ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BetaBeta
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Ocak 2015 22:07
Son Ziyaret:
16 Şubat 2015 13:28
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İlhan kurtuldu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Beta ve Ötesi..

SON 10 MESAJI

BETA ÜRETİM TANKI
Sağlıklı hobiler.. Dediğiniz yapılabilir bir mantık 40 lt de yeterli gibi geldi gözüme. Eğer ki bölmeler arasında tül varsa rahat şekilde su geçişi oluyorsa yani ısıtıcıyı nereye koyarsan koy fark ısıyı sabitlersin. Üretime başlamadan suyu 27-28 dereceye getirisen daha faydalı olur. Fakat bide şunu dene erkeği koyacagın yere dişiyi büyük bölmeye de erkeği koy. Birbirlerine kur yapmaya başlayınca sal gitsin dişiyi yanına..  Filtrasyona gerek yok arkadaşım bence. Üretim yerine dk da 5  6 kabarcık cıkarcak gıbı hava taşı bagla çok ıstıyosan yeter..
BETA ÜRETİM TANKI
Foto atarsanız yada çizim gibi birşey daha faydalı olur , daha rahat cevap verebiliriz..
Betta Bakım
Sağlıklı hobiler. Erkeğiniz yanılmıyorsam halfmoon plakat , dişide green red delta  diyesim geliyo ama anlayamadım. Üstadlar daha çok yardımcı olacaktır. Bir betaya göre akvaryumunuz güzel fakat dişi ve erkek birbirini görmese daha iyi olur. Birde ben ısıtıcı görmedim , sıcaklık beta için önemlidir.. 1  2 parçada bitki atarsan daha verimli olur. Ve anladığım kadarıyla akvaryumu bölmüşsün , eğer bölmediysen dişiyi kaybetme ihtimalin var.. Canlı ve kaliteli yemlerle beslemeye çalış.. Sağlıklı hobiler..
10.01.2015 Fancy Dragon Erkek Ve Marble Dişi
Yagmur hanım , üretimlerinizin devamını diliyorum.. Sağ salim büyüsünler...
betalarım
Dişiler veil tail , erkek crown tail. Tüm balıkların 10 aydan fazla gibi gözüküyor. Fakat erkekle , dişileri çok fazla gösterme birbirine , form kaybı yada dişilerde zamansız yumurta dökülmesi görebilirsin. Ayrıca biraz birkaç parça bitki atabilirsen içlerine daha da güzel olacağını düşünüyorum.. Sağlıklı hobiler..
yeni betam garip davranıyor
Sağlıklı hobiler.. Beta ve japon asla yan yana gelmemesi gereken türler.. Ve beta japonun bulunduğu suda nekadar rahat eder oda tartışılır. Çünkü japonlar suya sürekli salınım yaptığı için suyuda çabuk kirletirler. İşin özeti sen betayı güzel bir akvaryuma yada hiç olmadı düzgün bir kavanoza al. Japonlardan kurtul. Ardından suyu yarı yarıya değiştir dip çekimi ile. Filtreyi de sök at. Bağla bir pipo filtre illa ki filtrasyon istiyorsan. Gerisi gelir zaten. Canlı yem yada et içerikli protein detstekli yemleride ihmal etme..
Beta İçin Bölmeli Akvaryumum
suya üstündeki kabarcıklardan dolayı pis diyorsanız suya o kabarcıklara yakından bakıldığında betanın yaptığı köpüklere benziyor. Başka bir ayrıntıdan dolayı pis dediyseniz bilemiyorum..  Kuyruk erimesi de muhtemelen hızlı ısı değişiminden oluyor. 22-27 arası fazla bir değişim... Sağlıklı hobiler...
tetratec ex 1200 new kullanıcıları
ben eski ex700 den kullandım 5 ay kadar. tüm acemiliklerime rağmen genede 1 damla sızdırmadı..
Betam neden yumurta bırakmıyor?
Dişi ayrı yerde yumurtayı kolay kolay dökmez. Sen 1 2 hafta ayrı yerlerde tut ikisinni güzelcce besle canlı yemler ve kaliteli granül yemlerle. Sonra da üretim akvaryumununa al önce erkeği sonra dişiyi. Erkek yuvayı yapıyormuş zaten . Dişide ona yanaşıcaaktır mutlaka. Olmazsa da dişi erkekği beğenmemiştir artık :) Sağlıklı doğumlar dilerim , sağlıkla büyüt yavrularını.
10.06.2014 Green Dragon Çift
Bizimde yavrular gelse de bizde artık boy boy fotoları atsak :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.