ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
karlos
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Ocak 2008 14:59
Son Ziyaret:
25 Aralık 2012 16:43
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ersin odacı
Doğum Tarihi:
02 Mart 1980
Yaş:
44
İl:
Kocaeli
Meslek:
mümessil
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


karlos

SON 10 MESAJI

Akvaryumum için sakıncalımıdır?(sonunda bitti yeni fotolara s.2de)
Yavaşca koyacagın taşları koy korkma hiç bir sorun olmaz ama hepsini tek bölgede tutma akvaryumuna yay taşları çok olmazsa bi sorun olmaz ama temizliğinde zorlanırsın. ...
1 tonluk plastik su deposu
Burak bey teşekürederim yorumunuz için ben yerim müsait oldugu için böle bi tank yaptım. Ama işin dogrusu cam akvaryumda sürekli yavru veren balık iki ay oldu hala üretim yok bunu anlamış degilim temizliğinde sorun yok balıklarda gayet iyi yerlerinden memnun tek sorun eş tutmuyolar yunus e 1 d 4 sarı pr. E 1 dişi 3 dişi sayılarını yükseltecem bi fikrin varsa onuda uygulamak isterim tek sorun bu üretim yok. :)
1 tonluk plastik su deposu
Burak bey boylandırmak için uygun demişsiniz bu doğru fakat damızlık için neden uygun degil bunu anlayamadım sorun balığı görememekmidir. Birde şunu söylemek istiyorum bi tank daha yapıyoruz bunada baskın bi erkek yunusum var fakat dişim yok buna düzgün bi yunus eş bulursam çiftleşebilirlermi kendim eş uyduracam yani sizce uygun olabilirmi. .
1 tonluk plastik su deposu
Arkadaşlar ben üzerini tamamen açtım ve kapak yaptım dört köşe olan tankın önüne gelen kısmının ortasına içerisinin görünmesi için 12 mm cam koyacağım 40 cm uzunluğunda bu kolay olmayacak ama yapacaz esnemesini engelledik metal çerçevesi zaten hazır peki sorun varmı burada balıklarıda koyduk gayet iyi durumdalar iş sadece yavru almada :). Sadece cam koyma kaldı gerek kalmayacak diye düşünüyorum çünkü gayet iyi görünüyor.

Citronx yorumun için teşekür ederim ama ben bu tanktan güzel yavru alırsam tank sayısını ikiye çıkaracağım onda yavru boylandırıp digerindede üretim yapmayı düşünüyorum. ..
1 tonluk plastik su deposu
1 tonluk plastik su deposunda üretim yapmayı düşünüyorum olabilirmi ciklet üretimi yorumlarınızı bekliyorumnız. .

Plastik su deposundan balık üretimi olabilirmi herşeyi hazırladım zebra ciklet attım bir haftadır yaşıyor ama ben yunus va sarı prenses kolonisini üretimi yapıcam bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızla daha doğrusunu yapmak istiyorum. .
Bu sorunu nasıl çözerim

Merhaba arkadaşıma,bence bunlardan önce aleminyum köşebent yap daha güzel ve sağlıklı olur. ...

yunuslarımda renk solması var

Arkadaşlar verdiğiniz cevaplardan dolayı çok teşekür ederim. .Sanırım haklısınız. Renkleri bi açıyor bi soluyor. .

yunuslarımda renk solması var

Merhaba arkadaşlar: Yunuslarımın renkleri soluyor.Suyunu değiştirdim,düzenli yemlemesini yapıyorum,filtre sistemi yeterli,hava sistemi yeterli ama neden renklerinin solduğunu anlamadım.Dişi erkek oranı dengeli değil acaba ondan olabilir mi diye düşünüyorum.Birde florasanları normal florasan yani akvaryum için degil evde kullandığımız florasanlardan,ondan olacağını sanmıyorum ama neden olduğunuda çözemedim.Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekürler. lafayette2008-02-25 09:55:58
sarı prensesim yem yemiyor ve kaşınma problemi

Merhaba arkadaşım.Balığının ağzının daha doğrusu dudaklarının siyahlaşması balığının üremek istedigi anlamına gelir.Kum kazmasıda onun belirtileri ve balıklarının kaşıntısına gelince muhtemelen kendilerini kuma sürtüyorlardır.Eğer buysa yemlemeyi biraz azalt tahminim fazla attığından suda yağlanma oluyor.Bu da balıkta kaşıntı yapar ve suyunun 4/1  değiştir ve iç flitreni temizle. 1 yarım yemek kaşığı normal olabilir tuz at kaya tuzun varsa olabilir.Sorunun kalkacağına eminim ve sana tavsiyem çok fazla ilaç kullanma,ilaçları kendinde yapabilirsinyi günler.

lafayette2008-02-10 10:49:09
150-55-60 ölçülerinde akvaryum yapımı
Selam arkadaşlar.Kusura bakmayın şehir dışında olduğum için yazdıklarınıza anca  cevap yazabildim. Arkadaşlar akvaryumumu yaptım ve güzelde oldu gelen misafirlerim doğrusu hayran kaldılarsterseniz msn adresimi alın bu sitede daha acemi olduğum için pek iyi değilim.Bu arada bu kadar büyük bir akvaryum kiracı için iyi değil ama evinizden taşınırken bir buz dolabını çıkartabiliyorsanız bunu çok daha rahat taşınacağından eminim.Sence dogru değil mi arkadaşım Smile ersinodaci1980@hotmail.com lafayette2008-01-22 22:32:45

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.