ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MERTEK
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ekim 2006 11:21
Son Ziyaret:
19 Mart 2007 09:53
Toplam Mesaj:
36 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mert kılıç
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Burdur
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mert KILIÇ Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak

SON 10 MESAJI

6 AY OLDU

Dostum ben zebra ile astronot u karıştırmıyorum sadece benim balıklar 7 aydır çiftleşmediler.BENİM DERDİM O.

 

6 AY OLDU
Resim ekleme şansım yok.Ama erkek zebra nerdeyse 15 cm.Dişi zebra 7cm 
6 AY OLDU

Herkse selamlar.Yaklaşık 7 aydır aynı çift zebralara bakıyorum ve daha yavru alamadım.Balıkların yaşı sanırım1.5 oldu.Yanlız benim erkek zebram astronot özellikleri gösteriyor.akvaryumun üstünden yemi daha elimdeyken kapıyor.Balık kafa yaptı ve yüzgeçleri uzun.Acaba zebra değilmi?Yada dişi zebra kızır mı?

ZEBRA ...........Yorum
SLM.Sen ne yapmışsın arkadaş.Bu kadar farklı türler aynı yerde tutulmaz
Göl ve Zebra Çiftleri
Selamlar.Arkadaşlar bir konu bu kadar uzar mı?Neyse asıl size anlatmak istediğim göldeki zebralar zebra değilmiş.Zebraya çok benzeyen bir soğuk su balığı . Herhangibir tropikal balıkla akrabalığı yok ama bu balığın kafasında çok büyük bir şişlik var.Yani akvaristlerin deyimiyle balık kafa yapmış.Balık gölün kıyısında yaşayabilmiş yani gölün ortalarında veya deinliklerde yaşayamamış.Yakalayanlardan biri akvaryuma atmış ama balık yaşamamış.Yani sürekli bir motor sürkülasyonuna ihtiyacı var.Göle başka bir balık atılmamasının sebebi göldeki sazanların nesilleinin tehlikeye atılmak istenmemesi.Alabalık denemişler ama o yıl sazan sayısında azalma olmuş.
Dişi PAPAĞAN Erkek MİDAS

Selam arkadaşlar.80 lt lik bir akvaryumda dişi papağan ve erkek midas bakılabilir mi?Bunlardan yavru alma imkanım var mı?Midas ve papağan arasında bi sorun yaşanır mı? Midas 10 cm Papağan 7cm.

Göl ve Zebra Çiftleri

Ne yazık ki yok.

 

Göl ve Zebra Çiftleri
Arkadaşlar o balıkları o göle valiliğin belirlediği su ürünleri fakültesi öğrencileri belirli bir araştırma yaptıktan sonra attı.LÜTFEN!!!
papagan tepeüstü

Acaba kafası ağırmı geliyo?

 

Göl ve Zebra Çiftleri

Arkadaşlar çıkmaz kısır bir polemiğe gitmiş görünüyorsunuz.Gölde balık oranı çok az.Sadece çin sazanı dediğimiz küçük sazan kolonilerin var olduğunu biliyorum.Ekosistemi etkileyek gibi büyük bir teori var ortada.Böyle bir şey olması mümkün değil.Çünkü göl kenarında yaşıyan kurbağalardan başka bir ekosistem yok.Bence bu balıkların göle atılması çok iyi oldu.Hiç değilse gölde çin sazanından başka bir balık türü daha oldu.

Yalnız şunu söylemeden geçemiycem.Gölde zebralar büyümüş fakat bu zebralar çok değişik bazısının renkleri baya bi siyaha yakın hale gelmiş.Sanırım biraz renk kayması olmuş.

Güzel tarafı ise çoğu zebra acayip kafa yapmış.  

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.