmadı ama denemeyi çok istiyorum. Önerebileceğiniz bir bitki var mı?[/QUOTE]

Parvula ilk başta denenebilir kolay sayılabilecek bir bitkidir. Düzenli bir şekilde budamasını yaptığınız sürece tabanı kaplar diye düşünüyorum. [EDIT]iwagumiankara,2024-02-01 11:14:09[/EDIT]
Betta Kuyruk Kopması
Sade ve hoş kurulum oldukça güzel görünüyor. Eski kurulumunuzda yenisinden kötü değilmiş (küçüklükten dolayı olmuş gördüm). Gerçekten tebrik ederim bence de balığınız gayet sağlıklı ve hoş duruyor. Akvaryuma ekstra salyangoz ve karides atarsanız biraz daha renk katmış olursunuz, ışıklandırma yeterliyse güzel bir zemin bitkisi de yakışır akvaryuma.
Transgenetik Akvaryumunda Değişiklik
Bence o plastik görüntüden kurtulun gerçekten çok sıkıntı çıkarıyor onlar, ayrıca hegan kum ve akvaryumu bitkilendirmek, arasına doğadan bulacağınız güzel bir kök veya dalla arasını süslemek daha etkili bir görsellik katacaktır.
Akvaryumu Salyangozlar Bastı
Katil Salyangoz veya kendin elle yakalama yöntemi en makulü zaten yosunlaşma çok fazla olmazsa ve akvaryumunuzda yem artığı benzeri şeyler çoğalmazsa üreme hızları o kadar fazla artmaz. Bu iki yöntem en az vahşi yöntem olarak düşünülebilir.

Fakat adi salyangozun varlığının oluşturduğu bir zarar ben henüz tecrübe etmedim de okumadım da akvaryumunuz dengelenene kadar iyi bile gelebilir bilginiz olsun.
Petshop Açıyorum - Hobihanem
Hayırlı uğurlu olsun hocam umarım hem hobici dostu kalabilir hem de ailenizi geçindirecek paraları kazanabilirsiniz.
Daha bugün bir petshop ile biraz sohbet ettim, onların tarafında da farklı sıkıntılar var onlarda zor dönemden geçiyorlar. Ankara'nın Keçiören'in de içinde adam akıllı balık olan petshop sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
300 Lt Bitkili Canli Doğuran Akvaryumu
Valla vahşice gelebilir ama adi salyangozları kırıp akvaryumun içine atarsanız doğal protein olur. Canlı doğuranlar için çok gereksinim yok gibi düşünülür ama bence günde bir iki tane yaparsanız faydasını görürsünüz.
300 Lt Bitkili Canli Doğuran Akvaryumu
Adi salyangozlar için en iyi yöntem benim bildiğim katil salyangoz ;)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.