Japon


ezgi1Çevrim Dışı

Kayıt: 12/04/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 10
ezgi1Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2016 22:21
Arkadaslar merhaba 20 lt akvaryumda bir japon besliyorum yaklasik 3 hafta oldu alali su ana kadar hic bir seyi yoktu fakat iki gundur hafif bir titremesi var ayrica ust yuzgecini dik tutmuyor. Bunun da yani sira aldigi yemleri tukuruyor. Baligima bi sey olmasini istemiyorum lutfen acil cevap verin simdiden tesekkurler

Arkadaslar bi ekleme yapmak istiyorum iki tane japonum var yeni akvaryum kurucam cunku eskisi su sizdiriyordu. Su an iki balikta farkli fanuslarda yaklasik iki haftadir. İyilerdi ama bir tanesinin durumu yukaridaki gibi.

Arkadaslar lutfen biro cevap versin yardiminiza ihtiyacim var baligim su an ileri geri ve asga yukari bos bos yuzuyor saki arka yuzgeclerini kullanamiyor gibi vucuduyla yuzmeye calisiyormus gibi gozukuyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KromatitÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/08/2015
İl: Istanbul
Mesaj: 6624
KromatitÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2016 00:05
20 litrede kaç balık var? Balığın karnı şiş mi? Dışkısı jel gibi mi yoksa katı gibi mi? Pullarında veya karnında kabarıklık var mı? Balıklar fanusta mı akvaryumda mı anlamadım. Fanusa aldıysanız ne zamandır fanusta?
O yukarı aşağı yüzme şekli tipik stres durumudur. Akvaryumdan fanusa aldıysanız normaldir. Stres altındaysa yemek istemeyebilir de.
Siz yüzde 30-50 kadar su değişimi yapın gözleme devam edin. Bezelye veya ıspanak haşlayıp verin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir