ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
crazyman00
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Temmuz 2010 20:36
Son Ziyaret:
23 Kasım 2011 16:39
Toplam Mesaj:
48 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali Can
Doğum Tarihi:
26 Mart 1983
Yaş:
41
İl:
Çanakkale
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ali Can

SON 10 MESAJI

Albino ile çizgili zebram eş tuttu?
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Benim için güzel bir durum bu :)
SAYGILAR
Albino ile çizgili zebram eş tuttu?
Yavrular kırma mı olacak yani?
Albino ile çizgili zebram eş tuttu?
Arkadaşlar merhaba. Akvaryumumda bir çift büyük boy albino zebram vardı. Daha önce yavru aldım. Yine orta boy çizgili yavru aldığım zebram vardı. Albinoların dişisi öldü. Geçen günler çizgili dişiyle kalan erkek albinonun kavga ettiğini gördüm.Ertesi günü götürüp erkeği verecektim çizgili çiftim bozulmasın diye. Ama sonra çizgili yumurtladı ve albinoyla beraber bakıyorlar yavrulara. Çizgili kendi eşinide kovalıyor tamamen eş tuttular. Sizce bu durum normal mi olabilir mi? Götürüp albinoyu vereyim mi? Ciddi eş tuttular çünkü..
SAYGILAR
Demasoni koloni ve bakım?
Benimkiler hala ürkekler:) Olsun ben onlara böylede alıştım, onlarda sizin şansınıza sanırım.. Belki kayalık olmadan büyütüldüğü için öyle olmuşlardır? :)
SAYGILAR
Demasoni koloni ve bakım?
Aynen öyle yaptım Tugay Bey. Yardımlarınız için tekrar sağolun.
SAYGILAR
Demasoni koloni ve bakım?
Engin Bey cevabınız için teşekkürler. Kayaları almayacağım böyle kendilerince takılsınlar öyleyse zaten görsel akvaryumum sürekli bulunduğum odada. Demasoniler başka odadalar. Pekte rahatsız etmem artık..
SAYGILAR
Demasoni koloni ve bakım?

Evet dün koyduğumda da zaten hep dışardaydılar ve demasonileride dışarı çıkarmışlardı.. Fakat ana tanka aldım tekrar balıkları çünkü sadece demasoni olsun ve balık sayısı artsın istemiyorum açıkçası.. Umarım böyle olur bu balıklar hep saklanacaklar böyle sanırım :) Saklanmamaları için kayaları mı çıkartsam ki ?

SAYGILAR
crazyman002011-04-30 19:12:41
Demasoni koloni ve bakım?
Aynı durum bende de var aslında bütün balıklar birbirlerini kovalıyorlar yani bitanesi çıkıyor taşın arasından diğerini kovalıyor falan.. Dişiler birbirlerini erkekler birbirini falan hepsi kovalıyorlar. Ama keyifleri yerinde. Sarı prensesleride geri aldım sadece demasoni besleyeceğim. Akvaryumda büyük bi harbede yaşandı bugün uğraştık durduk falan, yapmış olduğum kaya düzenimde bozuldu yine birşeyler yaptım ama eskisi kadar iyi olmadı.. Birdaha rahatsız etmem balıkları sadece yem veririm okadar çünkü ürkekler iyice ürkecekler :)
SAYGILAR
Demasoni koloni ve bakım?
Yok ben yeni balık almadım ana akvaryumumdan dahil ettim sarı prensesleri :) Demasonilerimin olduğu tanka sadece otçul yem atıyorum. Etçil atmıyorum. Ana tanka hem otçul hem etçil atıyorum.. Sarı prensesleri ana tanka geri koyayım mı çok ikilemde kaldım koysam daha iyi olacak sanki hem balık sayısı arttıkça balıkların rahatları ve büyümeleride yavaşlıyor ya sorun olsun istemiyorum gerçekten?
SAYGILAR
Demasoni koloni ve bakım?

Tugay Bey ben demasonilerimide hava poşeti ile aldım ve hepsi öldü gerçekten elden almadan çok zor. Bu sefer ki demasonilerimi de daha önceden tanıdığım bildiğim ve merkezdeki bir arkadaştan aldım.. Sağolsun çok yardımcı oldu benim için problem olmadı yani. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hiç olmadı gidip burdaki petshoplarla konuşacağım.

SAYGILAR


Arkadaşlar 4 dişi 1erkek 6-8 cm arası sarı prenses attım. İyi güzel gerçektende demasoniler benden hiç korkmuyorlar geziyorlar falan ama yem attım sarı prensesler o kadar fazla yiyorlar ki sanki demasoniler aç kalıyorlar :S Birde büyümeleri falan durur diye korkuyorum yanık kalırlar diye.. Sarı prensesler aşırı yem yiyorlar. Sarı prensesleri geri atıp demasonileri tek mi bırakıyım yoksa kalsınlar mı?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.