ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
buun
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Mayıs 2008 11:14
Son Ziyaret:
07 Kasım 2016 15:07
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ismail karaoğlu
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1982
Yaş:
42
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Hazır Akvaryumlardaki Plastik Çıtalar
Merhaba arkadaşlar.
 
Konuyu  takip ettiğimize göre konu biraz dallanıp budaklanmış. Resimde görülen kapak ve çıtalar plastikten imal edilmiş ve maun kaplama ile kaplanmıştır. İstenilen her renge göre kaplama yapılması mümkündür.
Ancak kapağın ve çıtanın ahşap malzemeden yapılması (mdf veya sunta) her halukarda buhardan veya sıçrayan sudan etkilenecek ve deformasyon başlayacaktır. Bu nedenle bu ürünler plastikten imal edilmiştir.
 
Sitemizde şu anda sadece akvaryum kapağı satışa sunulmuştur. Ancak talep üzerine akvaryumların alt ve üst çıtalarınıda sitemize bugün ekleyeceğiz. İstenilen ölçüde sipariş verebilirsiniz. Bu arada sitemize eklenecek çıtalar standart akvaryum ölçülerinde eklenecek. Özel ölçü isteklerinizi bize iletebilirsiniz.
 
 
 
acemi akvaryumcunun tankı
İlk olarak akvaryumunuzun altındaki o boşluğu bir an önce dengelemelisiniz. Aksi taktirde çok kıötü bir durumla karşılaşabilirsiniz. Her ne kadar alt çıtalar dengeyi bir şekilde sağlamaya çalışıyor olsa da sonuçta dengelemeye çalıştığı bir cam ve bu cam içinde belli bir basınç var. Altına düz bir mermer veya metal profil koyarak bu esnemeyi ortadan kaldırın.
 
Kayaları yakın bir zamanda almayı düşündüğünüz yunuslar için yan kenarlara toplamalısınız. Bu şekilde özellikle çiftleşme anında ihtiyaç duydukları alanı yaratmış olursunuz. Yukarıda diğer arkadaşlarımızında dediği gibi akvaryumuzu oldukça doğal yapın. Küpleri akvaryumunuzdan çıkarın.  Akvaryumuzun nasıl olacağını, balıklarınızın ihtiyaç duydukları malzemelere göre seçmelisiniz. Ancak bu durumda balıklarınızdan en fazla verimi alırsınız. Doğallık ve rahat bir yaşam alanı bu durumda ilk plandadır.
 
Akvaryumunuz için kullandığınız kayalara uygun olacak eşkilde kaya desenli bir manzara kullanabilirsiniz. Bu manzarayı kullanmanızla birlikte akvaryumunuz biraz daha güzelleşecektir.
 
Akvaryumunuzu tam olarak doldurmamışsınız. Umarım bu buharlaşan suyun eseri dğeildir ve umarım bu durumdan dolayı ısıtıcınız su dışında çalışmıyordur.Fakat bu eksikliği tamamlamayı düşünüyorsanız ilk olarak akvaryumunuzun altına destek koymalısınız.
 
Genel itibari ile güzel bir akvaryum.
Atman AFT-01 Otomatik Yem Makinası
[QUOTE=E_C_N]İsmail bey,- Cahit bey,
Bu gün siparişimi verdim. Ancak sizle irtibat kurmak zor oluyor. Msn olsa iyi olur, Yine  Kredi Kartı ile satış sistemide olması gerekir diye düşünüyorum. Hayırlısı diyorum.
Saygılarımla.
 
 
 
 
 
 
24 saat'te teslim.Süper bir alışveriş oldu.Tebrikler.ClapClapClapClap
[/QUOTE]
 
 
Firmamız pazar günü dahil olmak üzere sabah 9.30 akşam 23:00 saatleri arasında sürekli olmak kaydıyla açıktır. Bu zaman dilimi içinde bize ulaşabilmeniz için firmamızı aramanız yeterli olacaktır. Aradığınız zaman mutlaka ben veya Cahit bey veya Volkan bey telefona cevap verecektir. Eğer ki buna rağmen bize ulaşamıyorsanız info@discusakvaryum.com adresine konu hakkında kısa bilgi vererek sizi aramamızı talep edebilirsiniz. Size mutlaka dönüş yapılacaktır. İlgilinizi ve görüşünüzü paylaşmanız bizi oldukça memnun etti.
 
 
MSN desteğimiz için iletişim sayfamıza bakabilirsiniz.
 
 
Not :
MSN desteğimiz görüş sonucuna bağlı olarak bugün devreye girmiştir.
buun2008-08-10 20:06:31
ARKADAŞIMIN AKVARYUMU YENİLENDİ.
Bitki akvaryumu için bu kadar oksijen biraz fazla gibi. Oksijen yerine karbondioksit vermeyi deneyin. Kullandığınız taşlar bitki için yanlış seçim. Daha ince taneli ve mutlaka bitki kumu olmalı. baho3895  dediği gibi uzun boylu bitkiler arkaya kısa boylular öne gelmelidir.
Atman AFT-01 Otomatik Yem Makinası
Merhaba.
 
Henüz kredi kartı sistemi aktif değil. Bir kaç gün içinde elden ödeme sistemi devreye girecek. Ürünü teslim aldığınız zaman ödemeyi yapacaksınız. Eğer İstanbul içinde oturuyorsanız kredi kartı kullanabiliyoruz. Şu an için havale ile çalışıyoruz.
 
Havale işleminde %10 gibi bir indirim söz konusu.
 
 
 
buun2008-07-25 19:09:51
Atman AFT-01 Otomatik Yem Makinası
Merhaba.
 
Eğer ki imzanızda bulunan balık sayınız halen aynı ise 5 adet balığa Tetra Discus ve Sera Granugreen karışımını verirseniz yemleme makinasının yemleme haznesindeki Max. kısmına kadar olan dolulukta 24 saat veya 12 saat formatında bir haftadan biraz daha fazla yetecektir. Yemleme haznesindeki boşlatım kısmını deneme yanılma yöntemi ile ayarlayıp kullanmanız halinde 1 haftadan uzun süre yeteceğini görebilirsiniz.
 
Fakat unutulmamalıdır ki piyasada satılan karbon piller bazen boş çıkmakta veya doluluk oranı yeterli olmadığı için çok kısa sürede bitmektedir. Bizim tavsiyemiz otomatik yemleme makinası tatil amaçlı kullanılacaksa Duracell pil kullanılmasıdır.
 
 
Saygılarımla...
buun2008-07-25 17:47:30
Atman AFT-01 Otomatik Yem Makinası
Açık konuşmak gerekirse petshop ürünlerinin bir çoğu çin hakimiyetinde ve bilindiği gibi çin üretim malların bir çoğu garantisiz olarak geliyor. Ancak ithalatçı firmalar kendi bünyelerinde satılan ürünlere garanti vermektedirler. Atman yemleyici de garanti kapsamında olan elektronik tabanlı bir ürün. Ülkemizde yeni yasa gereği ürünler en az 2 yıl garanti kapsamında satışa sunulur.
 
Fakat ürünün garanti kapsamına girebilmesi için kullanıcı hatasının olmaması gerekmektedir.
 
Üründe ortaya çıkan fabrikasyon hataları elektronik sistemin fabrikasyon hatası ile çalışmaması vb. gibi durumlar garanti kapmasına girer.
 
Fakat ürünün plastik donanımında meydana gelecek kırılma ezilme yanma, su içine düşürme, bataryaların yanlış takılması sonucunda elektronik sistemin zarar görmesi, yanlış batarya kullanımı sonucu bataryadan çıkan sıvının sisteme zarar vermesi, montaj vidalarının sökülmesi vb. gibi durumlar garanti kapsamı dışındadır.
Atman AFT-01 Otomatik Yem Makinası
Evet doğrudur.
 
 
Düzeltme için teşekkürler. @citronix
buun2008-07-23 16:22:34
Atman AFT-01 Otomatik Yem Makinası
Bu tür makinaların özellikle granul veya granur yemlerle doğrudan ilişkisi var.
Yem boşaltım haznesinin dönerek çalışması ve boşaltım ağzının elle ayarlanabilir olması dolaysı ile pul veya yaprak yemlerin boşaltım ağzında takılması ve yem çıkışının engellenmesine neden olabilir.
Biz bu makinayı satarken ilgili kişiden ne tür balık beslediğine dair bilgiler alıyoruz. Eğer ki ürünü alacak kişi pul yem kullanmak isterse gerekli açıklamayı kendisine yapıyoruz. 
Tüm hobiciler pul yemini yaprak halinde kullanmak ister. Fakat yaprak halindeki yem kullanılacaksa yemleme makinası ister atman olsun, ister vitacraft, isterse sera yem makinasının boşaltım ağzında takılma olabilir.
Ürünü alacak kişi ısrarla pul yem kullanmak isterse pul yemin boyutunu ufaltarak kullanmasını tavsiye ederiz. Diğer bir yol ise makina tatil amaçlı kullanılacaksa tatil süresine bağlı olarak tatil yemi kullanılabilir.
 
Saygılarımla.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 23 Online Kullanıcı, 13 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.