ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Görkem399
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Ekim 2009 12:49
Son Ziyaret:
13 Aralık 2009 10:04
Toplam Mesaj:
23 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Görkem YILMAZ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

200 litre 1dişi1erkek lepistes 2dişi 1erkek moly / Görkem Gürbüz

SON 10 MESAJI

Isıtıcımın İçinde Buharlaşma
Merhaba Arkadaşlar ;

Dün akşam akvaryumdan biraz su buharlaşmış yani camda buharlar vardı bi bakıyım dedim 28 de sabit derece acaba 26 yamı indirsem dedim biraz oynadım ve bi baktım otomatik ayarlı olduğu için ısıtıcı tam orda derecesi yazıyor ona ayarlayınca hep onda kendisi sabitliyor ama orası buhar olmuş buhu olmuş yani gözükmüyor.Biraz soğuk havaya tuttum işe yarar diye olmadı ne yapmam lazım şuan akvaryumun suyu genelden birazcık daha soğuk.Isıtıcım bu arada rs electral 100 wattLık olan.

2. Sorunum ise bu dış filtrenin emiş hortumunda bi kafes gibi delikli birşey varya hortumun ucuna takıyoruz onun delikleri aralıklı lifetec828 model dış filtre yavru balıklar sizce arasından kaçabilirmi ? su çeker çünkü yavruları.
Disi Lepisteslerim
1 ve 2 erkek lepistesin kuyruğuna ne olmuş öyle ? Aynısı bende vardı sanırım molyler yapıyor?
180 litre tankıma bambu
Kökünü kuma ektim gömdüm.2 sinide yaprakları dışarda bıraktım acaba suya koysammı ama suya koymam için yan yatırmam gerek.Neyse şimdi yanlardan dal çıkar aşağılardan eskiden vazoda baktığım için dallar çıkıyordu kesiyordum şimdi kesmiyeceğim.Arkadaşlar ektim başka birşey yapmıyorum dimi ? Gübre falan gerek olmaz herhalde vazodada sadece suda bakıyordum taşları vardı eskiden çok kök çıkartıyordu ondan çıkartmıştım taşları neyse bakalım merak ettim inşallah çürümez birşey olmaz ısıtıcı 28 derecede sabit bu arada.
180 litre tankıma bambu
Arkadaşlar 180 litre 90x40x50h ebatlarında akvaryumuma 60 cm yapraklarıyla beraber tam 60 cm boyutunda olan bambu bitkisini ekiceğim sizce olurmu ? kökü çok çıkıyor artık sıkıldım kökünü kesmekten aklıma geldi acaba tankıma eksem olurmu tabanda 15 kilo midye kırığı ve siyah quartz karşımı var 10 kilo midye 5 kilo quartz olması lazım sizce olurmu ? 2 tane var bitki aldığımda 5 cm falandı 60 cm oldu kuma batırsam çıkmaya devam edermi sizce ?
Canlı doğurana Lepistes
Bitkili akvaryum o kadar çok istiyorumki kurulumu nasıl yapıcağım ve bu bana çok pahalıya patlar bence sistemi varda suyu boşaltmam gübre eklemem falan gerek galiba ? Direk bitki alıp eksem su varken oda olmaz midye kırığı 15 kilo akvaryum tabanında bu arada .

Öğrencide olduğum için sermayede az :) Lepistes alıcağım aslında belki onun yerine 2 makaranta 1 vatoz veya 3 velifera 3 platy daha alabilirim :) lepistes çok hassas balık çabuk hastalanıyor ama bakıcağım artık sizce 3 velifera 3 platymi , 3 dişi 1 erkek ve 1 vatoz mu , 1 vatoz 2 makarantamı seçeneklerden sizce hangisi dış filtrem güzel görevini iyi yapıyor makarantaya çok az gerek duyuyorum
Canlı doğurana Lepistes
Malawiydi önceden bozdum sonra :) Valla işte hobi olduğu için canlı doğuran köyü yapıcağım inşallah akvaryumum ön sağ camının orasını full rafyayla kapladım balıklar sevdi hemen girip çıktılar falan.
Canlı doğurana Lepistes
Arkadaşlar 180 litre canlı doğuran akvaryumuma 3 moly beyaz 3 moly siyah 3 kılıçkuyruk var 3 te lepistes eklesemmi sizce önceden molylerim lepistesimi yemişlerdi sizce ?
Kılıçkuyruk Hamile
Tamam anladımda şimdi Rafya kaç metre yeter ve tabanda olmıyacak değilmi ?
Kılıçkuyruk Hamile
Arkadaşlar dün aldığım kılıçkuyruk hamile akvaryumum 180 litre 3 beyaz moly 3 siyah 3 te turuncu kılıçkuyruk var.Hepsi grup grup dolaşıyorlar hele siyah erkek hep siyah dişileri kovalıyor neyse konumuza geleyim arkadaşlar kılıçkuyruk hamile 1 tanesi öbürüde hamile gibide pek çözemedim ama 1 tanesi %100 hamile ve yakın kalmış doğuma kuyruğa doğru siyahlaşma var belirgin hamile lepistes gibi siyahlaşmış fotoğraf koymak çok isterdim ama akvaryum 180 litre yakalıyamıyorum Hamile ama anladım şimdi geleyim soruma elimde plastik yavruluk mevcut sizce tül yavruluğamı koyayım plastik yavuluğamı koyayım yoksa Rafyayla bitki gibi saklanma yerimi yapayım ama internette bakıyorumda rafyadan çıkan yavrular hemen yeniyormuş yem yemek için çıkan yavrular neyse cevabınızı bekliyorum hangisi daha sağlıklıdır ?
Rafya en sağlıklısı galba arkadaşlar bu yöndenim ben ama genede cevaplarınızı bekliyorum.Bu arada eğer rafya kullanırsam sadece yukarda olsun suyun üstüne doğru yani peki bu bi bölgede mi olmalı  akvaryumun üst kısmında farklı bölgelerdemi ve kaç metre olmalı rafya ve fiyatı nedir acaba 1 metresi yani ?
Challenger Veya Pengasus
Arkadaşlar başlıktada anlaşıldığı gibi 180 litre akvaryumuma 3 adet challanger veya pengasus balığı alıcağım.3 adet beyaz moly var damızlık onlarda büyük ufak değiller bi sorun olmaz dimi ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.