ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Torf Kullanımı Efe1299, 17:12
Yeni Üye Forumu - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin İbo2828, 17:02
Yeni Üye Forumu - Beta Yavruları İçin Ne Kadar Artemia Bulundurulur? Marimo., 17:00
Labirentliler - Bitkili Beta Tank Thefishmannn, 16:33
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum Tavsiye Laterthanbefore, 16:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Taş Dekor Laterthanbefore, 16:06
Yeni Üye Forumu - Bitkili Hightech Akvaryum Canlıları Ve Bitki Tavs. Laterthanbefore, 16:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Low-tech Kurulum yyiImaz, 15:54
Taban ve Gübreleme - Isıtıcı Önerisi ekmbr, 15:34
Malzemeler ve Yemler Forumu - Unutulmuş Bir Güzellik .nannacara Anomala Mustafa6134, 15:19
Akvaryum Tanıtımı - 70 Litre Balıkları Kırımlı, 15:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - F0 Betta Mandor (tr’de İlk) - Biyotopa Doğru ArifhbsAquatics, 13:43
Labirentliler Tanıtımı - Lepistesim Doğuracak Mı egemenozbeyli, 13:31
Canlı Doğuranlar - Elma Salyangozu egemenozbeyli, 13:27
Canlı Doğuranlar - Lepistes İçin Yem Tarifi Önerisi Verebilir Misiniz egemenozbeyli, 13:25
Canlı Doğuranlar - Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 12:21
Akvaryum Tanıtımı - Şelale Filitre Seçimi egemenozbeyli, 11:27
Filtreleme Seçenekleri - Japon Balığımda Kuyruk Erimesi ShowaSanshoku, 10:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Pengasusum Hamile Mi Aysegulll88, 10:00
Yeni Üye Forumu - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye Orhan76, 09:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Severum Ve Jack Dempsey İle Hangi Çöpçü Balığı acvz06, 08:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Hobiye Gerçekten Başlanır Mı? Muhammedcay, 08:28
Yeni Üye Forumu - Evet İlk Akvaryumu Bitkili Şekilde Kurdum TemporizeR, 00:50
Amerikan Tetraları - Petshop Açıyorum - Hobihanem Hobihanem48, 23:30
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Beta Balığım Ve Bir Tetra Balığım Öldü Ne Yapmalıy CARAT, 23:07
Yeni Üye Forumu - Balıklarda Göz Fırlaması Didon, 22:14
Deniz Akvaryumları Genel - Poster Köşem TrAkvaryumTr, 21:46
Yeni Üye Forumu - Dekor Yapıştırma Zararsız TrAkvaryumTr, 21:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bir Yeni Deneme Daha Ehtiyar, 21:41
Akvaryum Tanıtımı - Balık Beslemek İsteyenler İçeri :)) YagizEfe551905, 21:30
Makaleler ve Tercümeler - Bu Betta'nın Problemi Nedir omer9, 21:21
Yeni Üye Forumu - Yeni Bir Akvaryum Kurulumu Tavsiyeler Thefishmannn, 21:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hikari Yem Nerde Bulunur EfeKizi, 20:37
Malzemeler ve Yemler Forumu - Bu Sump Kullanılırmı Mokur, 20:31
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı shergata, 20:22
Hastalıklar ve İlaçlar - silis mi? mide kırığı mı? Zabimaru, 20:03
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumda İplik Gibi Şeyler Çıktı Dedeguard, 18:47
Sazansıgiller - Karma Akvaryumum Sehzade0132, 18:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumu Baştan Kurmak ylmzemirr, 17:47
Yeni Üye Forumu - Tropical Bakteri Kültürü ylmzemirr, 17:44
Yeni Üye Forumu - Orta Amerika Çiklit Akvaryumu ulucguray, 16:57
Akvaryum Tanıtımı - Beta Yavrusuna Ne Zaman Ne Verilir Thefishmannn, 15:59
Labirentliler - Lepistes Thefishmannn, 15:56
Yeni Üye Forumu - Minik Lepistes Akvaryumum EfeKizi, 15:34
Akvaryum Tanıtımı - Co2 Regülatör Arızası ozelturlepistes, 15:28
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Nano Karides Akvaryum U Hobidir kaan, 14:08
Yeni Üye Forumu - 80 Litre Akvaryuma Karma Balık Önerisi Hobidir kaan, 13:34
Yeni Üye Forumu - Kaç Gün Sonra Balık Ekleyebilirim HoLdeX, 12:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığımın Kuyruk Şekli Değişiyor BeyzPl, 10:54
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryuma Geçiş Fzlysr, 09:05
Discus
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Lamprologus Meleagrıs erdo_bg 17:02
- Tertemiz 60 Cm Dolaplı İthal Akvaryum Ankara Kibele 16:55
- Speciosus Caudopunctatus Ve Multifasciatus erdo_bg 16:10
- Akvaryum İçin Herşey karadadas 15:47
- Çeşitli Boylarda Akvaryumlar karadadas 15:47
- Blue Rim Hmpk Betta Yeni Yetişkin Dişiler koyu 15:39
- Tanganyika Koloniler Ve Yavrular koyu 15:39
- Proje Değişikliği Sebebiyle Hobiciden Hobiciye vel1d 15:38
- Galaxy Rasbora Ve Otocinclus vel1d 15:38
- Ob Pembe-mavi Kan Tekin35 15:26
- Altın Kafa Melekler Tekin35 15:26
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 15:07
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 15:07
- Mikro Kurt- Beyaz Kurt - Sirke Kurdu Mika_35 14:47
- Santa Maria Endler Mika_35 14:47
- Cyp. Micro Kiriza F0 Yavrusu cstrk 14:32
- Akvaryum Ve Malzemeler İlanı Shotokan 14:14
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:13
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:13
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:13
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:13
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 14:13
- Hava Motoru ihunal 13:47
- Xll Echinodorus Rose Ve Red ihunal 13:47
- Mangrow Kökü ekmbr 13:32
- 160x50x31h Akvaryum Bölmeli budak_murat 13:17
- Bitki Çeşitleri budak_murat 13:17
- Kalan Malzemeler lazy46 13:11
- Dennerle Shrimp King Bio Tase Active/renkl. Yemler suslu_78 13:02
- Hopar Flo T5 24 Watt 55 Cm— suslu_78 13:02
- Kristal Red,mosura,hinomora Taiwan Karides suslu_78 13:02
- Bitki Paketleri Co2 Ve Gübre Gerektirmeyen suslu_78 13:02
- Apistogramma Kakadu Triple Red Şahinöztürk 12:53
- Mangrow Kökleri Şahinöztürk 12:53
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 12:49
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 12:49
- 💥🌱 Toptan Subulata, Mikra, Saz 🌾💥 F13K 12:49
- H. Cevizi, V. Küpüne Ve Krom Tele Sarılı Moss bonker0618 12:22
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak CevdetSERBEST 12:04
- Su Piresi 200 - 300 Adet 30 Tl CevdetSERBEST 12:04
- Karides Moli Plati Melek Killifish CevdetSERBEST 12:04
- 60*40 Cm Moss Teli Bshkk 12:04
- Beta Sağlıklı Bshkk 12:04
- Lepistes Özel Türler (stok Listesi Eklenmiştir) serkancilek 12:02
- Afrika Cichlidleri devito 11:45
- Kafalı Yunus Yavrusu lutfimikci 11:44
- Dophin H500 Şelale Filtre Thunderbird 11:40
- Lav Taşı Üstü Anubias, Cyrptocoryne Wendtii nikon_ 11:19
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 11:19
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 11:19
KULLANICILAR
- 152 Online Kullanıcı, 86 Üye
Online Kullanıcılar
muratyarici,
Öğretmen Ali,
İsmail YILDIRIM,
wallece,
sina cen,
ekmbr,
sefailgaz,
Rafayel,
EmreCev,
OKIRATLI,
baranerd,
Mikail Erdoğan,
yasarcelikk17,
wape,
hmdnl,
Laterthanbefore,
MiSoSiKiaN,
Oquanus,
Mehmet35359,
İlksen Şahin,
vel1d,
darkaura,
Sergen1907,
erdo_bg,
welscatfish,
GezginAvci,
maykkolik,
krmbzkurt,
pilatin,
ciways,
chiclidrem,
okkan_020,
Laetacara,
Mokoko06,
Didon,
Devedikeni,
Fatesan,
Cglrsyn,
egemenozbeyli,
Orhan76,
Ferhat Ekşiler,
Kerimtk,
DenizOlsam,
nevpak145,
Golgeci,
biacar,
sakpolat,
smetdman,
Vlademirol,
şansal,
Mustafa6134,
Nyassa10,
Koksal Gurkan,
Rgani,
Ersan34,
AhmetONER,
Aquarist101,
EnesDe,
gyunda,
mustafankara,
rhn35,
Kemalk41,
HasanBaran,
yusufelik,
Fzlysr,
Reçko,
Lofta,
sgpaoa,
yyiImaz,
Cuneytaltun,
eschara,
semihdrcs,
CARAT,
SveH,
sale,
Tuby,
ahli1972,
HarunYILDIRIM,
Rudiarius,
palankesli,
mcakir17,
DTxLorD,
mustafaeraslan,
ShowaSanshoku,
Avoure,
joe-kr,
Emrelevi,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.