ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Emre ÜSTÜNTAŞ
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Aralık 2010 17:10
Son Ziyaret:
18 Aralık 2012 17:29
Toplam Mesaj:
844 [0.17 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre ÜSTÜNTAŞ
Doğum Tarihi:
05 Nisan 1994
Yaş:
30
İl:
Bursa
Meslek:
Mesleki lise ( CnC Torna ve Freze)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Emre ÜSTÜNTAŞ.
100x50x50 AFRA JALO REEF-AFRA CoBuE-DEMASONİ
100x30x45h Yavru tank..70x30x25h BOŞ AKVARYUMUM

SON 10 MESAJI

Yavru Demasonilerin bant bozuklukları.. Önerisi olan var mı ? :(
Konudan epeydir uzak kalmıştım gördüm ki öldürülme olayları ele alınmış. Bir canlıya kıyıcağıma alır bakar büyütürüm. ayrı bir akvaryum kurarım benim işim üretip para kazanmak değil sadece kendilerini döndürsünler yeter. Bantı bozuk yavrularıda yiğenime  arkadşalarına ( bakabilecek kişilere ) veririm en azından günahlarına girmem zaten akvaryumda onlara eziyet ederek veballerine yeterince giriyorum.  Şuan elimden çıkartalı uzun zaman oldu demasonileri daha professional şekilde üniversiteden sonra başlamayı düşünüyorum bilirsiniz ki akvaryum işi paraya dayanır ve vakit ister suan için ayıracağım vakit yok onlara. Akşan karşılarına geçer izler yemini suyunu değiştirirm bu bana göre ilgilenmek değil. Ben hepsini yakından takip edicek kadar vakit bulduğumda tekrar akvaryumumu kurucam suan için elimdeki tüm balıkları satıcam şehir dışında ünv. ve evde bilgili kimse yok anca yem atarlar o kadar. Ben buna razı olamam.
Demasoni - Afra jalo - Afra cobue(En Yeni Resimler syf:14 !! )
Hobiyi bırakıyorum. 100x50x50  -  100x30x45 lik profil sehpalı akvaryumlarımı , 9 adet damızlık iceman kolonisi ve 200+ yavrusu , afra jalo , afra cobue , bemba olarak balıklarımı, filtreleme  ekipmanlar herşey dahil satıyorum. 
Demasoni - Afra jalo - Afra cobue(En Yeni Resimler syf:14 !! )
SON DURUM:
 
Demasonilerimi elden çıkartıyorum. 12 adet yavru bemba alıp yola devam edicem. afra jalo , afra cobue ve icemnlr 1e3d olarak kalıcak.
Demasoni - Afra jalo - Afra cobue(En Yeni Resimler syf:14 !! )
Hiç çekinmediler kardesim maşşallah doymuyorlar :) Şimdi pet şişeden kuluçka yapıyorum. 2 iceman dişim yavru almıştı birinin 18. günüydü baktım akvaryuma ufak ufak salmaya başlamış. Balığı yakalarken diğer  6 günlük balığım yumurtaları tükürür gibi oldu şaşırdım hiç başıma gelmemişti oysa hemen kusturdum nedense.  Şuan ona kuluçka yapıyorum
Demasoni - Afra jalo - Afra cobue(En Yeni Resimler syf:14 !! )
Yemlerime ekleme yapmayı düşünüyorum. 
+tropical spriluna forte
+dainichi veqqe fx 1mm
+tropical vegatabin a
+tetra pro vegatable
+sera flora
+tetra bits

olarak eklemeler yapacağım bugün yarın alırım yemleri yaramazlara :) kurlar başladı afra jalo ve cobuelerde. Demasonilerde azda olsa kurlaşma var erkekler baskın olanları belli oluyor zaten :) iceman ve sp ler ayrı bir tankta icemanlardan yavru almaya bıktım diye bilirim ( maşşallah ) en az 2 balığın ağzı hep dolu :).
Demasoni - Afra jalo - Afra cobue(En Yeni Resimler syf:14 !! )
Vazgeçmek değil aslında demalar üzdü beni afra jalo ve cobueler kalıcak. Yeni dema yavru bakıcam ama bir 7 ay daha sabredemem artık o kadar hevesim kalmadı damızlık almakta tuzlu kaçıcak. Napsam bilemedim...
Demasoni - Afra jalo - Afra cobue(En Yeni Resimler syf:14 !! )
Akvaryumu demasoni için kurdum abi biliyorsun. 7 Ay gözüm gibi baktım gece gündüz akvaryumla uyuya kaldım :) Fakat bu olay beni o kadar çok üzdü ki akvaryumu bırakıcaktım can sıkıntısına. Tekrar dema kolonisi kurucam biraz büyük olucak alacaklarım inşallah bir kaç plan kuruyorum suanda. Demadan vazgeçmem :)
Demasoni - Afra jalo - Afra cobue(En Yeni Resimler syf:14 !! )
Demasonilerim için bu emeğin boşa harcanmış olması bir hayli üzdü beni açıkçası.
DEMASONİLERLE NİHAYET YİNE, YENİ, YENİDEN (YENİ FOTOLAR SAYFA 3'DE)
[QUOTE=babur alimov]Emre kardeşim kaç aydır sendeler ve boyları ne durumda demosonilerinin.
Geçen hafta bir satışta olan demosonilerimden birisi yumurta almış benim şaşırdığım aralık doğumlu bir demosonimin yavru almasıydı, yaklaşık 3 yıldır demosoni besliyorum bu başıma ilk defa geldi ama çok güzel bir  şey kısmet olursa bugün akşam yavruları alacağım herkese bol yavrular dilerim saygılarımla.
Bu arada balıklarınız çok güzel formları gayet iyi görünüyor. [/QUOTE]

Biraz geç oldu ama :) Demasonilerim 7 aydır bende fakat   5 cm olan erkeğimde var  3 cm olanlarda yanık kaldılar çok canım sıkıldı 7 aylık emeğim herşeyim boşa gitti demasonileri elimden çıkartıp yeni balık alacağım buda maddiyat biraz onu ayarlamaya çalışıyorum hevesim kaçtı resmen demasoni akvaryumu kurdum ve demalarımı çıkartıyorum 7 ay gece gündüz emek verdiğim demalarım ... Üzücü bir durum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.