ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
rahatsız
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Mayıs 2009 01:23
Son Ziyaret:
01 Mayıs 2022 10:17
Toplam Mesaj:
356 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yasin SAĞIR
Doğum Tarihi:
30 Ekim 1986
Yaş:
37
İl:
Istanbul
Meslek:
Tekniker
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yasin SAĞIR.

SON 10 MESAJI

2.el Aldım Sizce Nasıl? Önerilerinizi Bekliyorum.
Akvaryumunuz öncelikle hayırlı olsun .Para harcamadan önce beslemek istediğiniz türleri tespit edin ve arkasından forumda bolca bulunan akvaryum tasarımı , canlı tanıtımı vs. tanıtım bölümlerinde araştırma yapın , muhakkak birşeyler bulursunuz .Bu arada bitkili akvaryum bu hacim için gayet zevkli hale gelir yanlız dediğim gibi biraz araştırmanız gerekir.Kolay gelsin.
Beta Üretimi Nasıl Yapılır? (videolu Anlatım)
Uzun zamandır akvaryumlardan uzak kalmış biri olarak beta videolarını izleyince iştahım feci halde kabardı[:)].Videolar gerçekten çok bilgilendirici olmuş, yavruları ayırma sürecini ve renkli hallerinide paylaşırsanız çok memnun oluruz .Bu arada yavruları kaçar litrelik kaplara ayırıyorsunuz ve dişiler bir arada duruyormu.
Tebrikler , saygılar...
Flower Horn Çeşitleri
[QUOTE=Hüseyin Atılan]Herkese hayırlı günler ;

Önder (Bingül) abim bana çok sevdiği tosununu hediye etti sağolsun. Maşaallah aşırı büyük. Ona tekrardan teşekkür ediyorum. Resimler kalitesiz kusura bakmayın.








Üstteki resim ne derece iri olduğunu anlatıyor. Önder abiye teşekkür ederim. Daha yeni alıştı yem isteyip duruyor. Devamlı akvaryumun camına yapışıp göz göze geliyoruz. Gözden iletişim kurmak için ayrıca tanıması için. Artık nereden bakarsam o tarafa gelmeye bakmaya başladı. Ufaktan kafasını okşamaya başladım. Umarım dahada alışır. Saygılar..
[/QUOTE]
Hüseyin kardeşim hayırlı olsun turnayı gözünden vurmuşsun.Önder abiyide ayrıca tebrik etmek gerekiyor her babayiğidin harcı değil böyle bir tosunu hediye etmek .Foruma uzun süredir girmiyordum askerlik vs. çok güzel balıkları olan arkadaşlar, abiler var herkesi tebrik ediyorum reddragonlara bayıldım.


[QUOTE=Natu]
 

 
[/QUOTE]
Koray bey balığınız çok güzel tam benim istediğim form.Allah nazardan saklasın İlk fırsatta flowerhorn macerasına sağlam bir dalış yapmayı düşünüyorum.Saygılar...
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması
Hayırlı akşamlar Cenk abi ve diğer abilerim uzun zamandır giremiyorum askerlik görevim sebebiyle şuan askeriyeden yazıyorum yenifoça komando alayından hepinize selamlar .Birileri çok kısa bir özetle ilk yavrulardan ve başka yavru alındıysa bunlardan büyütebilen oldumu çok merak ediyorum festae leri .Tekrar hayırlı akşamlar saygılar .
Flower Horn Çeşitleri
Cümleten hayırlı akşamlar abilerim kardeşlerim uzun zaman oldu akvaryum .com u ve hepinizi çok özledim şuan askerlik görevimi yaptığm için epeydir giremiyorum .Emre karaduman , önder bingül,zafer çalışkan ve diğer abilerim hepinize saygı ve selamlar yolluyorum yenifoça komando alayından büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öpüyorum :D .Tekrar hayırlı akşamlar.
Flower Horn Çeşitleri
Son videom :(
özleyeceğim seni...
Arkadaşlar tüm flowerhornları cazip bir ücret karşılığında zaferçalışkan abimize vermiş bulunmaktayım yalnız (küçük yada çok büyük ) bir sorunumuz var .Balıkların nakliyesini yapamıyoruz ben bu konuda çok tecrübesizim.Zafer abide bana çok uzak yani Ankaradaymış kendisi.Konuyla alakalı olarak hayır sever bir abimizin yardımcı olmasını niyaz ediyoruz.Bu arada ben bahçeşehir boğazköy yürüyüş yolundayım.Saygılar...
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=xBz7Wwthyqo&feature=youtu.be[/VID]
rahatsız2012-07-16 15:53:29
Flower Horn Çeşitleri

Selamlar abiler kardeşler bu canavarı ilk defa dişisiyle biraraya koydum yumurta dökmüşler ve hepsini yemişler dün tesadüfi babayı ağzında birşey geveleyip fırlatırken gördüm bir baktım yavru sadece 1 tane hemen ayırdım.Bakalım yaşatabilecekmiyiz neye benzeyecek çok merak ediyorum.

rahatsız2012-06-25 13:05:53
Flower Horn Çeşitleri
Emrah abi fotoğraf için teşekkür ediyoruz yanlız balıklardan daha güzel çıkmışsın , bu king kamfalar olay olacak inşallah .Detaylı fotoğrafları bekliyoruz.
rahatsız2012-06-20 21:47:14
Flower Horn Çeşitleri
Abi takdire şayan bir insansın sana ne kadar teşekkür etsek azdır.Sabırsızlıkla bekliyoruz balıkları neye benziyorlar acaba çok merak ettim şimdi.
Flower Horn Çeşitleri
Zafer abi sardalya etini kaşıkla ezerek yemlere boca et miktarı daha sonra yavaş yavas azalt sadece sardalyayı beklettiğin suyuyla yemleri karıştır ver vs. Bu şekilde hayvanın sindirim sistemini bir düzene oturtturabilirsin belki .Benim flowerlar sardalyayı uzatınca ilk önce gözlerini sırasıyla alıyorlar (ekstra bilgi olsun balıların gözleri yararlı diye biliyorum).Ayıklarken atarak zayi etmememiz için yazdım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.