ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Jdjdjs
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
26 Eylül 2016 22:05
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Nazlı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Nazlı
SON 6 MESAJI
Japon Baligim Hasta
[QUOTE=Atabey]Hala akvaryum hacmini yazmadınız[/QUOTE]
6.5 buldum ama ne kadar dogrudur bilemiyorum akvaryumun boyu 20cm kadar kucuk bi sey zaten soylemistim icinde iki minik japon vardi.
[QUOTE=Atabey]Hala akvaryum hacmini yazmadınız[/QUOTE]
6.5 buldum ama ne kadar dogrudur bilemiyorum akvaryumun boyu 20cm kadar kucuk bi sey zaten soylemistim icinde iki minik japon vardi.
Japon Baligim Hasta
Az önce baktigimda diger baligimin da yan yuzmeye basladigini fark ettim. Bugun hic yem vermemistim. Ne yapmam gerek digeri gibi olmasini istemiyorumm
Az önce baktigimda diger baligimin da yan yuzmeye basladigini fark ettim. Bugun hic yem vermemistim. Ne yapmam gerek digeri gibi olmasini istemiyorumm
Japon Baligim Hasta
[QUOTE=Erbey]Birşey gözükmüyorki.Biraz karnı şiş gibi geldi ama emin olamadım.Solungaç bölgesinde sanki kanlanma var gibi ama emin olamıyorum resim çok kötü..Kumda göremiyorum sanki.Daha net fotoğraflar gerek.Balığın üzerinde beyaz beyaz küçük noktalar varmı?Önceden olmayan kanlanma varmı?kuyruklarda yüzgeçlerde erime yırtılma kanlanma uçlarında beyazlaşma varmı? Balığın üzerinde pamuklaşma benzeri tüylenme gibi birşey varmı?Hareketleri nasıl?Havada asılı kalma,köşelere saklanma,titreme,dipde kalma,şeffaf dışkı, gözlemledinizmi?Bari bunlara cvp verin[/QUOTE]
Hayir dedikleriniz yok ama uzerinde daha once olmayan siyah noktaciklar var. Ayrica ilk aldigimdan beri diger baligima gore cok daha korkakti. Yem atmaya yaklastigimda bile hizlanip tum akvaryumu geziyo. Bi de diger baligim yanindayken bi kac hafta once onu rahatsiz etmeye baslamisti ben de ayirmistim. Sonra geri koydugumda bi sure sonra sorun cikarmadi. Karninda da cok az şişlik var
[QUOTE=Atabey]Merhaba . Öncelikle imza kısmın ad soyad eklerseniz size daha rahat hitap ederiz . Japonlar soğuk su sever . Demekki ısıdan kaynakli değil . Geriye hacim kalıyor . Japon başına minimum 15 litre su düşmeli . Shubhnkin (her neyse) büyük türlerde min.30 litreye kadar çıkıyor . Petshopa gitmeden önce keşke forumda 5 dakika konu açsaydınız veya araştırssydınız. Petshoplar metilen mavisi satmaya meraklı. Sorun kabızlık . Yem çeşitliliğini arttırın ve bezelye haşlayın dışındaki zar gibi kısmı sökün muhakkak.[/QUOTE]
Pet shopa gitmeden once arastirma yaptim zaten kabiz oldugunu fark etmistim. Diger baligimda bir kere daha olmustu o yuzden yemlerini azaltmistim ama tekrarlayinca ve balik su yuzeyine cikinca korktum ve fotografini gosterme geregi duydum. Mantar deyince de o an hastalikla alakali bilgim olmadigindan dedigini yaptim. Zaten internette arastirdigimda cogu yerde ilactan bahsediliyo ama kotu bi sey oldugunu hic okumamistim yeni ogrendim
[QUOTE=Erbey]Birşey gözükmüyorki.Biraz karnı şiş gibi geldi ama emin olamadım.Solungaç bölgesinde sanki kanlanma var gibi ama emin olamıyorum resim çok kötü..Kumda göremiyorum sanki.Daha net fotoğraflar gerek.Balığın üzerinde beyaz beyaz küçük noktalar varmı?Önceden olmayan kanlanma varmı?kuyruklarda yüzgeçlerde erime yırtılma kanlanma uçlarında beyazlaşma varmı? Balığın üzerinde pamuklaşma benzeri tüylenme gibi birşey varmı?Hareketleri nasıl?Havada asılı kalma,köşelere saklanma,titreme,dipde kalma,şeffaf dışkı, gözlemledinizmi?Bari bunlara cvp verin[/QUOTE]
Hayir dedikleriniz yok ama uzerinde daha once olmayan siyah noktaciklar var. Ayrica ilk aldigimdan beri diger baligima gore cok daha korkakti. Yem atmaya yaklastigimda bile hizlanip tum akvaryumu geziyo. Bi de diger baligim yanindayken bi kac hafta once onu rahatsiz etmeye baslamisti ben de ayirmistim. Sonra geri koydugumda bi sure sonra sorun cikarmadi. Karninda da cok az şişlik var
[QUOTE=Atabey]Merhaba . Öncelikle imza kısmın ad soyad eklerseniz size daha rahat hitap ederiz . Japonlar soğuk su sever . Demekki ısıdan kaynakli değil . Geriye hacim kalıyor . Japon başına minimum 15 litre su düşmeli . Shubhnkin (her neyse) büyük türlerde min.30 litreye kadar çıkıyor . Petshopa gitmeden önce keşke forumda 5 dakika konu açsaydınız veya araştırssydınız. Petshoplar metilen mavisi satmaya meraklı. Sorun kabızlık . Yem çeşitliliğini arttırın ve bezelye haşlayın dışındaki zar gibi kısmı sökün muhakkak.[/QUOTE]
Pet shopa gitmeden once arastirma yaptim zaten kabiz oldugunu fark etmistim. Diger baligimda bir kere daha olmustu o yuzden yemlerini azaltmistim ama tekrarlayinca ve balik su yuzeyine cikinca korktum ve fotografini gosterme geregi duydum. Mantar deyince de o an hastalikla alakali bilgim olmadigindan dedigini yaptim. Zaten internette arastirdigimda cogu yerde ilactan bahsediliyo ama kotu bi sey oldugunu hic okumamistim yeni ogrendim
Japon Baligim Hasta
[R=ResulEmre]Suyun için'de hiç mantar olur mu arkadaş.Bu pet shopcular artık iyice para gözlü oldular.
Metilen mavisi suyun için'de yararlı yararsız ne varsa yok eder.Su döngüsünü alt üst eder.
Can abinin dediği gibi muhtemelen kabızdır.Kabızlığı geçene kadar 1-2 gün aç bırakın.Yerse'de haşlanmış ıspanak bezelye veya haşlamadan salatalığın içini verin.
Sürekli kuru yemle beslemeyin.Mümkün olduğunca çok çeşit kaliteli yemlerle besleyin.Hafta'da bir'de haşlanmış yukar'da belirttiğim sebzeleri verebilirsiniz.
Bu ara'da akvaryum kaç litre ve hangi tür kaç balık var.Salınım yapacak bir madde var mı.Dinlenmiş su mu çeşme suyu mu kullanıyorsunuz.[:?][/QUOTE]
Akvaryumum kac litre bilmiyorum ama baya küçük. Icinde sadece iki minik japon baligiyla akvaryum süsü olarak minik taslar vardi. Taşları da akvaryumcu mantar var temizle diyince cikardim zaten. Genelde cesme suyu kullanmiyorum. Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim ben sadece kuru yemle besliyordum hemen dediginiz gibi beslemeye basliyicam[EDIT]Jdjdjs,2016-09-11 00:46:43[/EDIT]
[QUOTE=Erbey]
Anlamadım balığınızı akvaryumcuyamı götürdünüz? Ne gerek vardı böyle birşeye.Zaten hasta olan balığı neden dahada sitrese sokuyorsunuz.Siz en iyisi balığınızın bir kaç fotoğrafını koyarmısınız.Ne olduğunu bir görelim.[/QUOTE]
Ilk basta fotografini gosterdim ama ilaclamasi icin getirmemi istedi ben de goturdum tabii. Sonra da ilaci alip tekrar yapmami soyledi. Fotograf cekmeye calistim ama pek net cikmadi yine de koymaya calisicam
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/188909/110920160123281.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/188909/110920160110451.jpg[/IMG]
[R=ResulEmre]Suyun için'de hiç mantar olur mu arkadaş.Bu pet shopcular artık iyice para gözlü oldular.
Metilen mavisi suyun için'de yararlı yararsız ne varsa yok eder.Su döngüsünü alt üst eder.
Can abinin dediği gibi muhtemelen kabızdır.Kabızlığı geçene kadar 1-2 gün aç bırakın.Yerse'de haşlanmış ıspanak bezelye veya haşlamadan salatalığın içini verin.
Sürekli kuru yemle beslemeyin.Mümkün olduğunca çok çeşit kaliteli yemlerle besleyin.Hafta'da bir'de haşlanmış yukar'da belirttiğim sebzeleri verebilirsiniz.
Bu ara'da akvaryum kaç litre ve hangi tür kaç balık var.Salınım yapacak bir madde var mı.Dinlenmiş su mu çeşme suyu mu kullanıyorsunuz.[:?][/QUOTE]
Akvaryumum kac litre bilmiyorum ama baya küçük. Icinde sadece iki minik japon baligiyla akvaryum süsü olarak minik taslar vardi. Taşları da akvaryumcu mantar var temizle diyince cikardim zaten. Genelde cesme suyu kullanmiyorum. Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim ben sadece kuru yemle besliyordum hemen dediginiz gibi beslemeye basliyicam[EDIT]Jdjdjs,2016-09-11 00:46:43[/EDIT]
[QUOTE=Erbey]
Anlamadım balığınızı akvaryumcuyamı götürdünüz? Ne gerek vardı böyle birşeye.Zaten hasta olan balığı neden dahada sitrese sokuyorsunuz.Siz en iyisi balığınızın bir kaç fotoğrafını koyarmısınız.Ne olduğunu bir görelim.[/QUOTE]
Ilk basta fotografini gosterdim ama ilaclamasi icin getirmemi istedi ben de goturdum tabii. Sonra da ilaci alip tekrar yapmami soyledi. Fotograf cekmeye calistim ama pek net cikmadi yine de koymaya calisicam
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/188909/110920160123281.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/188909/110920160110451.jpg[/IMG]
Japon Baligim Hasta
[QUOTE=Erbey]
O akvaryumcuyu odunla dövmek lazım.Balığınızın üzerinde
O akvaryumcuyu odunla dövmek lazım.Balığınızın üzerinde mantara dair ne görmüşte suda mantar var demiş? Metileni satmak için size yalan söylemiş.Balığınız muhtemelen sadece kabız olmuşdu.Diğer balığınız için Dinlenmiş çeşme suyunu akvaryumun su ısısı ile eşitleyip bir hafta boyunca sık su değişimi yapın.Bundan sonra balığınıza çok yem vermeyin,ayrıca yem çelitliliğinizi arttırın.Haftada bir kere 2 adet haşlanmış bezelyenin kabuğunu soyarak verin.Ertesi gün aç bırakın.Besleme alışkanlığınız bu olsun.Yemi çok vereyim doysun,çabuk büyüsün diye düşünmeyin.Bu düşünce balıklarınızı ölüme görtürmekten başka bir işe yaramaz.Geçmiş olsun.[/QUOTE]
Cevabınız icin tesekkur ederim baligimi gosterdigimde bana suyumda mantar oldugundan digerinin de fazla yasayamiyicagini soyleyip ilac vermisti. Ayrıca baliklarima kucuk olduklarindan bi yemin yarısını veriyorum. Dediklerinizi uyguluyucam umarım diğer balığım da yakın zamanda iyileşir
[QUOTE=Erbey]
O akvaryumcuyu odunla dövmek lazım.Balığınızın üzerinde
O akvaryumcuyu odunla dövmek lazım.Balığınızın üzerinde mantara dair ne görmüşte suda mantar var demiş? Metileni satmak için size yalan söylemiş.Balığınız muhtemelen sadece kabız olmuşdu.Diğer balığınız için Dinlenmiş çeşme suyunu akvaryumun su ısısı ile eşitleyip bir hafta boyunca sık su değişimi yapın.Bundan sonra balığınıza çok yem vermeyin,ayrıca yem çelitliliğinizi arttırın.Haftada bir kere 2 adet haşlanmış bezelyenin kabuğunu soyarak verin.Ertesi gün aç bırakın.Besleme alışkanlığınız bu olsun.Yemi çok vereyim doysun,çabuk büyüsün diye düşünmeyin.Bu düşünce balıklarınızı ölüme görtürmekten başka bir işe yaramaz.Geçmiş olsun.[/QUOTE]
Cevabınız icin tesekkur ederim baligimi gosterdigimde bana suyumda mantar oldugundan digerinin de fazla yasayamiyicagini soyleyip ilac vermisti. Ayrıca baliklarima kucuk olduklarindan bi yemin yarısını veriyorum. Dediklerinizi uyguluyucam umarım diğer balığım da yakın zamanda iyileşir
Japon Baligim Hasta
Merhaba arkadaslar benim iki kucuk japon baligim vardi. Bi tanesi bu sabah suyun üzerinde yan duruyodu can çekişiyor gibiydi ben de hemen pet shopa gittim. Sularında mantar varmış ve kabizlarmis. Suyun icine mavi bi ilac kattı ve bi hafta kadar degistirmememi soyledi ama yan duran baligimi kaybettim sudan digerine de zarar gelmesinden korkuyorum. Kuru yem veriyorum kabızlığın yeminden dolayi oldugunu dusunup onu da sordum ama degistirmemi soyledi. Diger baligimi da kaybetmek istemiyorum bi şey yapmam gerekir mi
Merhaba arkadaslar benim iki kucuk japon baligim vardi. Bi tanesi bu sabah suyun üzerinde yan duruyodu can çekişiyor gibiydi ben de hemen pet shopa gittim. Sularında mantar varmış ve kabizlarmis. Suyun icine mavi bi ilac kattı ve bi hafta kadar degistirmememi soyledi ama yan duran baligimi kaybettim sudan digerine de zarar gelmesinden korkuyorum. Kuru yem veriyorum kabızlığın yeminden dolayi oldugunu dusunup onu da sordum ama degistirmemi soyledi. Diger baligimi da kaybetmek istemiyorum bi şey yapmam gerekir mi
SON MESAJLAR
- Yeni Beta Akvaryumu UmutMEHDİOĞLU, 13:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin K0L0Ni, 13:41
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 200 Litrede Japon Balığı Gelişimi adem5454, 13:37
Sazansıgiller - Flowerhorn Akvaryumu K0L0Ni, 11:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Ve Balık Tavsiyesi Orhan76, 11:30
Akvaryum Tanıtımı - 15 Litre Tank & İç Filtre ceyh, 11:27
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Hardscape ceyh, 11:03
Akvaryum Tanıtımı - Powerled Isınma Sorunu koraykbl, 09:21
Aydınlatma - Dış Filtre Önerisi darkaura, 09:10
Filtreleme Seçenekleri - Shallow Blackwater Bimaculata AtlasPoyraz, 08:14
Akvaryum Tanıtımı - Bu Yem Nasil TuRKeR, 06:59
Yeni Üye Forumu - 22lt Karides Cyber_Scout, 03:54
Akvaryum Tanıtımı - Macrostoma Betta Tankı Nasıl Olmalı Cyber_Scout, 03:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Elma Salyangozunun Kaçmasını Nasıl Engelleriz? Cyber_Scout, 02:10
Omurgasızlar - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Cyber_Scout, 01:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - Fatherfish Akvaryum KaanE, 01:21
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 01:19
Akvaryum Tanıtımı - Plakat Betta Mı Dişi Betta Mı? Cyber_Scout, 23:26
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 36lt Low Tech. KaanE, 23:17
Akvaryum Tanıtımı - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes KaanE, 23:13
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Seçimi ceyhun5858, 22:32
Filtreleme Seçenekleri - Filtre Malzeme Önerisi Cihankuzu34, 22:18
Filtreleme Seçenekleri - Japon Balıklarım Üst Üste Öldüler GhostKoi, 22:04
Yeni Üye Forumu - Pipo Filtrenin Saçtığı Beyaz Parçacıklar Fatih_hakankaan, 21:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dış Filtre Önerisi? Enes Arda, 21:16
Yeni Üye Forumu - Bakteri Kültürü koraykbl, 20:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tür Önerisi egemenc, 19:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Boş Akvaryumda Oluşan Topçuk Kübra_6434, 19:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Albimarginata Cyber_Scout, 18:42
Labirentliler - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 18:32
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum | [35x35x35] – Mavi Balon Zebra Orhan76, 16:30
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum | [40x40x40] – Neon Tetra-karides burayadali, 15:31
Akvaryum Tanıtımı - 100x45x45 Kayıt Kuşağı Sonradan Nasıl Takarım? TropheusTRe, 15:22
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 68 Litre Tetra Tankı İçin Filtre Tavsiyesi Mehari, 14:32
Filtreleme Seçenekleri - Inci Gurami - Trichogaster Leerii Cyber_Scout, 14:17
Labirentliler Tanıtımı - Alttan Sump Sistemi Yapmak bora881, 13:15
Filtre ve Sump Yapımı - 60x40x25 Serbest Dalış :) Mehari, 12:06
Akvaryum Tanıtımı - Orionled D Serisi Tecrübe Eden Var Mı? Mehari, 11:46
Bitki Akvaryumları Genel - Çapa Kurdu Tedavisi MertSoyumert, 10:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Balık Kitapları GhostKoi, 10:23
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitkili Akvaryumum Tatar10, 09:25
Akvaryum Tanıtımı - Frontoza Ve Yunus Yen Önerisi K0L0Ni, 07:38
Yeni Üye Forumu - Taban Filtresi İşe Yarıyor Mu? Fatih_hakankaan, 02:34
Filtreleme Seçenekleri - Bakteri Kültürü Hakkında Hoppala, 02:33
Yeni Üye Forumu - Yapay Kuluçka - Trichogaster Leerii (inci Gurami) Cyber_Scout, 02:00
Labirentliler - Trichopsis Pumila Cyber_Scout, 01:54
Akvaryum Tanıtımı - Dario Dario (red Scarlet) Cyber_Scout, 01:45
Akvaryum Tanıtımı - 80x45x45 Karma Bitkili Ve Karma Balık Türleri Cyber_Scout, 01:40
Akvaryum Tanıtımı - Betta Dimidiata - Firefly Cyber_Scout, 01:37
Labirentliler Tanıtımı - Balıklarım Oranda Mı? adem5454, 00:06
Cinsiyet ve Tür Belirleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Eheim 2213 Dış Filtre the__legend 13:21
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:46
- Su Piresi & Infusoria Amati340 12:46
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:46
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:46
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 12:46
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 12:46
- Nadir Balıklar Ve Çeşitli Türler.. Cyber_Scout 12:44
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 12:27
- Corydoras Sterbai nikon_ 12:27
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 12:27
- Japon Balığı İçin Sera Marka Yemler vedat79 12:25
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 12:08
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 12:08
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 12:08
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 12:05
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-01/02/26 osmandbnl 11:53
- Mdf Akvaryum Dolabı osmandbnl 11:53
- Akvaryum Dophin Dış Filtre-sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 11:49
- Özel Tür Lepistesler Kaçıran Üzülür Devamı Yok FULL RED MEHMET 11:47
- Bitki Çeşitleri emreemin 11:39
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 11:39
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 11:39
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 11:39
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 11:39
- Hongsloi Süper Red Çift Fiyatı AtlasPoyraz 11:02
- Mini Pipo Filtre AtlasPoyraz 11:02
- Salyangoz Kabuğu AtlasPoyraz 11:02
- Tilki Kuyruğu sina cen 10:41
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 10:36
- Poso Salyangoz Arıyorum ilkayocak 10:27
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 10:16
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 10:16
- Electric Blue Acara Takas LedZeppelin 10:15
- Sunsun Hbl 601 Askı Filtre 500 L\h 5w Kturan06 09:36
- Periuvan Altum Melek Kaliteli Renk Kturan06 09:36
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 09:34
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 09:34
- Haqos Expro 500- Yati Kökü Mehari 09:30
- Sunsun Hw-603b 15 Günlük Mehari 09:30
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 09:05
- Vallisneria Gigantea Rubra (kırmızı Dev Saz) egedin 09:05
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 09:00
- Yati Kökü Ve Driftwood Kökleri ozan_1903 09:00
- Karides Türleri karidesrehberi 08:55
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:55
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:55
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:55
- Afrika Cichlidleri devito 08:31
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 07:41
KULLANICILAR
- 125 Online Kullanıcı, 68 Üye
Online Kullanıcılar
sina cen,
esucsuz,
fikret43,
Koksal Gurkan,
Joec,
Cyber_Scout,
GhostKoi,
K0L0Ni,
MuratOzdemir,
Orhan76,
suleymankol88,
Goldfish2000,
ykara,
LosTurcos,
UgurCoban,
Mikail Erdoğan,
pilatin,
adem5454,
emirarslan5959,
Mderhan,
kambortam,
halux_06,
ilterisdoğukan,
MiSoSiKiaN,
ceyh,
rupee,
a.gumrah,
Feanor,
osmandbnl,
karidesrehberi,
-RBG-,
Balikcidede,
Kaptan Nemo,
tolgat,
aktugsedat,
pitsem,
tasoleader,
xeyh,
MertSoyumert,
Ehtiyar,
Mirza Adar,
Miller,
darkelf,
Amati340,
alperismet,
BoranPara,
MASsacre,
Aquila,
altum123,
atamai,
Rafayel,
Furkan Çiçek,
Maverickse,
AtlasPoyraz,
Yakutlu61,
Kaya ankara,
emrahdm,
enginhayta,
İnci Kefali,
servetonur,
NotEvenBeginner,
SangrionS,
scorpion26,
bahaburan,
ternapi,
GreeNWooD,
subalik,
Ayberk1634,
fantom,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.