ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
oguzc12
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Şubat 2012 20:00
Son Ziyaret:
29 Temmuz 2016 03:14
Toplam Mesaj:
86 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Oğuzhan Beydoğan
Doğum Tarihi:
13 Ocak 1995
Yaş:
29
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Oğuzhan Beydoğan

SON 10 MESAJI

Sarı prenses yumurtladı
Arkadaşlar 2 balığımın 15-20 gün önce falan yumurta aldıgını farkettim şuanda yavaş yavaş bırakıyorlar ama 2 gün oldu bırakmaya başladılar şuan ağızları hala dolu ben akvaryumda 7 - 8 tane gördüm ancak taşların arasına saklanmışlar dişiler ayrı bir tanktaydı 10 gündür ikiside çok küçük balıkların baya aç kaldılar bazen yavruyu görünce ağzına alıyor sizce yermi yada ne yapmam lazım? 2 taneler korkuyorum hepsini yemelerinden en kötü bu akşam kusturup besleyeceğim balıkları.
Onur Nergiz2013-04-22 19:02:11
Filtre balıkları çekiyo :S
Bu balıkçılara güvenilmez ya gene yaptılar yapıcaklarını en sonunda kavga edicem o olucak  Teşekkürler 
Filtre balıkları çekiyo :S

SeaStar İç Filtre HX-1280F aldım akvaryum için 35 tl ye akvaryum 100 lt 6 tane yavru sarı prenses var ama sarı prensesleri kendine çekiyo sanırım filtre rahatsız oluyolar ne yapabilirim :S

Balıkların her yer kanlandı :S
Ne yaptı bilemicem arkadaşlar çok sağolun ama bütün balıklarım öldü sadece sarı prenseslerimde bişey yok onlardada çok garip ki hiç bişey yok bütün icemanlar öldü 50 tane yavru çıktı onlarda öldü ne yapalım baştan kurucaz artık.
Balıkların her yer kanlandı :S
Arkadaşlar balığım resmen 2 ye bölündü öldü kafası çürüdü döküldü sonra balık öldü yani bu ne ya :S
Balıkların her yer kanlandı :S
Güzel bi yem tavsiye edebilirmisniz ?
Yunus kuma sürtünme (Resimli)
[QUOTE=aziyah] Arkadaşlar bu kuma sürtünme olayını yıllarca yaşadım her şeyi denedim ama tam olarak bi sonuç alamadım ama bir gün tesadüfen balıklarımın derisi yüzgeçleri kan topladı kızarmaya başladı teker teker ölürken hastaları bir başka akvaryuma (150 litre tank) 1 litre kendi suyla falgy 1 kapak ilaçla 5 -7 saniye banyo yaptırıp attım ayrı alarak bu akvaryuma yoğun metilen mavisi ve 4 kapak flagy şurup attım 4 gün sonra taş gibi oldular. Baktım flagy bir zararı yok ana koloni tankıma da 400 litre 5 kapak döktüm işe bakın ki artık hiç biri kuma sürtünmüyorlar. mantık olarak düşünürsek flagy 125 mg/5ml parazit ilacı neden daha önce düşünmedim. balıklarım yunus ciklet. 
arkadaşlar muhtemelen işe yarayacak bir teşekkürü çok görmeyin 

Birde arkadaşlar asıl bu tedavi şekli sonu ölüm olan yüzgeç kızarıklığı, deri kızarıklığı ve deri yüzgeç kan toplaması hastalıkları için geçerlidir. 
[/QUOTE]
Son bi balığım kaldı iceman ona deniycem hastalıgın ismini bulamadım ama aynı senin söylediğin yarın hemen alıp deniyicem teşekkürler.
Balıkların her yer kanlandı :S
Yem kırmızı protein ağırlıklı besliyorum sanırım arada bi sebze veriyorum sarı prenseslerime hep toz yem verdim 1 yıl oldu küçükler artemia çıkarttım sarı prensesler yemiyo yavrulara deniycem onlarda yemezlerse toz atarım 
Balıkların her yer kanlandı :S
Dediklerinizin hepsini yaptım akvaryum tuzu vardı tablet 2 tane attım sonra akvaryumdan biraz su aldım içine kaya tuzu erittim ilaç var bi tane onu sıktım bi de metilen mavisi 2 dk sonra balığı içine attım 10 dk durdu sonra tekrar akvaryuma aldım yavruların yanında aldım yavruları yavrular 50 tane varlar 5 6 ölü var.Annelerinin 2 gün önce hiç bişey yoktu 2 gün oldu hasta olalı ölmemesini istiyorum ya hastalığın adını bilmiyorum hiç biyerde yok balık süper sağlam rengi falan süper ama kafasına yakın üst yüzgeçte sanki zedelenme var gibi ve gittikçe sırt yüzgeçine azar azar dağılıyo sanki orayı çürütüyo gibi :/

Akvaryumdaki bütün icemanlar öldü yavru sarı prensesler çöpçü ve dişi balık hariç sadece iceman lara bulaşıyo anlayamıyorum :S
oguzc122013-01-19 05:27:27
Balıkların her yer kanlandı :S
Ağzına yumurta alan balığımda hasta oldu kusturuyım diye yoğurt kabına alırken hepsini bıraktı şimdi balıkları koydum sağlamlar yavruları yani 40 tane falan varlar dişi baya hasta ne yapmalıyım yalnız acele ederseniz balık yarın falan ölebilir hastalık dün oluştu.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 24 Online Kullanıcı, 13 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.