ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Brichardi Ujiji Yavruları Ve Akvaryum hasanhr, 00:40
Tropheus - Bucephalandra İle Alakalı Yardım Lütfen emreabay6, 00:09
Bitki Akvaryumları Genel - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 Azizdurdenn, 00:04
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumum Kaç Lt Olmalı Taha Yanık, 23:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtre Malzemeleri Hk. Azizdurdenn, 23:45
Filtreleme Seçenekleri - Molly Serüveni Azizdurdenn, 23:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Benekli Kedi Balığım KaanE, 23:38
Kedi Balıkları Tanıtımı - 2. El Dış Filtre Alınır Mı Gwynbleidd, 23:34
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Kumu Üzerine Mika Cam Yapmak Emreözamisos, 23:32
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Buhar Camı Gwynbleidd, 23:24
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Bitkiler Mesenizli, 23:21
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Dere Kumu Akvaryumda Kullanılır Mı? Tulpar99, 23:21
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MasterChief, 22:47
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Balık Biti Hakkında Her Şey BLGHN, 22:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Balığımdaki Sorun Ne ? Gokalpp, 22:40
Canlı Doğuranlar - Monte Carlolarım Gelişmiyor Keremeker, 22:38
Yeni Üye Forumu - Havuzdan Çıkan Baloncuklar Tulpar99, 22:27
Sazansıgiller - Sp Ercan681, 22:23
Yeni Üye Forumu - Kuyruk Erimesi Larvaklm, 22:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 21:50
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Hava Motoru Zorunlumu? neomeo, 19:38
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Caridina Suyunda Neocaridina Nasıl Olur? giyotyn, 19:35
Omurgasızlar - Japon Balığı Hastalığı Wish4fish, 19:09
Yeni Üye Forumu - Ramirezi Hamite07, 18:26
Güney Amerikan Cichlidleri - Sonunda Başardım Melek Yavruları Hamite07, 17:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dry Start Başlangıç Orhan76, 16:59
Akvaryum Tanıtımı - Ocean Free Hk. ballantines, 16:06
Malzemeler ve Yemler Forumu - 80ler Nostalji Orhan76, 15:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Fluval E100 Isıtıcısı Nasıldır mitii, 15:46
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Melek Balığımın Dişisi Sürekli Yukarı Bakıyor Ahmetncy, 14:04
Yeni Üye Forumu - Ada La Plata Sand Meryemmm, 13:36
Bitki Akvaryumları Genel - Shallow Tank twinsoul, 12:42
Akvaryum Tanıtımı - Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit SaRCoPhiLiuS, 11:48
Diğer Tatlı Su Canlıları - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” bendeniztayfun, 10:03
Akvaryum Tanıtımı - Hava Motoru Ve Su Berraklaştırma Orhan76, 09:41
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hava Motoru Ve Filtre Önerisi. Orhan76, 08:33
Filtreleme Seçenekleri - Lepistes Yavrusu Hakkında Jilkorsen, 07:02
Canlı Doğuranlar - Grindal Kurt Ömürlük Canlı Yem egedin, 00:46
Canlı Doğuranlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 00:31
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ebubekir ATAR, 00:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nano Deniz Akvaryumu Kurulumu İçin Ne Gerekiyor 1Balikci, 00:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığı Neothauma, 23:19
Yeni Üye Forumu - Hightech Aydınlatma Önerisi Alidndr, 23:07
Aydınlatma - Dar Alanda Tropheus Bakabilir Miyim Neothauma, 22:52
Tropheus - Yeni Akvaryum Hakkında Sorularım Kumo, 21:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bakteri Kültürü ahmetfiratozkaya, 18:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Doğuma Daha Var Mı ? Gokalpp, 17:44
Yeni Üye Forumu - Sera Costapur Beyaz Benek Tedavisi Laterthanbefore, 17:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Blackwater Tetra 40lt Bambu Ormanı Laterthanbefore, 17:31
Akvaryum Tanıtımı - Sera Akvaryum Kumu Beyaz 1-3mm rayed, 17:19
Taban ve Gübreleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 00:41
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 00:17
- Filtre Malzemesi Ve Kum dark blue 00:15
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 23:53
- Sarı Ateş Neon Karides Ardaaa.. 23:46
- Electric Blue Acara Çift Ardaaa.. 23:46
- Led Driver 36-48w ilh4n 23:34
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 23:34
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 23:34
- Scarlet Red Lace Lepistes & Ramshornsalyangoz yns325 23:05
- L144 Tül Tam Damızlık Mavi Göz & L144 Düz Yavru yns325 23:05
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 22:34
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 22:24
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 22:24
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 22:24
- Nano Led Armatür BywenzeL 22:08
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 22:03
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:03
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:03
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:03
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 21:57
- Nannacara Anomala Yavru tarikyksl 21:53
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 21:53
- Kribensis Yavru tarikyksl 21:53
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 21:48
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 21:48
- Minare Salyangozu Adet 5 Tl. Takaslı ARMONYS 21:48
- 0,5 Mm Silis Kum 20 Kg. 550 Tl. Takaslı ARMONYS 21:48
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 21:26
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 21:26
- Anubias Çeşitleri (broad Leaf, Nana , Petite) ballantines 20:53
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 20:51
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 20:51
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 20:34
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 20:34
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 20:34
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 20:34
- Yunus Cichlid Yavru Melih Arslan 20:29
- Resun Ve Delsa Akvaryum vedat79 20:29
- Afrika Cichlidleri devito 20:22
- Satılık Japon Akvaryumu CnBrtcn 20:21
- Satılık Akvaryum Malzemesi CnBrtcn 20:21
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 20:02
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 19:48
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 19:43
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:43
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 19:30
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 19:30
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 19:30
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 19:25
KULLANICILAR
- 129 Online Kullanıcı, 70 Üye
Online Kullanıcılar
mrtbldk,
ARMONYS,
asplant,
ternapi,
-doctore-,
oguzhn,
Furcifer,
darkaura,
MiSoSiKiaN,
yiitferhat,
hasanhr,
farabix13,
vagus,
Tulpar99,
kaancevik,
Kemalk41,
Sabotaj043,
Bettasevdalisi,
Hidro Dinamik,
Fırat pınar,
tuncer1461,
deep fish,
Praton,
ilh4n,
cenktopoglu,
beary,
Yiğit solak,
Oquanus,
egemenozbeyli,
Azizdurdenn,
yusuf07.,
dtedip,
baron70,
Ömer t,
mazo,
Cardinalfish,
rexxter,
sefamolsun,
Hobilenyum,
yigithanw,
Ra93,
yesilzeytink,
Ardasa,
Bora t.,
Ankaragucu,
yiğit Türker,
ahmetfiratozkaya,
vedat79,
Ardaaa..,
Ehtiyar,
Corydoras.gram,
Mesenizli,
R0h1rr1m,
Eymn20,
hasanaticiii,
Eminator,
yavuzgunal,
Gokalpp,
Başak u,
Busra1753,
UrasArt,
cckk,
Balik76,
ibrakadabra,
tanaka,
Handeli,
delir,
neomeo,
karabey97,
bendeniztayfun,
Gyro,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.