ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Teknosever
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Aralık 2011 20:22
Son Ziyaret:
09 Ağustos 2015 22:12
Toplam Mesaj:
217 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
CİHAN ÇAKMAK
Doğum Tarihi:
20 Haziran 1999
Yaş:
24
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

CİHAN ÇAKMAK

SON 10 MESAJI

melek lepistesi yer mi?
Akvaryumin kucukse boyle bir aksiyona girismeseydin melek hem yavrular(yavrular icin cok buyuk tehlike)icin hem lepistesler icin bir tehdit.
Moli Ve Lepistes Beslemişler Bir Bakarmısınız.
Canlu doguranlar akvaryum buyuk oldugu surece rahat rahat yasarlar lepistes ve molly birlikte iyi cift olurlar ama aralarina velifera atmayin o biraz vahsi bir balik o yuzden bazen rahat vermiyor ama lepistes sayisini cok tutarsaniz iyi olur.
Molim Yavruları Yedi
Bence kasmayin fazla olenler dayaniksizdir ayri akvaryum falan ayarlamayin gerek yok hepsinin karnini doyurun yeter kalan saglar saglam yavrulardir her dogum yuzde yuz verimli olmaz.
sizce Nasıl
[QUOTE=yunuss60]Evet sanırım ışık yetersiz yenisini lmam gerek bide suyum  berrak değil sebebi nedir? yavruluk filan kullanmama gerek var mıdır?[/QUOTE]

Motor yetersiz olabilir yavruluk almak size kalmış ben senelerdir nesilden nesile kovanın içine ısıtıcı koyup onunla büyüttüm tüm lepisteslerimi :)
Kücük üretimhanem :)
Ben yavrularım için marka yem vermiyorum normal kırmızı yemlerden veriiyroum anaçların yanına saldımmmı o zaman sera flora ya alıştırıyorum normalde artemia veriyorum ama bazenleri işte o kırmızı yemden veriyorum.Birde bence anaç akvaryumuna hiç değilse 10 tl lik motordan yada 10 tl lik dış motordan alsanız bence iyi olur. 
Alman lepisteslerimin yanına Leopar Lepistes koydum ve facia:(
Bir grup ile tutturdunmu onu bozmayacaksın ısısını falan hiç oynamayacan motor sürekli açık durucak içini elini sokmayacaksın zaten lepistesler çok çabuk ürüyor eğer uygun ortamınız yoksa ithal lepistes beslemeyin derim.
Valiferam Kayboldu
Veliferalar azgın balıklardır sinirlendiklerinde kafasını vururlar velifera için uzunluğu 80 cm olan akvaryum gereklidir sizin balığınız büyük ihtimalle atlamıştır siz çevresine iyi bakın.
molimin hastalığı nedir
Fotoğraf çekersen kesin bişey söyleyebiliriz
Lepistesim Az Yavruladı
[QUOTE=Cyristal]Yavru Lepistesler Şu An Ana Akvaryumda Geçiniyorlar Sizce Ayırmalımıyım Yavruları ? Ayırırsam Bile 30 Litre Akvaryumada Koyabilirim ?[/QUOTE]

Koyabilirsin ama arkadaşların dediği bilgiler yanlış lepistesler yeni girdikleri üreme döneminde ilk girdikleri zaman böyle az veriyor sonradan bu sayı çıkıyor aslında siz üreme döneminin başındayken almışsınız gayette iyi davranmışsınızbu sayı gitgide artacaktır birde karında siyahlık var hala diyorsunuz 1 gün içinde geçmezse daha doğuracak demektir 30 lt akvaryumda yavrulara bakabilirsiniz ama ben o akvaryumdada ısıtıcı olmasını tavsiye ediyorum eğer ben ısıtıcı alamam diyorsanız plastik yavruluklar var onu akvaryuma koyun içinede yavruları koyun büyürler.
Doğum sonrası .
Filtreye saten ince kadın çoraplarından geçir çok etkili bir yöntem ondan sonra 9 lt lik akvaryuma alm ama ben ona ısıtıcı alıp motor alıp masraf edemem diyorsan tül yavruluk kullan veya plastik ufak yavruluk var onu kullan ama eğer akvaryumda büyüsünler diyorsan canlı bitkiyle donat sonra normal satılan bitkilerden 1-2 tane al 2 taneden fazla alma ben tül yavruluk veya plastik yavruluk yolunu öneririm hem ekonomik hemde faydalı bir çözüm ha birde akvaryumun büyükse ortaya sineklikde yaptırabilirsin ama biraz tecrübe lazım hava silkilasyonu iyi sağlaman lazım forumda bunun gibi sistemler var ben 2 sistem kullanıyorum 1 sineklik 2 tül yavruluk kolay gelsin...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.