ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
artgy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
15
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Ağustos 2012 11:41
Son Ziyaret:
02 Mart 2024 17:48
Toplam Mesaj:
1142 [0.27 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Arda Turgay
Doğum Tarihi:
12 Nisan 1998
Yaş:
25
İl:
Ankara
Meslek:
Diş Hekimi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Arda Turgay

SON 10 MESAJI

100x60x100 H Akvaryum
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun diyelim bu tarz akvaryumlara gidecek en güzel tür melek bana göre.Dev saz ve çeşitli bitki türleriyle çok güzel bir akvaryum yapabilirsiniz.Su değişimi konusunda hazır hortumlu sistemler satılmakta ben python marka kullanıyorum gayet iş görüyor musluğa bağlayarak hem su çekimi hem su eklemesi yapabilirsiniz.Müdahalenin ve dip çekiminin imkansız gibi olduğu bu akvaryumda hem az pisletecek hem yormayacak türlere yönelmekte fayda var.Melek,tetra türleri güney amerikanlar ile güzel bir karma yapılabilir.
Doctore'nin Balık Odası!
Muhammet Bey merhaba cidden türleriniz çok güzel ve çok iyi bakılıyorlar anlaşılan.Normalde pek yorum yapmam ama duramadım açıkçası bol bol fotoğraflarla konuyu canlı tutarsınız umarım.İleri zamanlar için örnek alacağım çok güzel çalışmalarınız var.Günümüzde böyle güzel örnekler göremiyoruz malesef, tür bulunamaması, fiyatlar vs derken insanı soğutan bir hobi olabiliyor.Bu yüzden emeğiniz için ve örnek olduğunuz için teşekkür ederiz.
Müren Bakımı
Herkese merhaba bu aralar müren balığı almayı düşünüyorum.Tek başına duracağı bir akvaryum olacak fakat merak ettiğim bir konu var.
Kurutulmuş yeme ne kadar iştahlı olur bilemiyorum onun dışında tavuk yer mi?Tavuk yerse ne kadar sürede bir beslemek lazım?
Tecrübeli kişiler varsa hem beslenme hem akvaryumu ile ilgili tavsiye verirse çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Discus İç Sump
Merhaba sumpın su aldığı kısma yavrulukların içinde bulunan plastik materyali koyabilirsiniz. https://www.ozelyem.com/ti-sert-plastik-tekli-kucuk-yavruluk buradaki gibi aslında burada yağtığınız şey ızgara görevi görmesi olacak.Akış gücü ne kadar etkilenir bilemiyorum normalde kafa motoru güçlü ise koyduğunuz an o alana yapışacaktır fakat debi düştüğünde yerinden ayrılabilir.Vantuz veya önüne bir taş koyarak işi halledebilirsiniz.
2.5 Tonluk Bitkili Karma Tank
Merhaba akvaryumunuz hayırlı olsun.Son durum nedir acaba?
Solucan Gibi Bir Şeyler Var Bunlar Nedir?
Herkese merhaba bugün fark ettim karides akvaryumumda solucana benzer şeffaf hareketli canlılar var fotoğrafları en iyi şekilde çekmeye çalıştım.Bunlar nedir nasıl kurtulabilirim yavrulara zararları var mıdır?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/133774/040120212014361.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/133774/040120212014371.jpg[/IMG]
Silinebilir
[EDIT]ardaarda,2020-07-10 00:23:33[/EDIT]
Mangrow Kökü Toz-tortu Gibi Dökülmesi
Teşekkürler yorumunuz için son fotoğraftaki ön bölgedekinden daha yoğun şekilde oluyor ve çok hızlı bir şekilde bu kökleri bi kaç sene öncede kullanmıştım bu kadar olmamıştı çok azdı o zaman ve dip çekimi yapmıyordum.Bu sefer kökleri kumu olan bir akvaryuma koyduğumda önüne geçemeyeceğim gibi düşünüyorum.Kökler yakşalık 5 senedir bendeler en az.Toplam 1.5 sene aktif kullanışmıştır.
Mangrow Kökü Toz-tortu Gibi Dökülmesi
Melek,tetra türleri,corydoraslar var ama asıl nerite salyangozlarım var onlar sürekli köklerin üzerindeler belki onların etkisinden olabilir.Vatoz beslemiyorum.Kum yok akvaryumda cama cam.Mnagrowların ömrü derkende zamanla çatlayıp çatlakların arasından felan bir şey dökülüyor olabilir gibi düşündüm.Belki çürüyorlardır belli bi zaman sonra.
1000 Litre Discus Akvaryumum
Merhaba kurulumunuz hayırlı olsun gerçekten Türkiye'de böyle örnekler görmek çok güzel.Discusların renklerine ve canlılığına bayıldım.Kumunuzun markası nedir çok hoşuma gitti.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.