ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
breaker
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Aralık 2009 13:06
Son Ziyaret:
28 Kasım 2014 16:58
Toplam Mesaj:
34 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
buğra topçu
Doğum Tarihi:
28 Kasım 1983
Yaş:
40
İl:
Bartin
Meslek:
Otelci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Renk değişimi
Seranın yeşil renkteki pul yemlerinden kullandım uzun süredir bitkisel olduğu için. Zaten ondan sonra bunlar olmaya başladı yem konusu aklıma gelmemişti. Daha dikkatli bi öğün seçecem gelişme olursa olumlu yönden paylaşırım. Teşekkürler.
Renk değişimi
Resimde görüldüğü üzere teleskop japonumun siyah rengi altından yukarı doğru kaybetmeye başladım ilk aldığımda simsiyahtı şu an bunun nedeni ne olabilir eskisi gibi olması için nasıl bir yol izleyebilirim görüş bekliyorum teşekkürler. .
 
 
breaker2011-12-13 11:41:46
Sessiz hava motoru
shark HF2000 Hava motoru kullanıyorum.Aslında pek kullanamıyorum sesi yüzünden çok gürültülü.En pahalısı en sessizi galiba bu yüzden eheim ve tetra marka hava motorları arasında tercih yapmak gerek.
100 litrede kaç gün yaşarlar ?
?
breaker2010-02-23 17:12:07
Köpek Balığı Kıkırdağı
Köpek balığı kıkırdağı üzerinde yapılan çalışmalar; özellikle bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ve tümörlerin büyümesinin veya yayılmasının durdurulmasında köpek balığı kıkırdağının önemli bir rol oynadığını göstermiştir. Yapılan çalışmalarda köpek balığı kıkırdağının memelilerde bulunan her elementten 1000 kat fazla yeni kan damarı oluşmasını önleyici etkiye (anti-angiogenesis effect) sahip olduğunu ortaya çıkarmıştır. Bunun anlamı; bir tümörün büyümesi veya yayılması için ihtiyaç duyduğu yeni kılcal damarların oluşmasının engellenmesidir. Yani köpek balığı kıkırdağı doğrudan tümör üzerinde etkili olmayıp, yeni kılcal damar oluşumunu engelleyerek bir tümörün beslenmesini ve büyümesini durdurabilmektedir. (alıntıdır)

söz konusu ürün kapsül ve toz halinde satılıyor acaba konu hakkında bilgisi vede görüşü olan varmı?
Filtre çok ses çıkarıyor
Hava motoru ile çalışan iç filtre var hava motoruna bağlı yükses ses çıkarabilir,iç filtre,dış filtre ve askı filtre sizin filtreniz hangisi? bende askı tipi filtre var sadece suyun akvaryuma düştüğü yerdeki temasdan kaynaklanan su sesi var. Sessizlik derseniz bu filtre küçük akvaryumlarda gayet güzel.breaker2010-02-09 13:02:07
Dijital Ph ölçer
Söyledğiniz fiyatlar normal piyasa fiyatları gibi görünüyor biraz araştırdım. Ph test kağıtları daha uygun 6-7 lira bunlarda işimizi görebilir herhalde kullanan arkadaşlar yorum yapacaktır.
katil salyangoz
Katil salyangozlardan almayı düşünüyorum yalnız midyeler için problem olurmu?
midyelerle birlikte bu katil salyangozları besleyen varmı sonuç nedir acaba?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Japon balığı kendini kastı yamuk yüzüyor
Bir çok neden olabilir bir hastalık veya çok yemleme yapılması.
ben uygulamayı düşündüğüm bemiks kompoze ampullerden almayı düşünüyorum eczanelerde satılıyormuş. B vitamini kompleksi olduğu için balıklarada baya yararı olduğunu okudum. Biraz araştırarak kullanımını öğrenip balıklarımıza uygulamak yararlı olacaktır. Bu tür nedenini bilemediğimiz balıklardaki gariplikleri belki azaltmış oluruz. Saygılar.
BATI KARADENİZ HOBİCİLERİ
Herkese selam
şimdilik imzamdaki gibi yeni girişimciyim ilerki zamanlarda mecburen büyüyecem balıklarım için. Bu zaman aralığında öğrenilecek çok şey olacağı kesin.Görüşmek dileğiyle.
Bartın-Merkez

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.