ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Dreamcometrue
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
94
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Kasım 2018 10:47
Son Ziyaret:
02 Mayıs 2022 16:12
Toplam Mesaj:
118 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Atilla Demirbaş
Doğum Tarihi:
20 Nisan 1994
Yaş:
29
İl:
Eskisehir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Atilla Demirbaş

SON 10 MESAJI

Ph Düşürme
Ben ramirezi tankimda su yumuşatmak için dış filtrenin bir sepetinde kadin corabina bauhaustan aldigim hindistan cevizi torfu sıkıştırılmış olaninda iri parcalar halinde sepetin kucuk bir tarafina koyuyorum sepet altina minik partikullerden etkilenmemek icin elyaf seriyorum. Su anda su istedigim sarılıkta ve ramirezilerimde ciddi bir renk patlamasi ve korkmadan daha rahat yaşiyorlar. Ayni tankta bulunan ember tetralar yumurta doktu. Bu taktik işe yaramakta birde ölçüm icin ph metre aldim mi sayisal olarak da tecrubemi yazarim. Iyi hobiler.
Balıkların Sebepsiz Yere(!) Ölmeleri
Co2 ve oksijen bagimsizdir birbirlerini etkilemezler. Oksijen azliginda baliklarin solungaclari kizarir ve suyun ustunde gezinirler suyu dalgalandirmaya calisirlar. Akvaryumunuza herhangi bir kimyasal bulasma ihtimali var mi mesela deodorant oda spreyi gibi ?
45 Lt Akvaryumda Melek Beslemek
Bitkili saklancak yeri de olan bir akvaryuma bu hacimde bir adet cüce gurami olur. Dişi bulursan belki 2 tane.
Swim Bladder
Ayni tankta 2 adet ramirezim var onlar maşallah canavar gibiler benzer bicimde neocaridina karideslerde iyiler. Buyuk ihtimal aşılamada problem oldu ondan kaynakli su çarptı. Peki hocam nasil bir tedavi uygulamam gerek bununla ilgili bilgi verebilir misiniz ?
Swim Bladder
Internette aradigimda swim bladder olarak tespit ettigim hastaliga sahip iki adet pristella tetram var. Sürü 9 uyeden olusmakta tank hacmi 100 lt taşı topragi ciksak net 70 lt su vardir. Baliklarin burnu yukari bakicak sekilde hep sabit kalmak icin hareket halindeler denge kuramamaktalar. Yeme tepki verip yiyolar. Nasıl bir tedavi uygulamam lazim bilgisi olanlar hobidaşlar yardimci olursa sevinirim.
?
Guramiler dogurmaz yumurta dokerler. Yumurtlama zamani geldiginde renklerinden anlasilabilir ve disilerin karin bolgesinde hafif bir sislik olur lakin bir lepistes gibi ciddi sislik bulunmaz. Ciftlesme sonrasi kopuk yuvada yaklasik 3 gunde yumurtalar catlar.
Sizce Hastamı
Bu tarz turler (labirentliler) havadan oksijen almaya ihtiyac duyar o yuzden normal bir davraniş olarak yuzeye yakin yuzerler.
?
Üç noktalı gurami
Cüce Gurami 1 Erkek 3 Dişi Bendeki Balıklarla?
Akvaryum kac litre ve buradaki hareketli ve agresif olabilecek turler ile cuce gurami ciddi problem yaşar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.