ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ezgi1
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Nisan 2016 21:47
Son Ziyaret:
24 Mayıs 2016 17:47
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 6 MESAJI

Yan Yatiyor
Arkadaslar japon baligimi akvaryuma koyana kadar fanusa aldim yaklasik bir bucuk aydir fanusta. Sabah hic bir sey yoktu normal besleniyordu, aclik durumu guzeldi, diskisi normal, uzerinde beyaz benek yok, herhang tipik bir hastalik belirtisi gormedim fakat yan yatti hafif fanusun uzerine cikti cok acil yardim edin lutfen baligimi kaybetmek istemiyorum arkadaslar.

Arkadaslar baligim olmek uzere dipte hareket etmiyor ancak cama vurunca hareket ediyor. Bundan oncede titremesi vardi stresten oldugunu tahmin ediyorum yemini yedi yarim saat kadar once ama surekli agzina alip cikardi. Butun bu titreme falan belirtileri olmali hastaligin baligimin kurtulusu olmadigini dusunuyorum fakat bu yaziyi okuyanlara tavsiyem fanusta balik beslemeyin yalnizca bir bucuk ayda baligimi kaybettim ve akvaryumu hazirlarken oldu bunlar. Balik bakmayi bir eglence degil bir sorumluluk olarak gorun. Masanizin uzerinde hos duruyor diye balik almak baliginiza cok zararlidir, siz zevk alirken o icten ice olur. Uygun sartlari saglayamaycaksaniz en guzeli uzaktan sevmek. Hepinize keyifli hobiler diliyorum.
Yavru Sarı Prenses De Kuyruk Erimesi
Kuyruk erimesi olabilir fakat biraz daha ayrintili bilgi verirseniz daha rahat cevap verebiliriz
Japon
Arkadaslar merhaba 20 lt akvaryumda bir japon besliyorum yaklasik 3 hafta oldu alali su ana kadar hic bir seyi yoktu fakat iki gundur hafif bir titremesi var ayrica ust yuzgecini dik tutmuyor. Bunun da yani sira aldigi yemleri tukuruyor. Baligima bi sey olmasini istemiyorum lutfen acil cevap verin simdiden tesekkurler

Arkadaslar bi ekleme yapmak istiyorum iki tane japonum var yeni akvaryum kurucam cunku eskisi su sizdiriyordu. Su an iki balikta farkli fanuslarda yaklasik iki haftadir. İyilerdi ama bir tanesinin durumu yukaridaki gibi.

Arkadaslar lutfen biro cevap versin yardiminiza ihtiyacim var baligim su an ileri geri ve asga yukari bos bos yuzuyor saki arka yuzgeclerini kullanamiyor gibi vucuduyla yuzmeye calisiyormus gibi gozukuyor.
Yeni Akvaryum
Arkadaslar merhaba yeni bir akvaryum yapmak istiyorum eskiden hep fanusta besliyordum fakat fanusun zararli oldugunu yeni ogrendim neyse ki baliklari iki yildir yasatmayi basardim almam gerekenlerle ilgili bana bir liste ve fiyat gibi seyleri yazarsaniz sevinirim iki japonum var iki tane daha almak istiyorum ayrica japonun yanina hangi baligi koyabilirim japon disinda?
Arowana
Arkadaslar nereden yeni konu açiliyor?
FW Garden
Arkadaslar oncelikle merhaba, yeni oldugum icin konu acamadim, afedersiniz. Yeni bir akvarum yapmak istiyorum bu konuda yeniyim. Cok pahali olmamasi benim icin ideal. Iicinde birkac tane japon baligi olmasi benim icin yeterli zaten japonlarin cok fazla balikla anlasamadiklarini duydum. Cok tecrubesizim eger bana ne boyutta bir akvaryum alabilecegimi falan yazabilirseniz sevinirim. Cunku petshop fanusa uc japon koyarsin dedi ve fanus yalnizca 15 litrelik. Lutfen yardimci olun. Saygilar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.