ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kimyager016
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Mayıs 2017 22:53
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Semih Kesimaloğlu
Doğum Tarihi:
09 Şubat 1989
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Semih Kesimaloğlu
130*52*50 Thorichthys Meeki (Ateş ağız)
50*30*45 Yavru tank (en kısa )
SON 9 MESAJI
Hastalık-doğru Teşhisi Koyamadım
Akvaryum Kapasitesi (litre): 300
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Toplamda 7 adet Ateş Ağız, boyları 4-5 cm
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon: Lifetech 839 - 1500/H
Yemler: Dainichi, tetra, dondurulmuş kan kurdu, dondurulmuş artemia, dana yüreği ev yapımı.
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Hiç birşey kullanmadım.
Hastalık belirtileri:
1. Numaralı ateş ağız iki gündür hep saklanıyor, arada titrediğini görüyorum, diğerlerinin yanına gittiğinde bu 1 numarayı kovuyolar, yeme gelmiyor iştahsız. Beyaz benek yada dış parazit izine rastlamadım. Sizce ne olabilir? (Stres diyorum ama iki gün oldu ve stres olabileceği hiç bir değişiklik yaşanmadı)
2. Numaralı ateş ağız iştahı var sadece rengi diğerlerine göre daha bi koyu ve kırmızı olması gereken solungaçı turuncu ve sanırım yüzgeç erimesi var gibi. Dış parazitten de şüpheleniyorum. (2 numaralı balıklar aynıdır.)
Doğru teşhisi koymamda yardımlarınızı rica ediyorum.
Sağlıklı hobiler.
Resimler:
[IMG]https://i.hizliresim.com/Np7zkN.jpg[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/kblqGm.jpg[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/V0bk0V.jpg[/IMG]
Akvaryum Kapasitesi (litre): 300
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Toplamda 7 adet Ateş Ağız, boyları 4-5 cm
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon: Lifetech 839 - 1500/H
Yemler: Dainichi, tetra, dondurulmuş kan kurdu, dondurulmuş artemia, dana yüreği ev yapımı.
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Hiç birşey kullanmadım.
Hastalık belirtileri:
1. Numaralı ateş ağız iki gündür hep saklanıyor, arada titrediğini görüyorum, diğerlerinin yanına gittiğinde bu 1 numarayı kovuyolar, yeme gelmiyor iştahsız. Beyaz benek yada dış parazit izine rastlamadım. Sizce ne olabilir? (Stres diyorum ama iki gün oldu ve stres olabileceği hiç bir değişiklik yaşanmadı)
2. Numaralı ateş ağız iştahı var sadece rengi diğerlerine göre daha bi koyu ve kırmızı olması gereken solungaçı turuncu ve sanırım yüzgeç erimesi var gibi. Dış parazitten de şüpheleniyorum. (2 numaralı balıklar aynıdır.)
Doğru teşhisi koymamda yardımlarınızı rica ediyorum.
Sağlıklı hobiler.
Resimler:
[IMG]https://i.hizliresim.com/Np7zkN.jpg[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/kblqGm.jpg[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/V0bk0V.jpg[/IMG]
Kök Ve Sarı Su Çözümü (resimli)
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu acil olarak nitelendirmemin sebebi, uzun zamandır hastalığım dolayısı ile müdahele edememem ve durumun kötüye gitmesidir. Resimlerde pek belli olmuyor lakin su hafif sarımsı ve partiküller çok.
300 litre tankımda 7 tane ateş ağız, 4-5cm boylarında bulunmakta. İki tane köküm var resimlerde görebillirsiniz. Tankımı kuralı 30 gün oluyor, balıklar 20 günlük. Balıkları tanka attıktan 5 gün sonra bi kaza geçirdim ve 12 gün boyunca hastanede yattım, dolayısı ile tanka sadece kardeşim tarafından yemleme yapıldı. Akvaryum suyum sürekli hafif sarımsı ve su içerisinde partiküller uçuşmakta. Zaten kumun üzerinde kök parçalarını ve topak topak kahverengi kök topakları gibi kirlilikler mevcut. Suyun düzenini bozmamak için 3-4 günde bir %20 dip çekimi yapıyorum. Zaten hastaneden ilk çıktığımda kumun üstü çok kötüydü. Ayrıca dip çekimini gündüz yapıyorum, akşama hemen kök topakları doluyor.
Kökleri: kaynatmadan koydum akvaryuma.
Dış filtremde; substrat, zeolit, aktif karbon, sünger ve elyaf kullanıyorum. (lifetech 839 - 1500/H)
Yemler; dainchi genellikle ve suya salınım yapmadılarını gözlemledim.
[IMG]https://i.hizliresim.com/brW8ad.jpg[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/vbqzD6.jpg[/IMG]
1. Suyumu daha sağlıklı ve berrak nasıl yapabilirim? önerilerinizi bekliyorum ve 3-4 günde %20 su değişimi suyun dengesini bozarmı?
2. Dış filtreme purigen koymalımıyım? veya herhangi bir su berraklaştırıcı malzeme varmıdır?
3. Hastaneden çıktığımda kökler pamukçuk yapmıştı iki tane cüce vatoz aldım 2 gün önce, faydası olur değil mi?
4. İç filtre gereklimidir?
Saygılarımla, iyi hobiler.[EDIT]kimyager016,2017-05-12 11:30:51[/EDIT]
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu acil olarak nitelendirmemin sebebi, uzun zamandır hastalığım dolayısı ile müdahele edememem ve durumun kötüye gitmesidir. Resimlerde pek belli olmuyor lakin su hafif sarımsı ve partiküller çok.
300 litre tankımda 7 tane ateş ağız, 4-5cm boylarında bulunmakta. İki tane köküm var resimlerde görebillirsiniz. Tankımı kuralı 30 gün oluyor, balıklar 20 günlük. Balıkları tanka attıktan 5 gün sonra bi kaza geçirdim ve 12 gün boyunca hastanede yattım, dolayısı ile tanka sadece kardeşim tarafından yemleme yapıldı. Akvaryum suyum sürekli hafif sarımsı ve su içerisinde partiküller uçuşmakta. Zaten kumun üzerinde kök parçalarını ve topak topak kahverengi kök topakları gibi kirlilikler mevcut. Suyun düzenini bozmamak için 3-4 günde bir %20 dip çekimi yapıyorum. Zaten hastaneden ilk çıktığımda kumun üstü çok kötüydü. Ayrıca dip çekimini gündüz yapıyorum, akşama hemen kök topakları doluyor.
Kökleri: kaynatmadan koydum akvaryuma.
Dış filtremde; substrat, zeolit, aktif karbon, sünger ve elyaf kullanıyorum. (lifetech 839 - 1500/H)
[IMG]https://i.hizliresim.com/brW8ad.jpg[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/vbqzD6.jpg[/IMG]
1. Suyumu daha sağlıklı ve berrak nasıl yapabilirim? önerilerinizi bekliyorum ve 3-4 günde %20 su değişimi suyun dengesini bozarmı?
2. Dış filtreme purigen koymalımıyım? veya herhangi bir su berraklaştırıcı malzeme varmıdır?
3. Hastaneden çıktığımda kökler pamukçuk yapmıştı iki tane cüce vatoz aldım 2 gün önce, faydası olur değil mi?
4. İç filtre gereklimidir?
Saygılarımla, iyi hobiler.[EDIT]kimyager016,2017-05-12 11:30:51[/EDIT]
Sarı Su Sorunu! Berraklaşmayan Su.uçuşan Pislikler
Merhaba arkadaşlar,
Yeni konu açmak istemedim hali hazırda bu konu üzerinden benzer olan sıkıntımı paylaşacağım.
300 litre tankımda 7 tane ateş ağız 4-5cm boylarında bulunmakta. İki tane kök üm var. Tankımı kuralı 30 gün oluyor, balıklar 20 günlük. Balıkları tanka attıktan 5 gün sonra bi kaza geçirdim ve 12 gün boyunca hastanede yattım, dolayısı ile tanka sadece kardeşim tarafından yemleme yapıldı. Benimde suyum sürekli hafif sarımsı. Zaten kumun üzerinde kök parçalarını ve topak topak kahverengi kök kılı gibi kirlilikler mevcut. Suyun düzenini bozmamak için 3-4 günde bir %20 dip çekimi yapıyorum. Zaten hastaneden ilk çıktığımda kumun üstü çok kötüydü. Ayrıca dip çekimini gündüz yapıyorum, akşama hemen kök topakları doluyor.
Dış filtremde; substrat, zeolit, aktif karbon, sünger ve elyaf kullanıyorum.
1. Suyumu daha sağlıklı ve berrak nasıl yapabilirim, önerilerinizi bekliyorum?
2. Dış filtreme purigen koymalımıyım?
Saygılarımla, iyi hobiler.
[EDIT]kimyager016,2017-05-11 22:35:42[/EDIT]
Merhaba arkadaşlar,
Yeni konu açmak istemedim hali hazırda bu konu üzerinden benzer olan sıkıntımı paylaşacağım.
300 litre tankımda 7 tane ateş ağız 4-5cm boylarında bulunmakta. İki tane kök üm var. Tankımı kuralı 30 gün oluyor, balıklar 20 günlük. Balıkları tanka attıktan 5 gün sonra bi kaza geçirdim ve 12 gün boyunca hastanede yattım, dolayısı ile tanka sadece kardeşim tarafından yemleme yapıldı. Benimde suyum sürekli hafif sarımsı. Zaten kumun üzerinde kök parçalarını ve topak topak kahverengi kök kılı gibi kirlilikler mevcut. Suyun düzenini bozmamak için 3-4 günde bir %20 dip çekimi yapıyorum. Zaten hastaneden ilk çıktığımda kumun üstü çok kötüydü. Ayrıca dip çekimini gündüz yapıyorum, akşama hemen kök topakları doluyor.
Dış filtremde; substrat, zeolit, aktif karbon, sünger ve elyaf kullanıyorum.
1. Suyumu daha sağlıklı ve berrak nasıl yapabilirim, önerilerinizi bekliyorum?
2. Dış filtreme purigen koymalımıyım?
Saygılarımla, iyi hobiler.
[EDIT]kimyager016,2017-05-11 22:35:42[/EDIT]
Ateşağız & Oscar Sevdası
Merhaba Gökhan Bey, canavarların maşallahı var[:nazar:]
Bende dün tankıma ekledim 7 tane yavru.
En son resim üzerine 1 ay geçmiş. Bu bir aylık sürede ne gibi bir gelişme olmuş ve aradaki farkı görmek isterim. Bir kaç görsel alabilirsem sevinirim. Ki eminim bir çok kişi bunu bekliyordur.
Saygılarımla.
Merhaba Gökhan Bey, canavarların maşallahı var[:nazar:]
Bende dün tankıma ekledim 7 tane yavru.
En son resim üzerine 1 ay geçmiş. Bu bir aylık sürede ne gibi bir gelişme olmuş ve aradaki farkı görmek isterim. Bir kaç görsel alabilirsem sevinirim. Ki eminim bir çok kişi bunu bekliyordur.
Saygılarımla.
Akvaryumdaki Sis?
Merhaba, sanırım kumunuzdan kaynaklı bir kalsiyum karbonat patlamasına benzettim. Mümkünse suyun ph ını ölçüp paylaşabilirmisiniz? Veya kum olarak ne kullandınız?
Saygılarımla.
Merhaba, sanırım kumunuzdan kaynaklı bir kalsiyum karbonat patlamasına benzettim. Mümkünse suyun ph ını ölçüp paylaşabilirmisiniz? Veya kum olarak ne kullandınız?
Saygılarımla.
Sajika Yada Ateş Ağız Hakkında Kararsızım
Merhaba, iyi hobiler. Ateş ağız bir çifti için uygun akvaryumunuz. Ama arkadaşlarında dediği gibi çok özenli çalışmalar gerektiriyor :)
Bu arada ateş ağızlar hakkında 2 haftadır yoğun bir araştırma ve biyotoplarını inceliyorum. Elimden geldiğince yardım ederim. Yakın zamanda akvaryum tanıtımımı ve başımdan gelen geçen tüm aksilik ve güzellikleri bir başlık altında aktaracağım [:D] Şuan benim haricimde iki üstadımız da ateş ağız akvaryumu kuruyorlar veya kurdular, onlardan da tabi ki destek alabilirsiniz.
Saygılarımla.
Merhaba, iyi hobiler. Ateş ağız bir çifti için uygun akvaryumunuz. Ama arkadaşlarında dediği gibi çok özenli çalışmalar gerektiriyor :)
Bu arada ateş ağızlar hakkında 2 haftadır yoğun bir araştırma ve biyotoplarını inceliyorum. Elimden geldiğince yardım ederim. Yakın zamanda akvaryum tanıtımımı ve başımdan gelen geçen tüm aksilik ve güzellikleri bir başlık altında aktaracağım [:D] Şuan benim haricimde iki üstadımız da ateş ağız akvaryumu kuruyorlar veya kurdular, onlardan da tabi ki destek alabilirsiniz.
Saygılarımla.
Yeni Flower Horn ' Um Henüz Bir İsmi Yok
[QUOTE=sercanozbks]Son halimiz [:3]
[VID]https://youtu.be/bNv70evfzok[/VID]
[/QUOTE]
Baştan sona kadar tüm gelişimi inceledim maşallah [:nazar:] [:nazar:]
Bende yeni bir tank kurdum, kesinlikle düşünüyorum bu türü sizin videoları görünce heves ettim [:)]
[QUOTE=sercanozbks]Son halimiz [:3]
[VID]https://youtu.be/bNv70evfzok[/VID]
[/QUOTE]
Baştan sona kadar tüm gelişimi inceledim maşallah [:nazar:] [:nazar:]
Bende yeni bir tank kurdum, kesinlikle düşünüyorum bu türü sizin videoları görünce heves ettim [:)]
Tür Tavsiyesi (300 Lt)
[QUOTE=cosmokramer]Merhabalar, öncelikle hoş geldiniz.
Cichlid ve canlı doğuran beslemişsiniz. Farklı bir şey beslemek istediğinizi var sayarak son günlerde benim çok ilgimi çeken kabukçulları önereceğim size. Bazılarının boyutları gerçekten küçük ama güzel bir koloni oluşturursanız akvaryum hiç de boş gözükmez. Gerek karakteristik davranışları gerek akvaryumu kendi isteklerine göre dizayn etmeleri olsun ilk fırsatta bakmak istediğim türler arasındalar. Şu videoya da göz atmanı isterim kafanda bir şey oluşması için.
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=hQgZb6U3iPw[/URL]
Keyifli hobiler [/QUOTE]
Teşekkür ederim fikriniz için, kabukçulları hiç değerlendirmemiştim. Videoda çok hoş bir görüntü var kesinlikle şuan onları inceleyeceğim [:)]
Güney Amerika cichlidlerine de araştırmaya başladım ayrıca bu konuda tavsiye verebilecek varsa sevinirim.
Teşekkürler.[EDIT]kimyager016,2017-04-23 20:00:33[/EDIT]
[QUOTE=cosmokramer]Merhabalar, öncelikle hoş geldiniz.
Cichlid ve canlı doğuran beslemişsiniz. Farklı bir şey beslemek istediğinizi var sayarak son günlerde benim çok ilgimi çeken kabukçulları önereceğim size. Bazılarının boyutları gerçekten küçük ama güzel bir koloni oluşturursanız akvaryum hiç de boş gözükmez. Gerek karakteristik davranışları gerek akvaryumu kendi isteklerine göre dizayn etmeleri olsun ilk fırsatta bakmak istediğim türler arasındalar. Şu videoya da göz atmanı isterim kafanda bir şey oluşması için.
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=hQgZb6U3iPw[/URL]
Keyifli hobiler [/QUOTE]
Teşekkür ederim fikriniz için, kabukçulları hiç değerlendirmemiştim. Videoda çok hoş bir görüntü var kesinlikle şuan onları inceleyeceğim [:)]
Güney Amerika cichlidlerine de araştırmaya başladım ayrıca bu konuda tavsiye verebilecek varsa sevinirim.
Teşekkürler.[EDIT]kimyager016,2017-04-23 20:00:33[/EDIT]
Tür Tavsiyesi (300 Lt)
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu oluşumu uzun zamandır takip ediyorum lakin kayıt olmak bugüne nasip oldu. Herkese selam olsun..
Eski akvaryumu arkadaşıma hediye edince yeni bir akvaryum kurdum bu hafta sonu.
Cichlid ve lepistes beslemişliğim var eski akvaryumumda.
Akvaryum boyutu 130*52*50 yaklaşık 300 litre diyebiliriz.
Lifetech 839 dış filtre kurdum, 200w ısıtıcı mevcut, mercan kırığı kumum, taşı maşı hazır yani şuanda.
Sizden ricam bana yeni kurduğum bu akvaryuma tür tavsiyelerinde bulunmanız.
Ne türü beslesem bir haftadır düşünüyorum bide sizlerden yorum almak istedim.?
*Tropheusları inceliyorum son zamanlarda ama kararsızım..
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim, saygılar sevgiler.[EDIT]kimyager016,2017-04-23 17:41:45[/EDIT]
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu oluşumu uzun zamandır takip ediyorum lakin kayıt olmak bugüne nasip oldu. Herkese selam olsun..
Eski akvaryumu arkadaşıma hediye edince yeni bir akvaryum kurdum bu hafta sonu.
Cichlid ve lepistes beslemişliğim var eski akvaryumumda.
Akvaryum boyutu 130*52*50 yaklaşık 300 litre diyebiliriz.
Lifetech 839 dış filtre kurdum, 200w ısıtıcı mevcut, mercan kırığı kumum, taşı maşı hazır yani şuanda.
Sizden ricam bana yeni kurduğum bu akvaryuma tür tavsiyelerinde bulunmanız.
Ne türü beslesem bir haftadır düşünüyorum bide sizlerden yorum almak istedim.?
*Tropheusları inceliyorum son zamanlarda ama kararsızım..
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim, saygılar sevgiler.[EDIT]kimyager016,2017-04-23 17:41:45[/EDIT]
SON MESAJLAR
- 30 Litrelik Canlı Doğurgan Akvaryumu baliklariniseven, 01:10
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryuma Ne Zaman Balık Eklemem Gerekir K0L0Ni, 00:45
Yeni Üye Forumu - Deniz Akvaryumu Sump Sorunu Nctunl, 23:29
Deniz Akvaryumları Genel - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 23:01
Güney Amerikan Cichlidleri - Akvaryumum Hakkında Sorularım İsmail_96965, 22:52
Yeni Üye Forumu - İkinci Kez Böyle Oldu ali, 22:32
Yeni Üye Forumu - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Krlyns, 22:20
Deniz Akvaryumları Genel - Elimdeki Karides Türleri T3kniker, 21:18
Omurgasızlar Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 20:46
Akvaryum Tanıtımı - 30 Litre Akvaryumda Beraber Beslenecek Türler? İnci Kefali, 20:40
Yeni Üye Forumu - Creaqua Mobilya Hüsranı. ozgurozturk00, 20:10
Şikayet Var! - Cüce Kerevit Beslenmesi İnci Kefali, 17:57
Omurgasızlar - Şans Bambusu T3kniker, 17:23
Yeni Üye Forumu - Hamile Lepistesim Midesi Garip K0L0Ni, 16:46
Yeni Üye Forumu - Potasyum Nitrat Nereden Bulunabilir ? NightWist, 15:23
Taban ve Gübreleme - Ticari Yemler Ve Artemia'daki Eksikleri Giderme MertSoyumert, 13:55
Malzemeler ve Yemler Forumu - Betalarımı Birleştirimi koraykbl, 12:35
Yeni Üye Forumu - Armatürk Armatür Kaliteli Mi Ahmet12345, 11:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 09:53
Akvaryum Tanıtımı - 2. Sonunda Beta Akvaryum Ama ( Yalnızca Tanıtım ) koraykbl, 02:54
Akvaryum Tanıtımı - Sump Sistem Malzeme Dizilimi Cyber_Scout, 01:57
Filtre ve Sump Yapımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Karahanlı, 01:26
Canlı Doğuranlar - Su Piresi cagrikarabas, 00:50
Omurgasızlar - Ciklet AmatorLepistesci, 00:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Shark Akvaryum Aydınlatma Kaliteli Mi Ahmet12345, 00:48
Yeni Üye Forumu - 75 Litre Balık Önerisi mustafa191, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - İç Parazit Mi? K0L0Ni, 23:18
Yeni Üye Forumu - Lepistesin Türü Nedir İsmail_96965, 21:59
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hangi Türle Hobiciliğe Dönmeliyim? Mesutoviç, 21:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Koyduğum Kökte Beyaz Lekeler Var Flawlessense, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 20:09
Akvaryum Tanıtımı - Ramireziye Çözüm AmatorLepistesci, 19:38
Güney Amerikan Cichlidleri - Neon Tetra Erkek Dişi Ayrımı( Kuyruk Farkı) Hobimus, 18:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Co2 Sistemim Kuro, 18:09
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Kayalar Nedir? Hobivaryum eren, 16:53
Yeni Üye Forumu - Bu Bitki Ne Ve Rengi Neden Böyle ? Hobivaryum eren, 16:50
Bitki Akvaryumları Genel - Vatozumun Türü Ve Cinsiyeti Nedir Hobivaryum eren, 16:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Japonlar İçin En İyi Yem Hangisi Hobivaryum eren, 16:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 16:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yavruları Hobivaryum eren, 16:41
Canlı Doğuranlar - Fluval Fx6 Hortumla Ekleme mutlubaba, 11:24
Filtreleme Seçenekleri - Ankara'da Akvaryumcu m.furkandemir, 10:31
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Lepistes Hastalığı Cyber_Scout, 09:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Ankara Deniz Akvaryumcusu İsmail_96965, 08:34
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Suyu ahmetfiratozkaya, 00:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre İçin Hava Pompası Önerisi? Cyber_Scout, 22:53
Filtreleme Seçenekleri - Bu İlaç L144 İçin Verilir Mi? Hidro Dinamik, 21:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Sitrik Asit Ve Karbonat Hakkında Sorularım NightWist, 21:05
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryumun İçi Pas Tutuyor giyotyn, 21:03
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Microfex Kültürü sefailgaz 06:16
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 06:16
- Neocaridina Mavi Melek Karides Uguzel 02:38
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:38
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 02:38
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 02:38
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 02:38
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 02:38
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 02:01
- Turuncu Karides serkul2007 00:36
- Mobilyalı 40*40 Akvaryum serkul2007 00:36
- Ohmpk Startail Ve Hybrid Sukhoi 23:48
- Lepistes Red Tuxado Koi Ve Ramshorn Salyangoz yagiz.sonmez 23:22
- Cardinal Tetra Ve Ember Tetra yagiz.sonmez 23:22
- F0 Neolamprologus Sexfasciatus Gold Ve Blu Enestr 22:48
- 2.67 Tüp Furcifer 22:42
- Dennerle Akvaryum Furcifer 22:42
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 22:42
- Creaqua Nano Elit Furcifer 22:42
- Afrika Cichlidleri devito 22:35
- 3 Katlı Akvaryum Standı Aquasch 22:06
- Cristmass Moss Ve Bloody Mary Karidesler JDEAN 21:56
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 21:06
- Sıfır Akvaryumlar Dış Filtre Aydınlatma GreeNWooD 21:06
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 20:32
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:32
- 120x60x50h Emas Sumplu Akvaryum Ve Set ThunderstrucK 20:07
- Kuru Yaprak - Jack Fruit Ve Vatoz Küpü İnci Kefali 19:45
- Ramshorn Ve Yarasakulak Salyangozlar İnci Kefali 19:45
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:29
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:29
- Philipinne Blue Ve Altum-silver Kırması Melekler. Laetacara 18:25
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 17:43
- Dark Moskow Erkek ALTEMUR 17:43
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 17:16
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 17:16
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 17:16
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 17:16
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 16:40
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 15:26
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 15:26
- Muharrem Hasbi chucuk 14:55
- Anubias Agirlikli Toplu Bitki agbaglama 14:54
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 14:08
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 14:08
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 14:08
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 13:54
- Boy Boy Kribensisler Koksal Gurkan 13:54
- Cüce Vatoz Yavruları Koksal Gurkan 13:54
- Full Set Hobi Sonu Resim Yüklenmiştir harunefe 13:47
KULLANICILAR
- 13 Online Kullanıcı, 7 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.