ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ercan55
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
32
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Mart 2020 10:56
Son Ziyaret:
25 Mart 2024 19:41
Toplam Mesaj:
52 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ercan D
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Samsun
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ercan55

SON 10 MESAJI

Cuba Veya Monte Carlo Tohumu Temini?
Merhaba ben akvaryum kurmak üzereyim ve tabanı yeşillendirmek istiyorum. Cuba veya Monte Carlo neyi önerirsiniz? Ve internette nereden temin edebilirim daha önce alan ve verim almış arkadaşlar var ise yer önerilerinizi bekliyorum.
Gece Moduna Geçtik...
Budama ne zamandır 😅😅
Walstad Methoduna Karides Toprağı Eklemek
Daha önceleri walstad akvaryumum vardı deneyimliyim bu konudave başarı elde etmiştim.Ama dediğiniz gibi bu toprak hakkında bilgim yoktu.
Walstad Methoduna Karides Toprağı Eklemek
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221637/180220231859051.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221637/180220231900081.jpg[/IMG] Merhaba. 20 ltlik akvaryumuma torf ile walstad methodu kurmayı planlıyorum torfun üzerine karides toprağı kullansam kimyasal olarak bir zararı olur mu? Biliyorum walstada CO2 verilmesine gerek yok fakat veren arkadaşları gördüm kendileri başarı elde etmişti bu iki konuda bilgisi olan kişiler bana yardımcı olabilir mi? Canlı olarak karides ve ember tetra ekleyeceğim.
Balığım Ölmesin Diye Napmaliyim
Keşke balıkları aldığınızda ufak bir internet araştırması ile nasıl beslendiklerini bakıldıklarını araştırsaymışsınız ama yine de geç değil akvaryum tasarımınızda bulunan renkli taşlar doğal değildir hemen çıkarmanızı öneririm bir de verdiğiniz yem kalitesi fazlasıyla düşük, Ahm Koi Goldfish Pellet yemini tercih edebilirsiniz hem ucuzdur hem de biraz daha iyidir. Günde sadece balık başına bir tane atmanız yeterli olacaktır.

Bu arada söylemeye unutuyordum japon balıkları geniş hacimli akvaryumlarda keyifle yaşarlar.
Su Marulu Kökleri Budanır Mı?
Merhabalar, su marullarının kökleri çok fazla uzadı ve akvaryumu kapladı. Acaba belirli bir kısımdan köklerinden budama yapsam olur mu? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221637/190620201300081.jpg[/IMG]
Düşük Destekli Nano Betta Akvaryumu-2
Yaptığınız gözlemi aktardığınız için çok teşekkür ederim. Belki görseniz tanırsınız bir tankım var benim de. Anne karideslere sahibim artık ve yavrularını taşıyorlar şimdilik ama Bettanın eşsiz renklerinden de vazgeçmek zor. Ondan böyle bir soru yönelttim. Karidesler mutlu sanırım kapıya düşman çağırmamak en iyisi üreme evresinde :)
Düşük Destekli Nano Betta Akvaryumu-2
Nursu Hanım merhabalar. Öncelikle kurulumundan itibaren zevkle takip ettiğim tanklardan birine sahipsiniz, ellerinize sağlık. Kiraz karideslerle Bettamız barış içerisinde yaşıyorlar mı diye sormak istiyorum. İyi hobiler[:)]
Yeni Kurulmuş Low Tech
[QUOTE=Umutburak]

Zaten cift şişe karbonatlı sistem kullanıyorum vanam var ve kısım ayarda verdiğimde difüzörden çıkan kabarcıklar su yüzeyine ulaşmadan kayboluyo bunu gözlemliyorum benim sorunum sitrik asit ve karbonatlı çözeltinin kusa sürede tüketilmesi [/QUOTE]
Umut bey iyi akşamlar. Co2nin su üzerine çıkması demek çözünmemesi anlamına gelmektedir. Kalın kabarcıklar su üzerine çıkar daha ince ve küçük kabarcıklar suya karışır. Tarifiniz nedir bir de onu yazar mısınız ? (kaç lt şişe kaç lt malzeme gibi.)
15 Tl'ye Aliexpress'den Difüzör
[QUOTE=Kingslayer44]
Aliexpress sağlıklı mı ya ben eskiden çok yapardım ama hem Corona hemde gümrüklerde çok takılıyor ekstra ücret çıkıyor muhabbetleri ne yapmamaya başladım[/QUOTE]
40 günde virüs mü kalır hocam. Salgın ülkemizde zaten mevcut :) 15 TL kargo bedeli verdim ptt'ye sadece.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.