ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
milou
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Haziran 2013 14:49
Son Ziyaret:
16 Ocak 2024 22:48
Toplam Mesaj:
51 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet tuna
Doğum Tarihi:
16 Mayıs 1975
Yaş:
48
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

tuna

SON 10 MESAJI

Regülatör marka tavsiyesi..ista?jbl?
İyi akşamlar...jbl ya da istanın regülatörünü düşünüyorum, ama iki markanın da bir kaç seçeneği var.Bu iki markanın regülatörünü kullanan arkadaşlardan eksilerini ve artılarını duymak istedim..Belirtirseniz sevinirim..ama lütfen,lütfen yerli tavsiyelerinde bulunmayın çünkü bıktım!!.jbl ya da ista kullanan arkadaşlarımdan tavsiye dinlemek istiyorum..İyi akşamlar dilerim.
milou2014-03-04 18:02:07
**Elodea bakımı budama işlemi.**
İyi akşamlar..elodealarınızı dalın ortasından kesip,kestiğiniz kısmıda kuma tekrar dikebilirisiniz..Böylelikle hem çoğaltmış olur hem de uzamaya devam ederler..Ben öyle yapıyorum işe yarıyor.
milou2014-02-06 22:08:10
Cuba ve çöpçü balığı..
Merhaba..Cuba bitkim bol miktarda var, malesef sabah uyandığımda hepsi akvaryumun tepesinde oluyor..Kökleri kısa olduğu için ve çöpçülerim eşelemesinden dolayı devamlı yeniden ekmek durumunda kalıyorum..Bi pratik yolu varmıdır?Çöpçülerimi çıkartmakta istemiyorum.Cubalarım parçalar halinde olduğu için telede nasıl yerleştirebilirim onu da bilmiyorum.
milou2014-01-21 00:26:14
İstanbulda selenoid valf alabilceğim yerler..
[QUOTE=Bahadır AYDINLI]İstemihan bey ben buharli utu tamir eden bir yerden almistim fiyati 15 lira idi akvaryumcularda ayni malzeme 50 TL civari İstanbul u bilmiyorum ama fikir olur belki iyi akşamlar[/QUOTE]
Cevap için teşekkür ederim Bahadır bey..Peki hangi marka ve memnunmusunuz? bi kaç haftadır düşünüyorum almayı marka olarak Amisco çok öneriliyor ama işte gidip alayım desem nerde bulabilirim..Perpaya gitmeyi düşünüyorum,boşu boşuna çıkmakta istemedim.


[QUOTE=milou][QUOTE=Bahadır AYDINLI]İstemihan bey ben buharli utu tamir eden bir yerden almistim fiyati 15 lira idi akvaryumcularda ayni malzeme 50 TL civari İstanbul u bilmiyorum ama fikir olur belki iyi akşamlar[/QUOTE]
Cevap için teşekkür ederim Bahadır bey..Peki hangi marka ve memnunmusunuz? bi kaç haftadır almayı düşünüyorum .Marka olarak Amisco çok öneriliyor ama işte gidip alayım desem nerde bulabilirim..Perpaya gitmeyi düşünüyorum,boşu boşuna çıkmakta istemedim.
[/QUOTE]
İstanbulda selenoid valf alabilceğim yerler..
İyi akşamlar...İstanbulda selenoid valf satın alabilceğim yerler nereleridir? Kurtuluşta oturuyorum..Perpa da varmıdır? ya da internet üzerinde online satın alabilceğim bir site önerebilirmisiniz? İyi akşamlar dilerim.
Bitki akvaryumu kurulumu sorunu
İyi günler Hakan bey..Zeminde hagenin siyah kumunu kullanıyorum..siyah kum ve yeşil bitkiler akvaryuma ayrı bi hava katıyor..Cenaze evi gibi olmuyor, içiniz rahat olsun..Tabi bu benim fikrim :)..Sizin seçiminizde çok güzel olmuş..İyi günler dilerim..
milou2014-01-09 16:15:56
Selenoid valf nerelerde satılır..
[QUOTE=fatihsahin]Bugün ben de aldım. Amisco marka ikiyuzyirmi volt akim yokken kapali olan modelden. Regulatoru de götürdüm birkac rekor kullanıp bağladılar elli lira verdim hepsine. Baglayacaktim ama hevesim kursagimda kaldi co2 tupumu doldurtmustum arabada gelirken emniyet supabi atmış. Butun gazi boşaldı tup de bembeyaz buz oldu :( suan balkonda bosaliyor regulator de masada bana bakıyor. [/QUOTE]

Geçmiş olsun Fatih bey,umarım sorununuzu sağlıklı bi şekilde çözersiniz..Ben de tüp oldumu bi tedirginlik duymuyor diğilim..Geceleri yatmadan baya bi kontrol ediyorum..Size sormak istediğim,amisco demişsiniz..Tavsiye edermisiniz o markayı?
Selenoid valf nerelerde satılır..
[QUOTE=AMFİBİ]Merhaba.
Yakınınızda bir sanayi sitesi varsa, PNÖMATİKÇİlerden tedarik edebilirsiniz.
[/QUOTE]
Cevap için teşekkür ederim Mustafa bey..Son bi sorum daha olucak,bana önerebilceğiniz bir marka var mı? İyi akşamlar dilerim...
Selenoid valf nerelerde satılır..
Merhaba..Selonoid valf arıyorum,nette ya da istanbul içi alabilceğim (italyan marka tercihim) bilen bi arkadaş var mı?
Sekiz Bacakli Guzelim ;) hamarat tarantulam..
Emeğinize sağlık.Harika bi rengi var,nazarsız sağlıklı bi yaşam onun olsun...Benim de bearded dragonlarım vardı.Malesef yemleri yüzünden dayanamayıp vermek zorunda kaldım...Blaptica dubai beni benden almıştı,başlarda herşey güzel gidiyordu ama kolonideki böcek sayısı artmaya başladıkça, firarlar oluyordu..En ufak gölgeye bile fırlar olmuştum :)..Sürüngenler güzel ama canlı yemden dolayı bidaha bakarmıyım bilemiyorum..Lafı uzattım, kusura bakmayın..Yeniden nazarsız sağlıcakla büyütün canlılarınızı...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.