ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Fatma77
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Ağustos 2009 17:31
Son Ziyaret:
01 Aralık 2009 16:14
Toplam Mesaj:
61 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatma Özen
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatma Özen

SON 10 MESAJI

Damızlık altı Duboisi Maswalarım 4e16d Video 60'da
Erkan bey bu bilgi için ayrıca teşekkürederim.
 
 
Eğer bir aksaklık olmaz ise dediğim gibi balıklaırmız yarın bizimle olucak. Gereken tüm gelişmeleri fotoğrafları ile paylaşıp sizlerden yardım ve tecrübelerinizden faydalanmak adına destek isteyeceğiz.
 
 
 
Damızlık altı Duboisi Maswalarım 4e16d Video 60'da
Erkan bey tebrikler. Yarın büyük olasılıkla bizimde kasakawalelerimiz gelicek (5d2e) umarım bu mutluluğu bizde tadarız.
 
 
Tekrar tebrikler.
Akvaristler Uzman TV' de
Uğur beyi tebrik ediyoruz. Güzel ve akıcı bir anlatım olmuş. Ayrıca bu gibi faaliyetler hobinin bilinçlendirilmesinde ve özellikle anne babaların bu hobiye boşuna bir uğraş olarak görmemesinde etkin roller oynuyacaklardır. tebrikler ve teşekkürler Ugur bey.
2 sakat akvaryum yatıyor!
Alt camı çatlak olana içerden çatlak olan kısmın üzerine gelecek şekilde cam kestrip silikonlayabilirsiniz.
 
Diğeri içinde aynı işlemi uygulayabilirsiniz.
 
 
 
Teşşekkürler.
Çok Garip Birşey

Fırat bey teşekkürler. Sanırım salyangoz yumurtası değildi çünki oldukça büyük birşeyd büyüklüğünü gözünüzde canlandırmanız için örnek verecek olursak en küçük akvaryum vantuzu ( öpücük ) büyüklüğünede idi.Işık yansımasından göremedik sanırım sizinde dediğiniz gibi.

Çok Garip Birşey
Sevgili Akvarist ler merhaba ;
 
Dün akşam saatlerinde eşim eve geldikten sonra akvaryumda var olduğuna şahit olduğumuz tek bir adet salyongoz ancak daha fazlası olabileceğini düşünreke akvaryuma yaptığımız müdahele sonrasında ( kayaları çıkartıp salyangozları bulup teizlemek) öncamı eşim temizlemek için elini camın iç tarafında gezindirirken çok tuhaf bir şey oldu eşim eline yumaşa bir dokunun temas ettiğini silikona benzediğini söyledi ama camın dışından bakılınca hiçbirşey farkedilmiyor yani öncama bakınca anormal görünen bir durum yok. Bende denedim ve gerçekten iç tarafta ön cama yapışmış vaziyette silikona benzeyen bir yumuşakça ye dokundum. Ensonunun da eşim el yordamı ile yerini tespit ederek onu yerinden çıkardı ama okadar şefaftıki kumun üzrine düştükten sonra okadar aramamıza rağmen bulamadık.
 
 
Bu sizce ne olabilir.
 
Kabuksuz yavru salyangoz olsa bu görünürdü sanırım. Çünki daha önce karşılaştıklarımız gözle görülebilecek şefaflıktaydılar.
Balıklar ve Etkenlikleri
Evet erkan bey çok ama çok haklısınız. Hobideki amaç eğer paylaşımsa bunun en güzeli sizin vurguladığınız şekilde gerçekleşebilir ancak.
Balıklar ve Etkenlikleri
[QUOTE=ERKAN EFE]Bana göre balıgın daha önce denenmiş olması,beslenmiş olması gerekir,balık daha önce beslenmiş,yavru alınmış sorun yaşamamışsa,alınabilinir,sonra alım gücünüzle dogru orantılı,çok begendiğiniz balıgı alım gücünüz olmadan alamazsınız,ve begeni,bu renk duruş sevimlilik hareketleri olur,bir en önemlisi bu bir hobidir,hobide tek yapılınca bir işe yaramaz,hobinin insanları birleştirmesi,bir araya getirmesi lazım diye düşünüyorum,bu yüzden nadir olan degilde çogunlukta olan türleri tercih ediyorum,böylece paylaşacak ve konuşacak öyle çok şey oluyorki bu tam bir hobi oluyor.[/QUOTE]
 
 
Erkan bey söylediklerinizin her kelimesine katılıyorum.
 
Ancak sizde biliyorsunuz ki sırf bende bu balık olsun bende var demek için balık alan arkadaşlarımız da var ve bu özellikle benim çevremde sık karşılaştığım bir olay.
 
 
Yeniden Aranızdayım

Peki akvaryumunuzda başka balık varmı yoksa sadece bu longfinlermi var ?

 

Bazı arkadaşlar büyük tankta vatozlardan yavru almanın zor olduğu yönünde bir görüş hakim. Biz akvaryumun belli bölümünü bölüp bunlara ayırmayı düşünüyoruz buna gerek varmı yokmu aceba ?

 

Birde neyin içerisine yumurta bırakmışlar ?

Yeniden Aranızdayım
Peki akvaryum boyutunuz nekadar. Şuan bizdede 2d1e longfin cüce vatoz var ama henüz ufaklar erkek 10/11 cm dişilerse 7 cm civarı var yada yok kuyruklarıda dahil. Sanırım biraz daha var bizimkiler için.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.