ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
haktan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Nisan 2015 15:03
Son Ziyaret:
06 Ekim 2020 17:14
Toplam Mesaj:
57 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
haktan grel
Doğum Tarihi:
08 Temmuz 1991
Yaş:
32
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

haktan grel

SON 10 MESAJI

Bitkili Akvaryum Yavruluk Hakkında.
Arkadaşlar 100 litre bitkili akvaryumum var içerisinde 5 tane Full red lepistes 4 tane Black molly 3 tane Aykuyruk molly 4 tane Plati 15 civarı da neon var.Şuan lepisteslerin 2 tanesi hamile 1 tanesinin karnı diğerine oranla oldukça şiş yavruluk var elimde şuan ve bir tane 50 cm lik boş akvaryum var fakat hava ekipmanından başka ekstra bir ekipmanım yok ısıtıcı gibi bu lepistesleri ana tankta yavruluğa mı ayırayım yoksa 50 cm lik akvaryuma mı koyayım dediğim gibi ısıtıcı yok ama oda sıcaklığında olabilir mi ?
120 Litre Bitkili Canlı Doğurgan Tavsiye.
Kesin ful red olacak Siyah moli değerlendireceğim teşekkür ederim.
120 Litre Bitkili Canlı Doğurgan Tavsiye.
Başka ne türler koyabilirim yanına renklerinin canlı olması önemli.
120 Litre Bitkili Canlı Doğurgan Tavsiye.
3 e 7 dişi fazla olur biraz bir kaç tür daha besleyeceğim zaten 1 2 ay sonra yavrudan başımı alamam her türden 1 takım beslemeyi düşünüyorum.
120 Litre Bitkili Canlı Doğurgan Tavsiye.
Aslında bu iki türün renkleri çok hoşuma gidiyor ama kırmakta istemem o zaman full red tek tür lepistes beslerim bu arada erkek dişi oranı ne olmalı ve yanına başka ne balık tavsiye edersiniz.En az 10 tane tetra neon almayı düşünüyorum.
120 Litre Bitkili Canlı Doğurgan Tavsiye.
Arkadaşlar merhaba 120 litre bir akvaryumum var kuralı 3 gün oldu dün bitkileri ektim canlılar için tavsiye bekliyorum nadir tür ve görseli güzel balıklar edinmek istiyorum.Bir de aklımda bir soru var full red lepistes ve moscow blue lepistes beslemek istiyorum bu iki türün birbiri ile çiftleşip ırkı bozma riski var mıdır şimdiden teşekkürler .
Bitkili Akvaryuma Geçiş.
Şuan aklımda sadece tabana çim görünümü ve mango ya moss sararak ağaç görünümü vermek var çok yüksek bitkileri sevmiyorum balıklar kaybalıyor arasında :) belki 1 2 tane yavruların saklanması için orta boy bitki olabilir.
Bitkili Akvaryuma Geçiş.
Bugün tel olayını araştırdım tabana moss yapıcam tüle sarıp .Taban için hagen uygun olur mu ?
Bitkili Akvaryuma Geçiş.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim benim ki başlangıç seviyesinde bir bitkili olacak sadece istediğim dekor kütüğe moss sarmak ve mümkünse zemini çim gibi yapmak.Işıklandırma konusunu inceledim baya fakat armatür fiyatları oldukça pahalı şuan 1 floresanlık kapağım var 1 tane daha eklesem 2 adet floresanla bu sistemi çözebilirmiyim. Bir de bitkili tanklarda tecrübeli arkadaşlar maliyetlerini yazabilirse 3 aşağı 5 yukarı bir fiyat oluşur kafamda şuan akvaryum ve dış filtre dışında diğerlerinin maliyetinden birhaberim.
Bitkili Akvaryuma Geçiş.
Arkadaşlar merhaba şuan 140 lt hacme sahip malawi tankım var .100 cm (200 lt) lik yeni bir tank alıp malawileri o tanka taşıyıp elimdeki tankı bitkili yapmak istiyorum.İnternetten çok fazla video izledim ve kökün üzerine sarılıp ağaç havası verilen bitkiler çok hoşuma gitti benim istediğim bu şekil bir bitki ve zemini çimle kaplamak daha fazla bitki istemiyorum belki kaya vs yine bitki sararak kullanabilirim.Şimdi benim merak ettiğim bu bitkiler için co2 sistemine gerek var mı ?bir de ışıklandırma nasıl olmalı tek floresanla aydınlatma işini çözebilirmiyim.Tabi birde zemin konusu var o konuda da bilgi istiyorum şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.