ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kursadgursoy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Aralık 2006 20:12
Son Ziyaret:
28 Ocak 2020 18:36
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kürşad GÜRSOY
Doğum Tarihi:
19 Ekim 1982
Yaş:
41
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kürşad GÜRSOY/ANTALYA
120*50*75(h) 90*50*45(h)75*35*40(h) 65*23*35(h)
MALAWİ

SON 9 MESAJI

Balıkların Cinsi Nedir?
Arkadaşlar bu balıkların cinsini forumda bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Beyaz olanlar aynı cins sanırım, siyah olan farklı.
Herkese sağlıklı akvaryumlar diliyorum...
Yeni Lepistes Irk çalışmalarımdan Galaxy
Yok böyle birşey. Tebrik ederim. Maaşallah...
Antalya Buluşması Gerçekleşti 14.Haziran
Arkadaşlar bilmiyorum hala düşünüyormusunuz ama buluşmada bende varım. Tanışmak isterim sizlerle. Saygılarımla
Sera Granugreen
Faruk bey, ilginize teşekkür ederim. Dediğiniz gibi açık yem satılıyor. Bu yemden hiç kullanmadığım için ve hiçte görmediğim için, akvaryumcu kutuya başka yem koysa bana granugreen diye satabilir Ouch. Otuz.com'u biraz araştırdım. Forumdanda alışveriş yapan birçok arkadaşın yorumlarınada baktım. Kaliteli bir firma olduklarına kanaat getirdim. Bunda verdiğiniz link çok etkili oldu. Firma yetkilisi bizlerin sorularını birebir yanıtlıyor.
Aklıma takılan birşey oldu. Bunuda yetkiliye sordum zaten. Büyük yem kutusu açılarak poşetleniyor işe, bu son kullanma tarihinin kısalmasına ve bozulmasına sebep olabilir. Orjinal ithal edilen halimi bu yoksa sizmi 500 gr bölerek paketliyorsunuz diye. Bakalım cevap bekliyorum.
İnanın kendi yediklerime bukadar dikkat etmiyorum Smile Balıklarımın sağlığı önemli olan. O nedenle bu kadar hassas davranmak zorundayız.
Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Saygılarımla
Sera Granugreen
Alper bey ilginize teşekkür ederim . Benim akvaryumcuda sanırım yok ama birkaç yer dolaşabilirim. Yalnız bu yemi ilk kez kullanacağım için şeklini şemalini bilmiyorumConfused Sera diye gidip açık satılan yem almak istemiyorum. Güvenebileceğim bir akvaryumcu olsa keşke.
Ali bey sanırım ben o siteden alarak şansımı deneyeceğim Smile
Saygılar...
Sera Granugreen
Arkadaşlar merhaba. Forumda reklamı olan otuz.com adlı sitede sera granugreen yem var. 500 gr poşet olarak satılıyor. Kutudaki 250 ml. lerden fiyat olarak epey uygun görünüyor. İlk kez sera granugreen kullanacağım. (Forumdaki tavsiyelere uyarak) Yalnız sormak istediğim birşey var. Sitedeki bu 500 gr'lık yemi kendilerimi poşeyliyor. Güvenebilirmiyim. Fiyat olarak uygun ama balıklarımın sağlığı çok daha önemli. Buradan alıp kullanan varmı. Link aşağıda. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar. Sağlıklı balıklar...
 
kursadgursoy2007-07-02 21:40:01
4 aylık emek ( balık sarayı )+ 4resim daha
Turgay bey, gerçekten harika olmuş. Emeklerinize değmiş. Sağlıklı balıklar dilerim...
Akvaryum.com ailesine merhabalar

Soner bey, teşekkür ederim. Yavrularım inşallah sağlıklı olur. Az kayıpla büyütürüm umarım.

Zeki bey, aynı yollardan geçmişiz sanırım   Kesinlikle dediğiniz gibi zevki bambaşka. Sizin gibi yapacağım ozaman. Birkaçgün sonra toz yem alıp vermem gerekiyor sanırım. Bol bol yesin kocaman olsun canavarlar  

İlginize teşekkür ederim...

kursadgursoy2007-1-13 17:49:34
Akvaryum.com ailesine merhabalar

Arkadaşlar hepinizi selamlayarak başlamak istiyorum. Yaklaşık 10 yıldır akvaryum hobisiyle amatörce ilgileniyorum. Lepistes, japon gibi türlerden besledim. Fakat son ölüm vakaasından dolayı akvaryumum 3-4 aydır boş duruyordu. 2 hafta kadar önce akvaryum.com ile tanıştım. İlk olarak türleri inceledim ve beni yine bir heyecan sardı. Sonrasında forumu inceledim, heyecanım 2 kat daha arttı. Sizlerde bu duyguyu bilirsiniz, akvaryum bir tutkudur. Bazen vazgeçtiğim zamanlar oldu ama o benden vazgeçmedi

Derken siz değerli akvaryum.com ailesi, farkında olmadan beni tekrar teşvik ettiniz ve akvaryumu doldurdum 

Bu kez hiç ilgilenmediğim bir tür olan Cichlid'lere merak sardım. Forumdan edindiğim bilgilere göre hareket etmeye çalıştım ve Amerikan zebraların başlangıc için uygun olduğuna karar verdim. Hem zor şartları tolare etmeleri, hem de kolay yavrulamaları. Bilirsiniz yavru almak işin en zevkli taraflarından. Yaklaşık 50 lt’lik akvaryumuma 4d,43e zebra aldım. Çiftlerden çiftlerden 2’si albino. Yalnız onlar benim hesaplarıma uymadılar. Bir çizgili erkek ile olbino dişi eşleşti. Ve arada 1 hafta kadar ğeçtiki yumurtladıklarını gördüm. İnanılmaz heyecanlı  Süresini tam hatırlamasamda 5-6 günde yavrular hareketlendi ve yumurtadan çıktı. Serbest yüzme antremanı yapıyorlar şuan  anneleri onları sürekli birarada tutuyor. Ayrılan olursa ağzına alıyor ve diğerlerinin yanına bırakıyor. Ailece şaşkınlık ve heyecen içindeyiz. Bukadar yavrularına bağlı bir balık daha önce görmemiştim. Sadece belgesellerde izlerdik. Ama şimdi odamızdalar  Heyecanımı anladığınızı umuyorum, uzun uzun yazmamın nedenini de anlayışla karşıladığınıza eminim.

Şimdi sormak istediğim şu. Akvaryumcunun dediğine görü bir hafta 10 gün kadar kendi kendilerine beslenebiliyorlarmış. Şuan için yeme gerek olmadığını söyledi. Bunu birde size danışıyorum. Yem yiyecek olgunluğa ulaştıklarında artemia ile beslemeyi düşünüyorum fakat artemia yapabilirmiyim emin değilim. Hiç tecrübem yok, hatta hiç görmedim bile. Artemia çıkartmayı beceremezsem, yavru yemi olduğunu söyledi akvaryumcu, bunlardan kullanabilirmiyim. Yani kısacası bundan sonra ne yapmalıyım. Her türlü desteğinize ihtiyacım var.

Bu cichlid’lere hepten merak sardım ve yeni akvaryum kuruyorum. 200 litre civarı. Sarı prenses, ahli gibi türleri düşünüyorum. Bu konudada tecrübelerinize başvuracağım zamanı gelince. Tank şuan yapım aşamasında. Hepsini paylaşacağım sizlerle.

Akvaryum.com ailesine katıldığım için çok mutluyum. Hepinize Saygılarımı sunuyorum. Sağlıklı balıklar diliyorum

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.