ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
shahlan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Aralık 2014 18:38
Son Ziyaret:
06 Haziran 2015 10:40
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Şahlan Sarı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Şahlan Sarı

SON 4 MESAJI

CO2 DİFÜZÖR NEREDEN SATIN ALABİLİRİM.(MAYALI SİSTEM İÇİN)
[QUOTE=kees] Herkese iyi akşamlar,yaklaşık 10 gündür mayalı sistem için difüzör yapmakla uğraştım ve sonuç hüsran.Hiç bir denememde istediğim sonucu daha doğrusu istediğimi yapamadım,duruma bozuldum hırs yaptım ve hergün daha kötü sonuçlar almaya başladım.Burdan forumlardan dıy difüzörlerden yapmak istedim ve ilk krema pompası ile başladım,iyi yapıştıramadım kaçak yaptı olmadı sonra tunç beyin difüzöründen yapmak istedim bir plastik kolonya şişesi kullandım bu kezde girdabı yakalayamadım,sonra boş şırınga aparatına makyaj pamuğu doldurup motorsuz direk CO2 verdim,önce güzeldi sonra pamuk gevşeyince kabarcıklar büyümeye başladı,şimdi en son iç filtrenin altına bir delik açıp ordan veriyorum CO2 yi iç filtrenin içinede sadece seramik halkalar koydum ama emin değilim oldumu olmadı mı..
 
Sonuçta giriştiğim her denemede çuvalladım ve ben bir difüzör yapana kadar şişedeki mayalı sistem bitti bitecek.Ettiğim masrafa 2-3 adet difüzör rahat alırdım,alırdım ama şöyle bir durumda var şimdi,illaki vortex mi olacak?En iyi çözülmeyi vortex sistemler mi sağlıyor? Mayalı sisteme uygun olan hazır satın alabileceğim bir difüzör varmıdır,kullananlar ve tavsiye
edecek arkadaşlar varmı?Lütfen yardım edin çok yoruldum difüzör olayından.

Difüzöre hiç gerek yok kardeşim özellikle mayalı sistemde, En ufak bir iç flitresi al Hava hortumu yerine co2 den gelen hortumu tak. Difüzörden 4 kat fazla verim. 
[/QUOTE]
Cuba hayali
Cuba bitkisi için Yüksek Işık ve Co2 gerek Toprak ADA Amazonia olursa başarırsın.
zemine strafor
Akvaryum zemin strafor sağlıklı olmaz oradaki su oksicinsiz kalır zamanla küf kokar helede senin akvaryumun pahalı topraktan 3 senelik bitkili ise hiç strafor kullanmayın. Youtuba de yazı akvaryum dizayin hata Amano Takashi bile kullanmaz. yüksetmek için kaya kırıkları koyun dibine kadar bol oksicin gitsin
Tamperli camdan akvaryum olurmu
Temperli Cam patlar fakat nasıl patlar buradan görün http://www.youtube.com/watch?v=IsRHPeo3kfQ 
Temperli Cama önden tekme ve önden şiddetli darbeler atarsan kırlmaz fakat normal cam çatlar tekrar temperli cama dönelim kenardan çekiç ile vurursan patlar veya Tekme attğın yere bişey olmazken ortasına ağır ve ucu sivri bir Metal ile patlatabilirsiniz. şurada kast ettiğim otobis ve metro binek araçların cam kenarında asılan ucu sivrili çelik çekiç veya onun gibi ağır metal ve sevri patlatır. sonuçta Temperli cam sadece fazla masraf Çapon uzmanı ADA nın yöneticisi Takashi Amanonun camları temperli olmazken bizimki neden temperli olsun. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.