ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
theycallmealpha
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Mayıs 2014 12:02
Son Ziyaret:
25 Mayıs 2020 15:18
Toplam Mesaj:
142 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yigithan Kaya
Doğum Tarihi:
24 Mayıs 1998
Yaş:
25
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci-Student
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Flowerhorn Ağzı Çenesi Komple Parçalanmış
Öncelikle bu türler birbirleriyle beslenmemesi gereken türler. Nattereriler en az 4-5li sürüler halinde beslenmesi gereken türler yoksa strese girebilir. Flowerhorn türüde aşırı agresif bir tür olduğu için yalnız beslenen bir tür. Size önerim Nattererileri ve Flowerhornu elinizden çıkartıp sadece oscar beslemeniz. İyi forumlar
Oscar Astronot Balığı
[QUOTE=İbrahimm]Arkadaşlar merhaba,

Albino veya tiger olması farketmiyor eş tutuyorlar...Benim oscarlar farklı tür eş tuttu ve şuanda 5. kez yumurta döktüler...Yumurtaların 3. günü bu durumda ne yapmalıyım acaba? Diğer 4 kez yumurta döktüklerinden sadece 30 civarı yavru aldım ama yaşatamadım. 1.gün kuluçkaya aldım olmadı,2. gün kuluçkaya aldım olmadı.Konu açtım cevap veren yok maalesef...Aldığım yavruları küçük bir akvaryuma koymuştum acaba onun yerine belli bir süre yavruluğa mı aktarmalıydım? En son kuluçkaya koyduğumda yumurtaların hepsi mantarlaştı ve bozuldu, halbuki metilen mavisi de ekledim...Bizlere fikir verecek arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...Yumurtalar ziyan oluyor maalesef...[/QUOTE]


Kuluçkaya almanıza gerek yok, astronotlar yavrularına bakarlar, 2-2.5 santimetreye ulaşana kadar ayırmayın. Bu süreçte artemia ya da kuru grenül yemleri toz haline getirerek verebilirsiniz ve akvaryumda herhangi bir hastalık olmadığı durumda kesinlikle metilen mavisi dökmeyiniz.
Çekvalf Yanlış Mı Taktım
Büyük ihtimalle bir tıkanıklık olmuş olabilir, çıkış noktalarını kontrol edin. Hava gelişinin yönü siyah taraftan şeffaf tarafa doğru olması gerekiyor.
Akvaryumda Değişik Şeyler (cam Ve Lamba)
Net bir şeye benzetemedim. Akvaryum da yakın bir zamanda mı oluştu? Son zamanlarda herhangi bir değişim yaptınız mı tankta?
Senegal Bişiri Ankara
Sincan Çağlayan Alt Geçidi çıkışı.
Sump mı ? Dış Filtre mi ?
500 Litrelik akvaryumda Nattereri Piranha besleyecegim. Sump mı önerirsiniz Dış filtre mi. Sebepleriyle yazarsanız sevinirim.
120x50hx60 Nattereri kurulumu
[QUOTE=bahriferhat]

pirana candır:)))
[/QUOTE]
Maşallah :) Ne gibi önerilerde bulunursunuz..
120x50hx60 Nattereri kurulumu
Merhaba arkadaşlar konuyu güncelleyeyim istedim. Aynı zamanda haber verme Amaçlı yazıyorum. Kuruluma okulların bitimiyle başlıyorum tank boyutlarında değişiklik olabilir tam olarak belli değil ama 150 Cm ye Çıkma ihtimali var. Dekor olarak silis kum ve kökler olucak. Sağlıklı hobiler..
Şoktayım Biri Bu Olayı Açıklaya Bilir mi :)
Mahmut abi ama akvaryumcularda uzun süre bulunmuyorki bir balığın ortalama durduğu süre en fazla 2 Hafta. Bunlar 3 Yıldır varmış...
ANKARA DA Kİ AMERİKANCILAR..
Hacim 100x50x40h 200 LT yazın 400Lt olucak

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.