ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Akvaryum Kum Ve Malzeme Seçimi nejalt, 08:34
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Axolotl Mantar Hastaligi Samnastrp, 08:21
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin erkamgok, 04:47
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - İlk Akvaryum [walstad] Bare, 04:14
Akvaryum Tanıtımı - Türkiye'de Killifish Besleyenler Cyber_Scout, 02:29
Diğer Tatlı Su Canlıları - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 02:16
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumum İyi Mi 19Can19, 02:09
Yeni Üye Forumu - Karidesimin İçindeki Kırmızı Şey Cyber_Scout, 01:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Vatozum Akvaryumum İçin Fazla Mı Büyük? CaliFried, 01:26
Yeni Üye Forumu - Bebekler, Turuncular Ve Diğerleri Cyber_Scout, 01:26
Akvaryum Tanıtımı - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Cyber_Scout, 00:55
Labirentliler - Dip Kumu İle İlgili Öneri DarkDoodad, 00:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Filtremi Değiştirmek İstiyorum Cyber_Scout, 00:11
Filtreleme Seçenekleri - Ankarada Balık Ers1905, 00:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus Cyber_Scout, 00:04
Akvaryum Tanıtımı - 20x20 Küp Beta Akvaryumu Prssy, 00:00
Akvaryum Tanıtımı - Alüminyum Profil İle Akvaryum Yapımı GhostKoi, 23:47
Yeni Üye Forumu - Green Terror Yusssuffff, 23:34
Yeni Üye Forumu - Mayalı Co2 Sistem Cyber_Scout, 22:29
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Melek Balığı Yumurta Cyber_Scout, 22:21
Yeni Üye Forumu - 🎧 Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? GhostKoi, 22:15
Forum ve Site Hakkında - Nanochromis Transvestitus Mithrandirr, 22:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Fotoğrafdaki Java Fern Türü Nedir? Cyber_Scout, 22:09
Bitki Türleri ve Bakımı - 35,35,35 Karides Akvaryum Kurmak İstiyorum Karaali53, 22:01
Yeni Üye Forumu - Yeni Nano Tanklarım Cyber_Scout, 21:58
Akvaryum Tanıtımı - Karışık Tetra Akvaryumu Samnastrp, 21:22
Amerikan Tetraları Tanıtımı - İlk Blackwater Denemesi Kazaritachi, 21:12
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Filtreyi Seçmeliyim Sosis1, 21:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yavrular İçin Hangi Yemi Kullanmalıyım HydroLeaf, 20:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Akvaryumu Hakkında Prssy, 20:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumun Yosunlu Camını Nasıl Temizliyorsunuz? İnci Kefali, 19:45
Tropheus - Led Tavsiye Öneri Varmıdır fishhyy, 19:41
Bitki Türleri ve Bakımı - Beta Uyumu fishhyy, 19:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Mu Şelale Mi Jotunheim, 17:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Fiyat Prssy, 17:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yunus İçin Yem Önerisi koraykbl, 16:47
Malzemeler ve Yemler Forumu - Ostronot Balığım Dipte Sabit Duruyor Musto79, 16:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Kuyruk Erimesi Sadel, 15:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Tetramda Sorun Var Amatör balıkçı, 15:22
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Canlı Tavsiyesi ? Aarchie, 14:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 14:33
Akvaryum Dünyasından Haberler - Dış Filtreye Ön Filtre Ekleme gulec_44, 14:28
Filtre ve Sump Yapımı - Tanganyika Cikletleri Neden Bu Kadar Az Popüler? 1Balikci, 13:12
Tanganyika Cichlidleri - G.amerika Cikleti Geophaguslarda Diyet-morfoloji Orhan76, 13:07
Makaleler ve Tercümeler - Yeni Akvaryuma Şelale Filtre Önerisi Slyhalandra, 12:05
Yeni Üye Forumu - Seachem De Nitrate Ölçüsü asliaral, 10:05
Malzemeler ve Yemler Forumu - Dalga Motoru Önerisi Jotunheim, 09:15
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Isıtıcım Sürekli Ses Çıkartıyor Jotunheim, 09:11
Yeni Üye Forumu - Megalamphodus Megalopterus (siyah Fantom Tetra) Sorusu Marinette, 02:00
Amerikan Tetraları - Su Üstünde Beyaz Yumurta Benzeri Baloncuklar Var neomeo, 00:56
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Jbl Manado Ve Aquabasis Kum Cihanturk 08:06
- Özel Tür Lepistesler Kampanya Da FULL RED MEHMET 07:55
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar Mükemmel Kan Hattı FULL RED MEHMET 07:55
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 07:55
- 3’lü Set Akvaryumlar FULL RED MEHMET 07:55
- Lepistes,aymoly,plati,vatoz,mickey Mouse Plati EKAR 07:54
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 07:54
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 07:45
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 07:45
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 07:45
- 5-6 Cm Cüce Vatoz SinanBulut 03:10
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 02:34
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 02:34
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 02:17
- Akvaryum 30*30 metsi 02:17
- Full Spectrum Zaman Ayarlı Akvaryum Aydınlatma Standart Moss 01:36
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:17
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:17
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:17
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:17
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:17
- Aquael Leddy 60 Xl Sessiz Motorlu Ers1905 00:04
- Bakımı Kolay Zeytin Bitkisi Metinmert Yiğit 23:52
- 40x40x40, Resun Air 8000,haqos Expro 500, Yati Kök MurathanM 23:46
- Geophagus Arıyorum MurathanM 23:46
- Bohem Akvaryum, Mobilyalı, Kapaklı,100x40x50 200lt Pena 23:14
- Acil! Acil! Full Set Veya Parça Parça heydu 22:46
- Tasarım Değişikliği Sebebi İle Satılık Bolbitis joko29 22:35
- 60x40x40 Mobilyalı Akvaryum Arıyorum zekigonlum 22:17
- Fundulopanchax Gardneri-nothobranchius Guentheri Cyber_Scout 21:47
- Beta Albimarginata - Fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout 21:47
- Magnezyum Nitrat Cyber_Scout 21:47
- Tubifex , Reeflowers Betta Yem Cyber_Scout 21:47
- Amazon Hançeri-cryptocoryne Crispatula Cyber_Scout 21:47
- Sulawesi White Orchid Karides Arıyorum ALP85 21:44
- 120×50×50 Yan Sumplı Süper Görsel AquaMan 21:08
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 20:58
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:58
- 2.67 Tüp Furcifer 20:23
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 20:23
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 20:23
- Creaqua Nano Elit Furcifer 20:23
- Aquael Ultra Filter 900 Uriel 20:22
- Apistogramma Macmasteri Red Shoulder barsbingul 20:07
- Christmas Moss sametyildiz 19:24
- Yetişkin 1e3d Melek sametyildiz 19:24
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 19:07
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 19:07
- 200+ Cüce Vatoz Yavrusu Koksal Gurkan 19:07
- Afrika Cichlidleri devito 18:49
KULLANICILAR
- 90 Online Kullanıcı, 49 Üye
Online Kullanıcılar
sina cen,
hashüs,
Dotkor,
MiSoSiKiaN,
mertmentes,
Kemalk41,
yokte,
nejalt,
Gastropoda,
Sadel,
ridvancetin,
Lorian41,
Tayfun.simsek,
yajajay,
osmandbnl,
erimgorgulu,
Sture16,
AtlasPoyraz,
olcay14,
Ömer Y.,
mrah,
EKAR,
Uğurlu Lepistes,
Mahir06,
BuRAK,
CMDTetra,
emrepablo11,
sakpolat,
Umt61,
Aquarist101,
Orhan76,
Rafayel,
SÜMER_38,
DenizUlucutsoy,
İnci Kefali,
ardaagnaday,
huzur,
incaia,
Samnastrp,
Diplomi_rlei,
Eldurmaz,
Tahirbgc,
Zaid,
MCY4,
serkan_tc,
Metinmert Yiğit,
Hidro Dinamik,
22sfen,
Cihanturk,
User0607,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.

