ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mkgurkan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Kasım 2006 22:55
Son Ziyaret:
26 Temmuz 2012 15:33
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
M. Kemal Gürkan
Doğum Tarihi:
25 Mart 1975
Yaş:
49
İl:
Antalya
Meslek:
Serbest
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

M. Kemal Gürkan

SON 6 MESAJI

Atman cf-1200 yedek parça
Aynı sorun bende de var. Çözebilirsen, bana da haber ver. 
Atman CF-1000 Pompalı Dış Filtre kullanan varmı ?
Aman diyim Tetra Ex kullanmayın. Ben eşimin ofisine yeni aldığımız mobilyaları mahvettim o yüzden. Gövdedeki contasından kaçırdı hem de. Aldığım yere götürdüm ve adam nedir bu maldan çektiğim modundaydı. Atman Cf 1200 alacağım. Umarım onda bu problemleri yaşamam.
Tetranın yemleri güzel. Sızdırmasaydı filtreye de diyeceğim yoktu. Plastik kalitesi, görünüm, sessizlik 10 numara. Ama güvenlik herşey.
tetratec ex700
Ben tetra aldım ve eşimin ofisine yeni aldığımız mobilyaları mahvettim. Sızdırma sorunu deyip geçmeyin. Ex 700 neden ex acaba. Neyi öldürüyor bu cihaz. İsmini bilinçli mi koymuşlar acaba.

İstenmeyen salyangozlara son
Harikasınız.

Bu canlı benim akvaryumumda da vardı. Uzunca bir süre gözlemledim ve meraktan kudurdum. Bir türlü ne olduğunu bulamamıştım. Ancak bu canlı benim akvaryumumda mevcutken hiç salyangoza rastlamadım. Daha sonra bu canlı kayboldu ve ben akvaryumuma yeni bitkiler koyduğum zaman o bitkilerle gelen salyangozlar ortalığı sardı. Bu canlı salyangozdan ziyade benim sık yemlemelerimden ekmeğini çıkarıyordu gibi düşündüm. Ancak 2 mm kadar boyunda ve cama yapışıp adeta kayarak ilerleyen bu yaratığı çok iyi biliyorum.
Bu canlı varken demasonilerim sık sık kaşınıyorlardı diye hatırlıyorum. Tabii bu söylediklerimin üzerinden uzun zaman geçtiği için de hiç birinden tam emin olmadığımı eklemeliyim.

Teşekkür ederim. Bir şey daha öğrendim.
Kemal

Pseudotropheus Demasoni Hakkında Herşey..
Birbuçuk yıl önce 0,5cm boyunda 20 demasoni aldım. 200 litrelik tanka vatozlar ve bitkilerden başka birşey koymadım. Sadece 3 fireyle bu balıkları 1 yaşına getirdim. Daha sonra (ben erkek dişi ayrımını iyi yapamadığım için) bendeki erkeklerden bazılarını verdim. Şu anda bende 7 adet demasoni kaldı ama hala yavru alamadım. Balıklar artık 1,5 yaşına girdi. Akvaryumda bir tane baskın balık var. Diğerlerinin hepsi sürekli yaralar alıyor, ama yaşamaya devam ediyorlar. Ben ne zaman yavru alacağım?

İÇ PARAZİTE KESİN ÇÖZÜM
Arkadaşım flagyl'i suda eritene kadar aynı etken maddenin ampul formu da var. Onu alıp kullanabilirsin. Ama kesin çözümü bulmuşsun. Yalnız doz ayarlaması ciddi problemler yaratabilir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.